ה"י 8/8

שאלת מחירים../images/Emo9.gif

בכמה אני צריכה למכור בקבוק מים טהורים
(עם כל הPQ נוצרה לי אחלה כמות שחלקה אני יכולה למכור בכיף
)

miss_t

New member
זה תלוי

לא עדיף לך להשתמש? את הרי קוסמת... בכל מקרה, באזור קנרינג יש המון אנשים שצריכים בעיקר בשביל משימה מסוימת אפשר למכור אחד בכיף ב2K.

miss_t

New member
את תצטרכי את כולם

במיוחד מתי שתתחילי להשתמש בMagic Guard....

אוקיי...

פשוט הכל מתחיל להתמלא לי מבחינת תאים..
יהיו מעוניינים לקנות אוברול DEF

miss_t

New member
אחרי שתדעי כמה שווה כל מגילה

(בדקי בבאסיל- יש מאמר איך או שאלי פה) לכי לCH1 ותראי מי כותב B>scrolls. יש כאלו שמחפשים מגילות ספציפיות ומשלמים עליהם את המחיר המלא. יש כאלו שיציעו לך חצי מחיר וכאלו שיציעו לך מחיר שבגלל לא שווה.. את יכולה גם לכתוב S>scrolls יהיו מספיק כאלו שיזמינו לך טרייד כדי לראות את אוצרותייך... את יכולה לעשות את זה גם בFM בערוץ 2.. בחרי במה שנוח לך... בהצלחה.

stiv13

New member
מה להעלות

אני ספירמן לבל 32 ולא יודע במה להעלות. העלתי 5 במסטרי ו1 באיירון וויל. העלתי נכון? איך להמשיך? תסבירו לי אני נוווווב בטירוף XP

stiv13

New member
ועוד שאלה

יש קווסט של למצוא את ספרי ההיסטוריה של ממיפל. איך אני משיג את הספר השני? והשלישי?

../images/Emo140.gif

Talk to Jay in Henesys. Hunt for 1 Maple History Book I by breaking the box in the airship to Ossyria. Hunt for 1 Maple History Book II by breaking the box in Magic Library, Ellinia. Head over to Ludibrium and hunt for 1 Maple History Book III. Go to Eos Entrance Tower and talk to Tigun the Advisor. השני משיגים בדרך מאילינה לאובריס..בספינה יש חבית...מפוצצים אותה ויוצא הספר. מומלץ ללכת לערוץ ללכת אנשים מסירה. את השלישי מקבלים מהמפלצת שבמגדל השעון...עוד דקה תמונה של המפלצת...אתה הורג הרבה עד שיוצא...

למעלה