ה--- מפגש!

AeRo NaLa

New member
ה--- מפגש!../images/Emo187.gif

פגישת פורום אירו! היה כל כך מצחיק! היה את הקטע שכול אלה שלא באו התקשרו אלינו ואנחנו אליהם היה את הקטע שהמלצתי לגיא לעשות עוד מפגש בפורים וכל אחד יבוא מחופש בתור מישהו מהלהקה אז אמרתי שנועם יהיה קריימר והוא לא הבין על איזה קריימר אני מדברת והוא חשב מסיינפלד. אני אמרתי לו (בגלל שהוא לומד תופים והוא ג'ינג'י , וג'ואי צבע את השיער לבלונד) שהוא יהיה ג'ואי היה את הקטע שרצינו לעשות לניר קטע שנצלם את האנשים שבאו וחוץ מניר ואז נועם לא הבין מה קורה עם המצלמה שלו ואז ניר בא ונועם שלא יכול לשמור סוד חייב לגלות בסוף! ואז הצטלמנו כולנו והיה נחמד :) לרוב צחקנו ודיברתי על הא ודא וכולם דיברו על הפנדורה שלי :) ודיברנו גם על אנונימוס! סך הכל אנשים מאוד נחמדים כולם :) ונועם תודה על הפנדורה!

AeroTom

New member
../images/Emo45.gifיאלה נועם.איפה התמונה?

כמו שנלה כבר אמרה היה מאוד נחמד היום והצלחנו להביא עוד 50% מהפגישה הראשונה! והרצפה בטאוור לא קרסה!. היה גם נחמד לדבר עם המעריצים שלא הגיעו בטלפון (עשינו טלפון שבור שכזה סביב השולחן) כמו AeroBoris,עידן (ראית את המשחק כבר?) וגיא שכבר פגשתי ודיברתי איתו בעבר כמובן. הצטלמנו גם ומקווים לראות את התמונה שיצאה פה ממש בקרוב. נלה קיבלה את האוצר הקסום-Pandora's box מנועם ועשתה עוד צעד לעבר הדיסקוגרפיה המלאה... ואפילו מוכר נחמד מאוד הסכים לשים בטאוור כמה שירים של אירו מתוך O,Yeah לאחר שנועם העלה את הרעיון הנחמד.(רק חבל שלא כולם הספיקו לשמוע אותם...). ומקווים לעוד פגישה ממש בקרוב (פורים?) וגם ליל סדר בנוסח אירוסמית' בפסח
וגם סוף סוף ראינו את הפרצוף היפה של איירין ואת ניר אחרי בניתוח בלי משקפיים! הוא פשוט נראה כ"כ שונה בלעדיהם...

בינג

New member
חחחחחחחחחחח

כן, הא?!... אני בא לכתוב משהו על המפגש, אבל מיציתם שניכם הכל!!!! אין לי מה לכתוב, חחח... היה אחלה מפגש! אני מחכה בקוצר רוח לתמונות...(או יותר נכון, לתמונה...כי הראשונה נמחקה...)

falling angle

New member
כשאתה אומר שונה.... למה אתה מתכוון?

איזה כיף מדברים עליי...... אז??? שונה = יפה , סקסי וחטוב? או שונה = שגרתי רגיל ובנאלי? או שזה רק משקפיים ונסחפתי שוב??? אני אישית מעדיף את האפשרות הראשונה....

AeroTom

New member
אין לי מושג...

תבוא עם המשקפיים למפגש הבא ונראה. ולא סיפרת חוויות מהמפגש הראשון שלך.לא שנשאר הרבה לספר...

SaintJohn

New member
ה--- מפגש!../images/Emo21.gif

והנה עוד כמה פרטים לגבי המפגש: היה מאוד קשה לשמוע אחד את השני מעל לצעקות הבלתי פוסקות של בלק סנואו ובינג שלא הפסיקו לפטפט... ונלה הודתה בעובדה שהיא לא יודעת מי זה ג'ין סימונס אבל היא חושבת שפעם קראו לו אייס פריהלי, אז המלצתי לה לבדוק בפורום להקת קיס בהייד פארק. ועשינו תחרות קעקועים וגילינו ששלי (כרגיל) יותר גדול, וגילינו את הקשר המסתורי בין המורדים לבין כרית של פו הדב עם סימני שיניים עליה, ואכן גם צילמנו, אבל עקב בעיה קטנה בתוכנה של המצלמה הדיגיטלית במחשב אז כ----ל התמונות יועלו מחר לפורום. ונלה אין בעד מה
להתראות במרכז הקונגרסים

AeroTom

New member
כל התמונה אתה מתכוון...

ושכחתי להביא לך כסף על הצ'יפס אז פעם הבאה עלי.

AeRo NaLa

New member
כפי כשבר ציינתי..

