ה-ע-צ-ו-מ-ה

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

p3

New member
ה-ע-צ-ו-מ-ה../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

כפי שבוודאי רובכם יודעים, ערוץ שלוש (להתאפק, לנשום עמוק...) החליטו לשדר את העונה הרביעית של הסדרה רק באוקטובר. לקריסטין היה רעיון לפתוח עצומה ובה אנו דורשים להקדים את מועד השידור- אז למה אנחנו מחכים? אם מישהו חושב שהוא יכול לנסח את העצומה בצורה הכי טובה, שיגיב להודעה. p3

לא נראה לי שזה יעבוד...

אבל יכול לעבוד ללחוץ עליהם שישדרו את העונות שעברו בתדירות יותר גבוהה. ככה אנשים שפספסו יוכלו להשלים ~Na´atz the Crow~

*קליאו*

New member
אני נגיד, ראיתי רק 2 מהעונות,

בעצם רק חצי מהראשונה ואת זאת שנגמרה אתמול..
ואני אשמח מאוד לראות את השאר.. אז זה רעיון טוב, נטע. נטע?!?!?! את רואה מכושפות?!

As I Am

New member
את רואה מכושפות?? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

*תוהה* ארר... אממ... אווקי. וערוץ 3 כבר אמרו שהם *לא* ישדרו את העונה השלישית שוב... וגם לא את הראשונה שלא ראיתי ב-כ-ל-ל (מה?? היה על זה פוקימון!) אבל... אר... אני חושבת שנוכל לשכנע אותם בקשר לזה. (ארממ... יש לך את הטלפון של לירון, רייט?
) לינה

*קליאו*

New member
חחח... אני באמצע החיוג../images/Emo8.gif

ואני סבורה שאפשר להוריד את הפרקים מקאזה, אבל זה ייקח המווון זמן, כל העונה..{אדסל רולז
} רק שאני לא מוצאת את זה בקאזאא... אבל אני יכולה להוריד את הקאזה החדשה, אני בטוחה שאני אמצא שם..|אופטימיות|
"הו, לירווווון!"

Ophel McNeil

New member
חפשי ב- video את charmed,

ואם זה עדיין לא עובד, נסי את שמות הפרקים (אם יש לך בעיה למצוא אותם- תגידי איזה פרק את רוצה להוריד ואני אתן לך את השם באנגלית. הפרק הראשון של העונה הרביעית, ששימי לב- הוא פרק כפול ויש לו שני חלקים, נקרא charmed again). בקשר למכושפות- אני בעד עצומה, אבל ערוץ שלוש הבהיר שהוא לא יעשה שידורים חוזרים של העונה הראשונה, על השלישית שהסתיימה עכשיו בכלל אין מה לדבר, והזכויות של העונה השניה שייכים ליס. אבל אני בעד לנסות, אין מה להפסיד. אופל מקניל, נמסה מה :) של ליאו...

*קליאו*

New member
בקשה+דה-ז´ה-וו:../images/Emo105.gif

הבקשה: אופל, אם יש לך {בבקשה בבקשה} את הפרקים אני כל כך אשמח אם תשלחי לי אותם.. בבקשהההההההההההההההה... אני לא מצליחה למצוא את זה בקאזאא, ומה שמצאתי הוא אומר שיקח לי 30 שעות, התחלתי להוריד את זה אבל..
דה ז´ה וו: כשכתבת ה-:) של ליאו, נזכרתי איך הלב שלי התכווץ לרגע כשראיתי איך הוא הסתכל על פייפר.. ו~אז~ התחלתי לבכות בפעם השניה, אני באמת לא זוכרת מה הייתה הפעם הראשונה..

Ophel McNeil

New member
רק 30 שעות?? בת מזל!

לי לוקח בסביבות חודש להוריד פרק, ואני מחוברת בערך 24 שעות ביממה. 30 שעות זה אויל שלושה ימים, אני הייתי עושה סופר מרתון הורדות. לי יש בינתיים רק פרק אחד (מהעונה הראשונה, הפרק שבו פיבי מגלה שליאו הוא אור לבן, פרק שליאו כל כך מושלם בו... *מרחפת*
:), ולא אכפת לי לשלוח לך אותו, צרי קשר דרך האי-מייל, או האיי.סי.קיו. ולפב- אני ממש מצטערת שאני משגעת אותך עם האנגלית האיומה שלי... תוכלי לשלוח לי את המשך הפרק כשתתחברי? תודה רבה מראש!! אופל מקניל.

