ה"פרק" היומי

ה"פרק" היומי../images/Emo5.gif

חחח תגידו! זה היה דאת סבנטיז שואו היום??? איזה עלובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!! אני ממש מתבייש!:\ לא היתה אפילו מילה אחת מצחיקה! כלוםםםם! אני אומר שנתעלם מהפרק הזה כאילו הוא לא קיים!

The Mad Hatter

New member
לא כזה גרוע...

היה משעשע לפעמים, אבל היו פרקים טובים יותר. מה שכן, היה את פז בתלבושת פראנק .נ. פרת'ר שזה נחמד ביותר. וזו רק אני או שזה לגמרי חולני שאריק מרגל אחרי האמא של החברה שלו...? P:

t u t i t

New member
אני אישית לא אהבתי את הפרק...

לא היה כמעט שום דבר מצחיק אלא להפך זה קצת הפחיד כל הקטע עם העורבים והטראומה של אריק...

xander55

New member
אני ממש ממש אהבתי ../images/Emo129.gif

פרק ממש מצחיק וכזה לא מתאים לסדרה, הוא כזה קרע אותי, אהבתי גם שהזכירו את המילה ורטיגו, כמו הסרט של האלפרד היצקוק, הדיחות שם היו כאלה לא קשורות שזה פשוט הרג אותי מצחוק, זה היה גם פרק מאוד מקורי לדעתי, שימשיכו לעשות את זה. אהבתי.

SmallVille Girl

New member
מה ?!!!

זה היה פרק קורע !!! עם הקטע של מיקקל במקלחת ??!עם השמפו ?!! אוייי הכי חשוב היידדד ,בירות , במילה מתורבתת ישבן שולט!!! אני אוהבת את הפרקים של ליל הקדושים הםם מגניבים!!! כמו עם ביולה!

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifצודקים../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

הפרק לא היה משו האמת... גם אני לא ממש האמנתי שזה התכנית שמשגעת אותי כל פעם מחדש. אוף רק שזה לא ימשיך עם הגועל נפש הזה... הקטע שאהבתי (או יותר נכון הכי פחות שנאתי) היה שקלסו התקלח... חחח

drop of water

New member
היה גדול!

כל האיזכורים שהיו לסרטים של היצ'קוק ( הקטע עם הציפורים ועם המקלחת) ואהבתי את "איזה מזל! יש פה תא טלפון!". השיר פתיחה בהתחלה היה שונה או משהו או שסתם היה נדמה לי?

ערןלוי

New member
העוגב היה בנוסף, לא במקום...

והוסיפו גם ת'רמין (כלי אלקטרוני מסרטי אימה ישנים שהופיע גם ב good vibrations של הביץ' בויז) בסוף השיר.

allmix2

New member
את צודקת, בקשר לשיר הפתיחה

כלומר, זה היה אותו שיר אבל עם תוספת של מנגינה כאילו ליל כל הקדושים, אבל אותו שיר ישן נושן... מה המצב, חבר'ה??? אני חדשה פה, ולא נראה לי שאני אחזור, אני לא כזאת שנשארת באותו פורום, אני רק עונה לאחרים שאני יודעת את התשובות והולכת, ביי!!!!

MrJacKasS

New member
זה היה מש"ה?

פתחתי את הסדרה באמצע, ולקח לי איזו דקה-שתיים להבין שזה מש"ה! פרק ג-ר-ו-ע! לא צחקתי, אפילו לא חייכתי באף קטע.

באמת פרק לא משהו...

אבל הוא לא כל כך גרוע!! זה עדין שנות ה-70! אין להם פרקים גרועים!!! הוא לא היה קורע בטירוף (כמו תמיד) אבל סביר ביותר...

Kryptonite

New member
היה פרק חביב...../images/Emo168.gif

היו יותר טובים, הרעיון היה מעולה, הביצוע לא כל כך...

בלאסט

New member
היי כולם!

אני חייבת לציין שזה פשוט היה פרק גאוני!!! כול הפרק היה על סרטים של היצ'קוק הם פשוט גאוניים!:) אני ממש אהבתי את הסרט! כול הקטע של קיטי עם הציפורים היה פשוט קורע!!

4667

New member
במאי סרטי המתח והאימה הטוב ביותר

שהיה ויהיה בהוליווד.

jt7785

New member
דוגרי לא הבנתם כלום

היה פרק שנון ומשעשע. מודה, לא הפרק הכי טוב עד היום, אבל אחלה לאנשים שגם מבינים את ההקשרים. היו קטעים מצוינים. אז אמנם אתם מחכים לפרקי נונסנס מצחיקים מאוד, אבל כשקצת ניסו להתחכם, אתם פוסלים. היה פרק חביב מאוד, והזוי לחלוטין.

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וזה לא שצריך להכיר את כל סרטי היצ'קוק בע"פ. מספיק כמוני לדעת מי זה, להכיר קצת ידע כללי על סצינת המקלחת בפסיכו למשל זה מאוד מפורסם.

מתוקה777

New member
../images/Emo4.gif לא היה רע

טוב נו מה אתם רוצים זה פרק של "ליל הקדושים" זה צריך להיות מפחיד אבל בשביל "מופע שנות השבעים" אני עדיין חושבת שהפרק בכלל יוצא דופן משאר הפרקים

למעלה