אכן מאמזון...
הזמנתי 3 חדשים ו-2 משומשים-חדשים...אתה יודע יש Used & new אז זה היה בקטגוריה של NEW... כל דיסק חדש: 10.99 (11 בשבילכם) דולר... דיסק משומש-חדש: 6 דולר... אני זוכר שאמרתי לך פעם את הדיסקים שהיו לי וזה היה טעות, כי באתר המוזיקה שהזמנתי משם, הם ביטלו את ההזמנה כי לא היה להם את הדיסקים..לא חשוב, בקיצור מה שהזמנתי זה: Aerosmith Get your wings Draw the line Night in the ruts [או "ישר בביצים" , חחח
...(בעטיפה האחורית)] Permanent Vacation אחלה דיסקים
עכשיו אני בפרמננט וקיישן... באו ממש במצב טוב!!! הזמנתי לא מזמן את NL מ-NMC מיוזיק בארץ... הדיסק השני שהזמנתי שם(לא של אירוסמית') בא שבור, והם שלחו 2 עטיפות ועדיין היה שבור...כלבים... אל תזמינו לעולם בארץ!!! עוד סיבה: המחיר!
המחיר הכולל של הדיסקים שהזמנתי: 45$ ...השליחה דרך מסטופ 17$, ביחד זה יוצא 62$ = 285.2 ש"ח לחלק ל-5 דיסקים = 57.04 ש"ח!!!! זה מחיר מצוין! בארץ הם לקחו לדיסקים (שבוטלו כמובן) 65 ש"ח!!! זה מה שמשגע אותי!...
אז חסר לי: Rock In A Hard Place Done with mirrors את כל האוספים (חוץ מ-או! יה) ואת ההופעות החיות= Classic Live! ו- A little south of sanity זה אולי הרבה, אבל אני מתקרב לדיסקוגרפיה...(אם חושבים על זה שהתחלתי את מסעי עם GAG ו JPP...)