ה"י 7.9

Guid

New member
זה משעשע כשרואים שההאקר לא הצליח ../images/Emo3.gif

ווינדוס 7 באמת מתמודד אחלה עם הדברים האלו..

../images/Emo45.gifהווינדוס 7 שלי עומד בכל הניסיונות לדיסי.

במחשב הישן שלי הייתי מתנתקת בשניה, עכשיו אני יכולה לשרוד את זה כמעט בלי לאגים.

furtadofanatic

New member
אמממ.

עליתי אתמול מ107 , ל 108 ו40% ..ותאמת שאני מאד גאה בזה כי לוקח לי המון זמן לעלות רמות
גם הצלחתי לעשות את המשימה הראשונה של זאקום.. ואני תקוע עכשיו במשימת קפיצה.. ואממ..אני מתגעגע למייפל הישן והנורמלי.

דווקא תהיה בשבילך מכירה של מושי בזול

ואת יודעת למה נדמה לך שבמושי מוכרים יותר ביוקר? זה לא המושי או צורת החנות. זה תלוי במיקום של החנות בשוק. ומי שיש לו מקום טוב בשוק לא יחזיק שם מעמד בלי מושי. אני למשל תמיד תוספת מקום טוב בשוק שאני אוהבת. זה מקום מכובד לאנשים עם כסף שלא אכפת להם לקנות קצת יותר יקר ולא לבזבז זמן בחיפוש בשוק של דברים בזול. מצד אחת אני לא תופסת מקום שבו יריבו איתי עליו האקרים. מצד שאני אני תופסת מקום לקניות של עשירים או מעמד ביניים.
ואם לא אשים שם מושי לא אחזיק שם מעמד 5 דקות. אבל המושי מחזיר את עצמו במכירות. כשאני מחפשת משהו לקנות אני הולכת לצ'אנלים ומקומות שבהם מקובל למכור בזול כדי לחפש מציאות.

הבעיה היא

שאין לי NX בכלל כרגע, והמבצע יגמר כנראה עד שאני אקבל 10K מייפל פוינטס...
הלוואי שהיה לי בשביל ההנחה.

אז יש לי רעיון

במקום למכור בשוק את הכפפות שקנית תמכרי אותן ב MTS ותרויחי 12 K NX מהן.

זה מה שאני מתכננת לעשות...../images/Emo3.gif

לא עם הכפפות האלו שקניתי היום, אבל עם כפפות אחרות. ישר אחרי שביטלו לנו כל דרך לקנות NX תכננתי לקנות כפפות ולשים בMTS...אני לא בלחץ כרגע על מושי, יש לי חנות עד חודש הבא וכנ"ל לגבי כל הNX שלי. ככה שיש לי מספיק זמן לחסוך, אני לא אשיג מושי במבצע אבל לא נורא.

אבישי ר

New member
אם יש האק שאני באמת תומך בו

זה מושי ריסט, למרות שזה האק לדעתי הוא הכי שימושי מכל ההאקים שיש

מההה?

אינעל דינאק, אני יוצא למלון והיום תכננתי קצת לשבת על המייפל אבל דווקא נקסון חייבים להכניס כמה חפצי קאש עלובים ב8 שעות עבודה. יופי! קצת אפקטיביות בבקשה, נקסון! שעתיים לא יותר!

MadManIII

New member
מכירת מגילות

אז אספתי מגילות, ועכישו אני רוצה למכור אותם. איך אני עושה את זה? איך יודעים שווי כל מגילה?. נ.ב אני רמה 56, ויש לי רק 1.6 מסוס :(

furtadofanatic

New member
פשוט וקל.

אתה קונה חנות, בקשר למחירים אתה יכול לשאול אותי. תוך לילה קונים הכל

לא כזה קל לקנות חנות...

לא לכל אחד יש NX לקנות. אני מציעה לך קודם לבדוק מחירים של סקרולים-אתה יכול להכנס לפרימרקטים השונים [בתוך הפרימרקט יש פורטלים עם מספרים-בכל אחד מהפורטלים האלו יש המון חנויות...בערוץ 1 בעיקר], תחפש את הסקרולים שיש לך ותמצא את המחירים. :) לגבי החנות-אייל [אני מניחה שזה השם, לפי החתימה
] צודק, הדרך הקלה ביותר למכור זה לקנות חנות-היא עולה 1.8K NX בקאשופ. אתה יכול לקנות כרטיסי NX בחנויות שונות בארץ או לחסוך דרך הMTS-שמים בו חפצים תמורת NX.

אבישי ר

New member
מסכים ועוד דבר קטנטן

לא הייתי ממליץ לקנות חנות לשטויות, שאני אומר שטויות זה כמו חפצים נקיים לרמות 90 וכאלה כי אף אחד לא קונה אותם וחבל על ה NX לדעתי

למעלה