אני יודעת מי זה ג'ין , אבל להפוך את זה ליותר מעניין נתערב על 40 אג'... במפגש הבא יוכרז הזוכה המאושר.. :) ג'ין סימונס ( חיים וויס) השד - דה דימון - זה ההוא עם העטלף אייס פריילי - החתול - הקאט מן - המתופף פול סטנלי - הכוכב- סטאר - הגיטריסט טומי ת'אייר - ספייס מן - איש חשש - גיטריסט משני וג'ין שר, וזאת המילה שלי.... עוד שבוע וחצי ניראה מי צדק מותק!

AeroTom

New member
אולי די שתיכם?

נלה-אני יחרים לך את פנדורה!
מה זה משנה? זו להקת KISS... וחברה אתם מפחידים אותי,התערבות על 40 אגורות.זה בערך המחיר של הדקה הראשונה של Rattlsnake shake מפנדורה...
אבל נראה מי צדק בכל זאת.המפסיד יקנה צ'יפס לכל חברי הפורום

balck snow

New member
../images/Emo3.gifתורי

היה ממש נחמד את הרוב כבר אמרו כך שאני לא יחזור אל זה אבל גיליתי רק היום שנועם ג'נג'י זה היה נחמד
הייתי בטוחה שאתה בלונידי מהתמונות ...................... ובקיצר היה ממש נחמד (תבואו , תבואו , תבואו למפגש הבא) ובדרך חזרה הייתי כל כך עייפה שנרדמתי באוטובוס אז לילה טוב לכם עכשיו

AeroTom

New member
רק אתה נשארת ניר...

אז מה? מנסים להגיע ל-8 איש בפורים?

AeRo NaLa

New member
יש לי טעות...

הקאט מן זה פיטר כריס- המתופף ואייס פריילי זה הספייס אייס הגיטריסט

SaintJohn

New member
אמרתי לך שאת טועה

אבל את עדיין לא הגעת למנוחה ולנחלה - close, but no cigar... הקאט מן - לא יודע מי זה, אז מחמת הספק נזכה אותך בשתי נקודות, אבל אייס פריהלי כבר לא נמצא בלהקה. הוא מנגן בזמן האחרון עם הרכב אחר, והמתופף - שימו לב - ניגן לזמן קצר בג'ו פרי פרוג'קט! איך אני יודע? כי פגשתי את אותו מתופף... ופורום קיס רק יתן גושפנקא (הבאתי אותה במילה עצבנית) לטענה שלי אז תרשי לי כבר עכשיו לרשום 40 אגורות לחובתך בפנקס החובות שלי... ואפרופו טוסט, הנה התמונה שצולמה במפגש. תרשו לי להסב את תשומת לבכם למקצועיות הרבה שהושקעה בצילום, לכל הפרטים הקטנים ולתווי הפנים המדוייקים להפליא!

SaintJohn

New member
וזה סדר המשתתפים

מימין לשמאל - נלה, בלק סנואו, תומר, ניר (הזווית הנופלת), עבדכם הנאמן ובינג. *צילום אילוסטרציה. למצולמים אין כל קשר לכתבה או לעולם השפוי.

AeroTom

New member
Jesus christ!

אנחנו הולכים לבית משפט עם מי שצילם אותנו! מה זה? אפילו לא רואים את האדום בעיניים של ניר... ומסכנה איירין,באף תמונה שלה פה לא רואים את הפרצוף שלה... מי צילם אותנו? סטיבי וונדר?
תנסה לצלם סתם בבית שלך נועם לראות אם הכל בסדר בכלל עם המצלמה.אם כבר מדברים אני ממש צריך להשיג מצלמה דיגיטלית כדי להמחיש לכם בפורום את קודש הקודשים שלי בחדר...סידרתי את כל מה שיש לי של אירו ממש יפה. ובסוף באמת יצאה תמונה שלא רואים בה את ניר...

בינג

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בדיוק דיברנו במפגש שזאת התמונה הראשונה שתהיה לבלק-סנואו ויראו את הפנים שלה לא מטושטשות!!!! וזה שוב קרה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כנראה הגורל שלא מרשה לה להצטלם....

AeRo NaLa

New member
לא פייר!

תבדוק באשכול שכתבתי בפורום קיס! ג'יןזה העטלף תבדוק עכשיו! ותמונה על הפנים , חחח.. איש לא ישר במיוחד! לא נורא, פעם אחרת...

AeroTom

New member
שידרוג של תמונת המפגש...

התמונה לא יצאה באיכות משהו אז אפשר לשחק עם זה קצת וזוהי התמונה החדשה! אפשר לראות שכל חברי הלהקה הגיעו וטום אפילו פעמיים! (אני הייתי חייב להיות הוא גם כמובן)
ויש גם פוסטר מאחורה שלא שמנו לב אליו... (זה מה שקורה שאתה משתעמם ב-2 בלילה חברים
)

למעלה