ה-ע-צ-ו-מ-ה

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

SaberTooth

New member
יש כבר עצומה כזאת! נא לקרוא!

עצומה כזאת נשלחה ע"י האתר הישראלי של מכושפות ו... לא קרה כלום, ערוץ שלוש לא משנה את ההחלטה שלו!

As I Am

New member
מנסים שוב!! ../images/Emo103.gif

אנשים - במשך כל העונה השלישית של מכושפות ניסיתי לפתוח את הפורום הזה ורק בשבוע האחרון שלה הצלחתי. אני חושבת שהניסיון הזה גרם לי להבין כמה שלנסות כל הזמן זה דבר חשוב (וואו אני נשמעת כמו איזו מרצה מופרעת... *יורה בעצמי*). אבל באמת, אני רצינית בעניין הזה. בואו נכין עצומה של הפורומים של תפוז, ונדפיס גם עצומות שנפיץ בערים כמו שכתבתי כרגע - ומקסימום אם לא ילך - ניסינו, לא? לין במצב רוח אופטימי מידי... מה עובר עלי??

וונקי

New member
אני רוצה עונה שלישית

אני בעד עעצומה כן יעבטד לא יעבוד לפחות נסתי

Diva Star

New member
אני לא יודעת אם זה יעבוד...

אבל אני שלחתי לערוץ שלוש פעם אימייל לא עם עצומה ולא כלום רק כתבתי להם משהו בסגנון: שלום, אני מאוד אוהבת את הסידרה "חברים" והייתי מאוד רוצה שתשדרו את העונה החדשה או שלפחות תעשו שידורים חוזרים כי אני חושבת שזאת ממש סידרה מעולה והם כתבו לי חזרה ואמרו שעוד הרבה אנשים כתבו להם דברים דומים ושהם מנסים להשיג את הזכויות על העונה החדשה והם באמת השיגו! וד"א בימי שישי בחמש וחצי יש שידורים חוזרים של העונה השנייה בערוץ 3... אולי זה רק ביס אבל שווה לכם לבדוק אולי זה גם בכבלים...

As I Am

New member
../images/Emo26.gifחשוב!../images/Emo36.gif ../images/Emo103.gif

(או שלא...) בקשר לעצומה... אם אתם רוצים אפשר לשים אותה ב"מאמרים" של הפורום אבל אני לא בטוחה עד כמה זה ילך. אם לא - אפשר לשים אותה בתור טאג-ליין מידי פעם. נכתוב הודעה וכל חבר פורום יכתוב פעם אחת שהוא תומך ברעיון או משהו בסגנון, וככה נשלח לערוץ שלוש לינק של ההודעה. כמובן שהפורום שלנו לא נראה לי יספיק אלא אם יהיו כאן ממש הרבה... ואפשר לבקש... למשל מכל האנשים בפורום ה"פ... אני חושבת שהם יסכימו לעזור - המון שנמצאים כאן הגיעו בכלל משם :) אפשר גם להדפיס את אותה הודעה ומי שרוצה לעזור ייקח את זה לבי"ס יחד עם טבלת החתמה (כבר עשו משהו דומה פעם..) ויחתים כמה שיותר אנשים, וישלח גם את זה לערוץ שלוש. אז... *מטעינה את האקדח* אני מוכנה, ואתם...?
לין

As I Am

New member
החלטנו... ../images/Emo103.gif

אני רק יכולה לומר מה אני החלטתי, אבל אני צריכה מכם תמיכה אנשים... למשל - אתה יכול לפרסם באתר שלך עותק של העצומה ושאנשים ייכנסו ויחתמו, נכון? ואני אשלח הודעה לבעלת האתר "זה כל הקסם"... ויש עוד מישהו עם אתר מכושפות בעברית כאן ואני אבקש גם ממנו. אולי אני גם אבקש בפורום מנהלים רשות לשים לינק לטאג-ליין שלנו - שיהיה ההודעה - בפורומים אחרים. וכמובן - צריך להדפיס עותקים ולהפיץ בערים בארץ. עכשיו צריך אנשים שיתמכו ברעיון כי זה מתחיל מהפורום... אז... אנשים? לין (אחרי הקמת הפורום הזה אני חושבת שאני מסוגלת למבצע קטן כזה...
)

כריסטין

New member
העצומה וגם על ערוץ 3 ../images/Emo36.gif

ובכן רעיון העצומה היה שלי אני מתכוונת שננסח מכתב ונשלח אותו לערוץ 3בצירוף כל שמות חברי הפורום ושאר מעריצי מכושפות כמובן שאינם חברי הפורום בצירוף האי מייל של כל חבר על מנת שיראה יותר "רישמי" . עכשיו ערוץ 3 לא יכול לקבוע לנו את מועד השידורים אנחנו הצופים ואנו רוצים לקבוע בעצמנו מה לראות בטלוויזיה כי אנחנו משלמים להם כסף על כך ! אז מגיעה לנו הזכות לבחור את התוכניות האהובות עלינו !!! ואם תפתחו את הטלוויזיה תבינו שאין מה לראות עכשיו בלי מכושפות !!!! זאת הסדרה היחידה שאהבתי וחיכיתי כל הזמן ליום חמישי ועכשיו עד אוקטובר ? זה עוד המון זמן ! ואם ערוץ 3 ישיבו לנו בשלילה אז נציף אותם עד שיסכימו אני לא מוכנה לוותר ואפילו נשלח מכתב לשר התקשורת !! וכמו שיצפאן מחקה את לימור לבנת "לא יעלה על הדעת שערוץ 3 החננות האלו יקחו מאיתנו את מכושפות עד אוקטובר שהם יכולים להקדים את המועד בהרבה !!!

p3

New member
אז...