*קליאו*

New member
אוי, כן!!!!!!../images/Emo13.gif *מקפצת*

פרק מדהים!!! מממ... לתת לך את המייל שלי? טוב, אני שולחת לך במסנג´ר.
מאיה

p3

New member
בואו ניתן לזה צ´אנס../images/Emo24.gif

אין לנו מה להפסיד... תגידו לי אם הניסוח בסדר: להנהלת ערוץ שלוש, שלום רב. אנו, מעריצי הסדרה מכושפות, התאכזבנו מאוד כאשר שמענו שהעונה הרביעית תשודר רק בחודש אוקטובר. לסדרה יש מאות מעריצים בארץ, שלא יכולים לשאת את עצם המחשבה שהם ייצטרכו לחכות שבעה חודשים עד שייתחדשו שידורי הסדרה. לפניכם שתי הצעות, שאנו מקווים שתשקלו בכובד ראש: א) הקדמת שידורי העונה הרביעית במספר חודשים ב) שידור חוזר של העונה הראשונה והשלישית נודה לכם מאוד אם תענו לבקשתנו, על החתום:... אני יודע, הניסוח קצת מוגזם מדי... מה אתם חושבים? תהיו מוכנים לחתום?

צו צאנג

New member
אני בעד!../images/Emo45.gif ו... ו...

אני לא מאמינה פרו מתה!!!!!!!!! מתה!!!!!!!!! אני שונאת שונאת את המחליפה שלה פייג´!!!! אז הנה לכם תמונה (שהורדתי מאחד האתרים שמשהו נתן) פייפר עוזרת לאנושות!!! או בקיצור חונקת את פייג´! דליה

*קליאו*

New member
אני לא מצליחה לראות מקרוב!!../images/Emo10.gif

אני רוצה לראות את האקשן...
אני שונאת את שאנן בגלל שהיא גרמה לנו סבל רב כל כך. טוב, אז אני לא.

*קליאו*

New member
אני אהיה מוכנה.

ומה- את תכתבי פורום מכושפות בתפוז, ותעשי נגיד כתובת למקום שבו כולנו נחתום או משהו בסגנון?!

p3

New member
דבר ראשון...

אני בן. דבר שני- אין לי מושג איך לעשות את העצומה ולהחתים אנשים- למישהו יש רעיון?

Diva Star

New member
אני מוכנה לחתום...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

yulki

New member
היי כולם! ../images/Emo6.gif

קודם כל..... זה ממש ממש כיף שיש סוף סוף פורום לאחת הסדרות האהובות עלי בעולם!! לפני שאני אגיד כמה דברים (על הפרק, על הדמויות ועל שאנן הרדיקלית...) אני אדבר על העצומה.... סורי להוציא אתכם מהבועה השקופה והעגלגלה שלכם, אבל ערוץ 3 לא ישים עלינו .....המממ...טוב....- כלום!!!!! שומדבר!!!!! הערוץ הזה כבר הוכיח אינספור פעמים שלא אכפת לא בשום צורה מהצופים שלו ושלא מעניין אותו מה הם רוצים.. לא שהעצומה לא טובה, הבעיה היא שהם בחיים לא יקדימו את העונה..ככה זה..צריך לחכות
בקשר לשידורים החוזרים אני מבטיחה חותמת ואני אקיים שהם יהיו בגלל שערוץ 3, מלבד היסטוריה ארוכה של התעלמות מהצופים, מפורסם גם בשכבות מחזוריות על גבי שכבות מחזוריות של שידורים חוזרים על גבי שידורים חוזרים.... אז אל דאגה..... זה יעבור מהר
שלכם גל
Hear now the words of the witches The secrets we hid in the night The oldest of gods are invoked here The great work of magic is sought In the night and in this hour I call upon the ancient power Bring your powers to we sisters three We want the power Give us the power

Ophel McNeil

New member
ניסוח מעולה!

לדעתי הניסוח הזה טוב מאוד (רק העונה לא אמורה להגיע עוד שבעה חודשים- אלא חצי שנה. אל תאריך לנו בבקשה...), ואני תומכת בעצומה במאה אחוז. לין, לא משנה מה תחליטי- אני איתך!!! אופל מקניל, מוכנה להרוג בשביל מכושפות, ולחלוטין לא בלשון ציורית. ומי שלא מאמין יכול לשאול את לין מה קרה לי אחרי החתונה של ליאו ופייפר.

p3

New member
בואו ניתן לזה צ´אנס../images/Emo24.gif

אין לנו מה להפסיד... תגידו לי אם הניסוח בסדר: להנהלת ערוץ שלוש, שלום רב. אנו, מעריצי הסדרה מכושפות, התאכזבנו מאוד כאשר שמענו שהעונה הרביעית תשודר רק בחודש אוקטובר. לסדרה יש מאות מעריצים בארץ, שלא יכולים לשאת את עצם המחשבה שהם ייצטרכו לחכות שבעה חודשים עד שייתחדשו שידורי הסדרה. לפניכם שתי הצעות, שאנו מקווים שתשקלו בכובד ראש: א) הקדמת שידורי העונה הרביעית במספר חודשים ב) שידור חוזר של העונה הראשונה והשלישית נודה לכם מאוד אם תענו לבקשתנו, על החתום:... אני יודע, הניסוח קצת מוגזם מדי... מה אתם חושבים? תהיו מוכנים לחתום?

למעלה