ה-ע-צ-ו-מ-ה

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

Diva Star

New member
וול אני חושבת שאני יכולה לפרסם

את זה באתר שיש לי על דוליז..
וצריך גם לשכנע את כל מנהלי הפורום שאולי יסכימו יש את ענבל מה"פ שלין יכולה לבקש ממנה כי היא מכירה אותה לא?! אני יכולה לשכנע את מיכלוש (Mooa Numi) או שמיכלוש תשכנע את עצמה לפרסם את זה בפורום דוליז... ו.. מישהו מכיר עוד פורומים שיש סיכוי שהמנהלים יסכימו

As I Am

New member
כןןןן, זה יהיה נהדר! ../images/Emo103.gif

לשים באתר שלך את הלינק. ואני חושבת שמיכל תסכים לשים בפורום דוליז את הלינק להודעה - אבל אני לא בטוחה עד כמה ההודעה עם הלינק תישאר בפורום כי בפעם האחרונה שכתבתי משהו זה עבר לדף השני תוך פחות משעתיים
וענבל - אני מכירה אותה (סבתא!) אבל אני לא חושבת שאני אפרסם שם. זה ממש ממש חוסר התחשבות... הפורום *מוצף* לגמרי גם ככה... אני אצרף לכל הודעה שאני כותבת שם (לא הרבה אבל גם משהו) לינק למטה ונראה מה קורה. בפורום סופרים צעירים אני חושבת שטלי תסכים, אני אשאל אותה. ארר... אני בערך מכירה את דניאל מפורום מייקל ג´קסון למרות שהוא עזר את פורום ה"פ אז אנחנו כבר לא ממש מדברים שם...
ו - זה פורום מייקל ג´קסון
אממ... אני יכולה לבקש ממעין בפורום מדונה למרות שגם איתה לא דיברתי המון... נראה כבר, בואו נתחיל קודם מפה, שול ווי? לין

פשוט 6

New member
אני בפנים

כאחד שאוהב את הסדרה עוד מהעונה הראשונה (את השנייה לא ראיתי כי היה רק בלווין, אבל אני מתכוון להשיג מהאינטרנט), מצערת אותי העובדה שכשתתחיל העונה הבאה אני אהיה בצבא... חבל.

למעלה