ה--- מפגש!

AeRo NaLa

New member
ונועם תראה שאני ניצחתי!

http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=625475 זה אחד! http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=825833 נועם , הצ'יפסים עליך!

AeRo NaLa

New member
בקיצור...

כמו שתומר אמר על הצ'יפסים.. (אני לא אוכלת שמנים אבל...) נועם הפסיד בכבוד!

בינג

New member
מה עם התמונות?

מקווה שאני אראה אותם היום, ושתעדכן אותי נועם בקשר למה שדיברנו... ד"א הרגע קיבלתי עוד 5 אלבומים של אירוסמית'!! (Good for me) !!! ~^A^~ !!

AeroTom

New member
איזה קיבלת?

אז גם אתה עשית עוד כמה צעדים לדיסקוגרפיה המלאה... כמה עלה לך? הזמנת מאמזון? והייתה רק תמונה אחת ממה שזכור לי...

בינג

New member
אכן מאמזון...

הזמנתי 3 חדשים ו-2 משומשים-חדשים...אתה יודע יש Used & new אז זה היה בקטגוריה של NEW... כל דיסק חדש: 10.99 (11 בשבילכם) דולר... דיסק משומש-חדש: 6 דולר... אני זוכר שאמרתי לך פעם את הדיסקים שהיו לי וזה היה טעות, כי באתר המוזיקה שהזמנתי משם, הם ביטלו את ההזמנה כי לא היה להם את הדיסקים..לא חשוב, בקיצור מה שהזמנתי זה: Aerosmith Get your wings Draw the line Night in the ruts [או "ישר בביצים" , חחח
...(בעטיפה האחורית)] Permanent Vacation אחלה דיסקים
עכשיו אני בפרמננט וקיישן... באו ממש במצב טוב!!! הזמנתי לא מזמן את NL מ-NMC מיוזיק בארץ... הדיסק השני שהזמנתי שם(לא של אירוסמית') בא שבור, והם שלחו 2 עטיפות ועדיין היה שבור...כלבים... אל תזמינו לעולם בארץ!!! עוד סיבה: המחיר!
המחיר הכולל של הדיסקים שהזמנתי: 45$ ...השליחה דרך מסטופ 17$, ביחד זה יוצא 62$ = 285.2 ש"ח לחלק ל-5 דיסקים = 57.04 ש"ח!!!! זה מחיר מצוין! בארץ הם לקחו לדיסקים (שבוטלו כמובן) 65 ש"ח!!! זה מה שמשגע אותי!...
אז חסר לי: Rock In A Hard Place Done with mirrors את כל האוספים (חוץ מ-או! יה) ואת ההופעות החיות= Classic Live! ו- A little south of sanity זה אולי הרבה, אבל אני מתקרב לדיסקוגרפיה...(אם חושבים על זה שהתחלתי את מסעי עם GAG ו JPP...)

AeroTom

New member
הבא בתור-פנדורה.

חובה בכל בית. אגב באתר מיתוס כמו שהזכרתי כבר 80 פעם יש כמה דיסקים שקשה להשיג כמו Aerosmith,Permanent,Get your wings ועוד. יש גם את Classics live complete ב-64 ש"ח ואת Live bootleg ב-31 ש"ח. והזמנתי פעם מהם אגב והכל הגיע בסדר...

בינג

New member
זהו, זה האתר שדפקו אותי!!!

פעם שאלת אותי איזה דיסקים יש לי וכתבתי לך מלא כי הזמתי את כל מה שאמרת עכשיו משם!!!!!אחרי כמה ידמים,זה התעדכן והיה כתוב שהדיסקים אזלו, ורק נישאר NL ן-Live! Bootleg ...שהם לקוחים מהאתר NMC-MUSIC ששם NL עולה 55 ש"ח ובמיתוס 75 ש"ח! מבין..אז זה אזל להם אז אל תיקנו משם... ובקשר למחיר התכוונתי שבחו"ל לא רק שזה יותר זול (שזה יתרון), אתה גם מקבל את זה יותר חדש... לפי ההזמנות שעשיתי...זאת המסקנה שלי...

AeroTom

New member
וואלה?

דווקה בעבר הזמנתי מהם את Bootleg ואת Classics complete ולא הייתה שום בעיה... גם הזמנתי מהם כמה סרטים וגם הגיעו טוב. אז טוב לדעת מה שאתה אומר. בכל זאת תמיד יש את אמזון...

למעלה