וואו, האניס, רילקס... ../images/Emo103.gif
*פרצוף מנגאי עם טיפה גדולה בצד* (איי אם סליירס אובססט). אף אחד לא עונה, כי מן הסתם אף אחד לא היה כאן כי זה היה אמצע הלילה! אני אומרת, שנעשה שילוש של שתי התוכניות... נציב את המכתב בטאג ליין, וכל ילד יגיב עליו רק ב-
ובאי מייל והשם שלו בתוך ההודעה (מי שיגיב ביותר יימחק כי זה צריך להיות רשמי). כמובן שאני אבקש לשים לינקים להודעה בפורומים אחרים... נראה כבר איך יגיבו לי על זה. חוץ מזה - אפשר לשים לינק גם בשלושת האתרים העבריים של הסדרה ש*אני* מכירה - ביניהם גם האתר שלך P3 (אפשר שם יותר מדוייק
), וגם בנוסף לכך להדפיס את העצומה עם טבלה של חתימות ולהפיץ. עכשיו בנוסף לכל אלו, כל אחד מהפורום (וגם לא מהפורום אם נמצא, ברור... כמה שיותר יותר טוב) ישלח לערוץ שלוש אי-מייל בנושא. לא צריך להיות אותו אי-מייל, לא צריך להזכיר את הפורום או את כל שאר הדברים שאנחנו עושים, פשוט לכתוב להם מכתב בנושא כך שיגיעו אליהם בנוסף לכל מה שאנחנו מארגנים המוני אי-מיילים זועמים (ובטח גם ככה מגיעים אליהם הרבה). אז... מה שנשאר זה לנסח סופית את ההודעה שתהיה בטאג-ליין ואת העצומה שמפיצים.... וואט דו יו סיי? לין אחחח לנהל פורום זה דבר קשה
(ושאף אחד לא יראה את זה כרמז, אתם תקועים איתי לעוד הרבההה זמן)