חבל שאי אפשר לעשות את אותו הדבר רק אחרת.... אני אתן להם שתי GFA100% והם יביאו לי כיסא של פינק בין
M MomerS New member 8/9/11 #77 חבל שאי אפשר לעשות את אותו הדבר רק אחרת.... אני אתן להם שתי GFA100% והם יביאו לי כיסא של פינק בין
M MomerS New member 8/9/11 #78 חבל שאי אפשר לעשות את אותו הדבר רק אחרת.... אני אתן להם שתי GFA100% והם יביאו לי כיסא של פינק בין
T Touched By Angels New member 8/9/11 #72 אני רוצה לראות מי יגיד שהוא אשכרה קנה את זה. כאילו, כמה אפשר לומר "אנחנו גונבים כספים". אני מבינה שזאת בחירה שלנו לבזבז, אבל, נו, עדיין...זה פשוט צועק "גניבה".
אני רוצה לראות מי יגיד שהוא אשכרה קנה את זה. כאילו, כמה אפשר לומר "אנחנו גונבים כספים". אני מבינה שזאת בחירה שלנו לבזבז, אבל, נו, עדיין...זה פשוט צועק "גניבה".
א אבישי ר New member 8/9/11 #74 האקרים יקרים, זה הזמן שלכם... לעשות האק שיתן gachpon stamps ולהראות יפה מאוד לנקסון שהם לא ינצלו אותנו
האקרים יקרים, זה הזמן שלכם... לעשות האק שיתן gachpon stamps ולהראות יפה מאוד לנקסון שהם לא ינצלו אותנו
פ פעם 3 סוכריה New member 8/9/11 #83 ואז בדיוק כשאתה ולוטן תקבלי נעליים יוניק עם המון % במקרה..... נקסון יורידו את המשחק ויעשו לכולנו רול בק..... ואנחנו נשב כאן וניילל על זה כרגיל. (חוץ ממי שלא יעבדו לו הספרים או הסקרולים באותו יום).
ואז בדיוק כשאתה ולוטן תקבלי נעליים יוניק עם המון % במקרה..... נקסון יורידו את המשחק ויעשו לכולנו רול בק..... ואנחנו נשב כאן וניילל על זה כרגיל. (חוץ ממי שלא יעבדו לו הספרים או הסקרולים באותו יום).
א אבישי ר New member 8/9/11 #84 שיעשו רול באק נקבל עוד 5K מייפל פוינטס ונחזק אחד את השני לא לקנות כלום עד הרולבאק רק חושב חיובי
T Touched By Angels New member 8/9/11 #89 לאלא, כבר יש לי נעליים יוניק עם המון %! ../images/Emo3.gif ואפילו סקיל! סתם, זה רק 9% אבל בשבילי זה המון.
לאלא, כבר יש לי נעליים יוניק עם המון %! ../images/Emo3.gif ואפילו סקיל! סתם, זה רק 9% אבל בשבילי זה המון.
M MomerS New member 8/9/11 #86 אויייי ואני כתבתי לו שאני מכיר אותו וכתבתי לו שטויות..... נו באמת.... איך לא זיהיתי את השם
T Touched By Angels New member 8/9/11 #91 אף אחד לא יכול לזהות את השם. זה כמעט כמו ה"ejgeerg" של ההאקרים.
T Touched By Angels New member 8/9/11 #94 אני אספר לך הוא חתיכת hax00000r. תסביר את זה שהיה לו ספוט בפרימרקט אחד, קרוב לכניסה.