ה"י 8/8

Dirty wings2

New member
מממ אותה רמה.

41 כבר חודש lol. אין לי כוח לעלות לבלים,אני פשוט שם בשביל האנשים. הכרתי המון אנשים,ומין הסתם היו לי הרבה חברים
. כמעט כל יום אני מחליפה חבר,אבל עכשיו יש לי חבר ממש חמודי(עם NX כמובן) ואנחנו חברים כבר כמה ימים,נראה אם זה יחזיק
. הכרתי חברה בשם סינדי,היא קצת משוגעת חחח,ויש לנו lollipop משותף חח היא קנתה אותו וכל הזמן היא זורקת אותו ואני משתמשת,אבל היא גם זורקת דברים סתם ואז לוקחים לה את זה והיא מתלוננת
. לא נכנסתי עוד לשחק,אני עוד מעט אכנס. ממ אני בהנסיס או באמוריה בד"כ,שרת בארה מי שמחפש{: מחר אני נוסעת לירושלים,אחרי זה לקניון ויהיה כיף מחר חח המשך יום נעים|u4|

Robinho1

New member
52% ברמה 42

בסוף גמרתי את המשימה של הגלימה, וחזרתי לעשות פיקיו אבל כל הזמן עושים Miss...

LVL 30 סוף סוף סוף../images/Emo178.gif+שאלות../images/Emo9.gif

בכמה בדרך כלל נמכרות SCROLLS בשרת ברה
יש לי אחד של ARMOR DEX ועוד אחת של BORWOMAN משו כזה... בכמה אני צריכה למכור
(עבודה שניה קוסמת קרח וברקים כך שזה לא יהיה יעיל לי
)

One Minute

New member
למה קוסם קרח?../images/Emo205.gif

היה עדיף לך קוסמת אש אם רצית להיות חזקה וזה
ניר

אממ ראיתי ותר קרח מאש../images/Emo3.gif

ולא מעניין אותי קטע החזקה או לא.. רק הכיף שבמשחק
יש לך מושג בנוגע לשאלות שלי

One Minute

New member
לא כ"כ../images/Emo205.gif

אני לא טוב במחירים רק ארמור דקס שווה נראה לי הרבה, ליאת המומחית שלנו על בטוח יודעת

אחלה למרות שמכרתי את שניהם כבר..

אני בטוחה שבמחיר לא משו.. אבל לומדים להבא

miss_t

New member
../images/Emo140.gifאובראול דקס שווה קצת יותר ממיליון

../images/Emo34.gifרמה 70 - עבודה שלישית קרח/ברקים../images/Emo34.gif

זה היה מתיש!! קבעתי עם חברה מהגילדה שגם הגיעה ל70 שנעבור ביחד את המבחנים. זה התחיל מזה שחיכיתי לה עד שתיים וחצי בלילה כי היא גרה בארה"ב. הלכנו לנאט' ודיברנו עם האישה שאמרה לנו לחזור לאליניה. חזרנו לאליניה ודיברנו עם גרנדל הזקן, הוא שלח אותנו להרוג את הכפיל שלו שיכול לזמן טאורוספיר. סיימנו וחזרנו לאליניה. גרנדל שלח אותנו שוב לנאט'. האישה מנאט' אמרה לנו למצוא אי שם ביער המושלג אבן ששואלת שאלות. הלכנו לאבן, האבן ביקשה שנקריב קריסטל שחור בשביל שנוכל לענות על השאלות - חזרנו לנאט' בשביל זה. השגנו את הקריסטל וחזרנו לאבן. שתינו טעינו באחת השאלות ואז בשביל להתחיל לענות מחדש היינו צריכות עוד קריסטל, אז שוב חזרנו לנאט'! ואז חזרנו לאבן, הפעם הצלחנו לענות על כל השאלות נכון, חזרנו לאשה מנאט' והיא מינתה אותנו לעבודה שלישית. השעה היתה 6:20 בבוקר כשסיימתי!!! כמו שאמרתי - מתיש! אם למישהו יש מדריך טוב לעבודה שלישית אני אשמח.

אורן546

New member
כל הכבוד!!!!!@@@@@@@

מזל טוב וכו וכו, אבל עד שעה 6:20 בבוקר? קצת הגזמת....

חח כן

חשבתי שזה יהיה משהו פשוט - הורגים מפלצת וזהו. אבל לא זה לקח מלא זמן!

miss_t

New member
מפחיד../images/Emo10.gif

אף פעם לא הייתי שם מישהו יכול להסביר איך מגיעים?

בהחלט../images/Emo118.gif

מימין לאקווה, העיר עצמה - יש מפה עם 2 פורטלים: למעלה ולמטה. יורדים למטה, יש שם מפלצות מסוכנות - אבל זה רק ל2 מפות- כשאת במפה השלישית המסוכנת [יורדים את 2 המפות הראשונות] מצד ימין יהיו קצת כרישים, יש שם מערה שמעליה יש סימן של דג- ושם מגיעים לפיאנוס - מפה אחת של עטלפים ואחריה פיאנוס

למעלה