צריך להחליט על ניסוח סופי, ועל איך אוספים את החתימות. אני חושב שהדרך הכי טובה היא לבקש מכל האנשים לשלוח למישהו אחד אי-מייל, ובו השם עליו הוא רוצה להיות חתום והאי- מייל שלו, כמו שקריסטין אמרה, בשביל שייראה יותר רשמי. אפשר גם לעשות בדיוק את אותו הדבר בפורום, שההודעת פתיחה תהיה העצומה, ומתחת כל החתימות והאי-מיילים.

כריסטין

New member
בדיוק , אבל צריך לארגן כמה שיותר

חתימות שהחברה בערוץ 3 יראו שהעם דורש להחזיר את המכושפות בחזרה לטלוויזיה כמה שיותר מהר . כדאי גם שבעלי אתרי "מכושפות" בארץ יציבו עצומה ויגייסו חתימות ואז נאחד אותם למכתב אחד בצירוף כל החתימות .

p3

New member
אין לי בעיה

לשים את העצומה באתר שלי, אבל בואו נתחיל כבר, כי זה כבר מתחיל להיות ממש משעמם להגיב על גבי תגובות על גבי תגובות.

p3

New member
../images/Emo11.gif

או.קיי, אם אף אחד לא מתנגד לניסוח (אני אשנה את זה לשישה חודשים, למרות שאחרי חישוב מעמיק הגעתי לתוצאה שעד אוקטובר זה שבעה חודשים, אבל אי אפשר להתווכח עם אופל בנושא מכושפות), אני מפרסם אותו באתר שלי ופותח נושא חדש בפורום, עם העצומה, אליו יגיב מי שירצה. אם יש לכם עוד רעיונות איפה אפשר לפרסם אותה, תעשו את זה!!! מבצע תלמ"ע (תנו לי מכושפות עכשיו) יוצא לדרך!!!!!!!!!!!!

As I Am

New member
וואו, האניס, רילקס... ../images/Emo103.gif

*פרצוף מנגאי עם טיפה גדולה בצד* (איי אם סליירס אובססט). אף אחד לא עונה, כי מן הסתם אף אחד לא היה כאן כי זה היה אמצע הלילה! אני אומרת, שנעשה שילוש של שתי התוכניות... נציב את המכתב בטאג ליין, וכל ילד יגיב עליו רק ב-
ובאי מייל והשם שלו בתוך ההודעה (מי שיגיב ביותר יימחק כי זה צריך להיות רשמי). כמובן שאני אבקש לשים לינקים להודעה בפורומים אחרים... נראה כבר איך יגיבו לי על זה. חוץ מזה - אפשר לשים לינק גם בשלושת האתרים העבריים של הסדרה ש*אני* מכירה - ביניהם גם האתר שלך P3 (אפשר שם יותר מדוייק
), וגם בנוסף לכך להדפיס את העצומה עם טבלה של חתימות ולהפיץ. עכשיו בנוסף לכל אלו, כל אחד מהפורום (וגם לא מהפורום אם נמצא, ברור... כמה שיותר יותר טוב) ישלח לערוץ שלוש אי-מייל בנושא. לא צריך להיות אותו אי-מייל, לא צריך להזכיר את הפורום או את כל שאר הדברים שאנחנו עושים, פשוט לכתוב להם מכתב בנושא כך שיגיעו אליהם בנוסף לכל מה שאנחנו מארגנים המוני אי-מיילים זועמים (ובטח גם ככה מגיעים אליהם הרבה). אז... מה שנשאר זה לנסח סופית את ההודעה שתהיה בטאג-ליין ואת העצומה שמפיצים.... וואט דו יו סיי? לין אחחח לנהל פורום זה דבר קשה
(ושאף אחד לא יראה את זה כרמז, אתם תקועים איתי לעוד הרבההה זמן)

p3

New member
O.K

מנהלת הפורום המכובדה- איזה שם את רוצה- של האתר או שלי? ואיך אנחנו מחליטים על ניסוח סופי? אני חושב שגם צריך להוסיף בסוף את הסכמת האתרים הישראליים (אם כולם יסכימו) ואת הסכמת הפורום. מישהו חושב שצריך להוסיף עוד משהו
פרודנס האליוול 1970-2001 (נזכרתי...)

As I Am

New member
שלך...! ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

אממ... מה זאת אומרת הסכמת האתרים הישראליים? (שאני מכירה רק שלושה - מי שמכיר עוד שייתן לי, אני צריכה לקישורי הפורום), והסכמת הפורום? ארר... לא הבנתי. לין ילדה קשת הבנה במיוחד

p3

New member
קוראים לי...

יותם.
כן, אני יודע, שם גורלי, אבל ככה אלוהים (אמא שלי) החליט. בהסכמת האתרים הישראליים, אני מתכוון שבסוף נוסיף את הרשימה של האתרים שתומכים בנושא, כדי שייראה יותר רשמי. האתרים לא חייבים להיות קשורים למכושפות, זה רק בשביל להראות לערוץ שלוש כמה עוצמה יש לנו (be affraid, be very affraid, איך שלא כותבים את זה) אנשים!!! אנחנו מדברים כבר יומיים על עצומה, ואיך להפיץ אותה, אבל אין בכלל מה להפיץ! צריך להתחיל לנסח!!!!!!!!!!!

As I Am

New member
יש ניסוח - ../images/Emo103.gif

בהודעה חדשה כדי שישימו לב
*מתביישת בעצמי, מנהלת שכותבת הודעות חדשות כשאפשר לשרשר...* לין

למעלה