ה"י 7.9

Guid

New member
מה נסגר איתכם?!

אסף- תן לאנשים לעשות מה שנוח להם במשחק! לא נוח לך, תלך. אל תנסה לשנות סדרי עולם כי מניסיון זה פשוט לא עובד. רועי, אם אתה רואה שריפה אל תשפוך עליה נפט. מים עוזרים יותר. קח לתשומת לבך. קחו כולכם לתשומת לבכם, נראה שאתם קצת מאבדים את זה לאחרונה.

Guid

New member
ושכחתי-

!!

מצבניק

New member
עידן יא כריזיונר בלי קשר ../images/Emo11.gif

זאת מישהי רנדומלית מפגרת מהמשחק... יצאת פיתה...

Guid

New member
כן, אחרי שכתבתי ראיתי

הייתי עם כאבי ראש מטורפים אתמול, והשעה הייתה די מאוחרת...

מ י ל ר

New member
אתה בכלל לא משחק...../images/Emo3.gif

וגם אם כן אתה לא בפארטי אף פעם, אתה לא מתאמן בטירה. אם תיהיה בטירה ותמשיך לעשות לאנשים MW10, בזמן שלמשיהו שם יש 20, בסוף יעיפו אותך מהפארטי.

Hasselblad

New member
או שהם כמוני והם ימשיכו להסביר לו

או שפשוט יעשו MW אחריו... לא כולם חסרי סבלנות כמוך אתה יודע....

מ י ל ר

New member
ממש לא נכון!

אני תמיד מסביר ומבקש יפה מאנשים להפסיק לעשות MW ולהסיר אותו מהמקרו! פעם אחרונה שהזמנתי את ליאת ל-DPQ, היה איתנו NL רמה 120 מציק במיוחד, לאחר שהסברתי לו כמה פעמים הוא הבין והפסיק (עשה משהו שהיה מציק בזמן הפיקיו) שבפועל יכלתי פשוט להעיף אותו מהפארטי כי הוא לא תרם לכלום. זה סתם דוגמא ממש לא נכון מה שאמרת

Don Nirtin

New member
אפשר לבקש בקשה?../images/Emo267.gif

אני מבקש ממך לעולם, אבל לעולם- אל תגיד לי איפה להתאמן, איך להתאמן, עם מי להתאמן, ואיך לשחק. ואיך אני משחק, ואם אני משחק בכלל. התגובה הזו הייתה באמת מיותרת!

Don Nirtin

New member
אין לי הרבה מה לומר../images/Emo267.gif

את מה שהיה לי להגיד- אמרתי בשרשור ההוא. אתה יודע איזה. בהצלחה באנגליה
.

דיון על אגרסיביות במייפל

לאחרונה אני שמה לב שרמת האגרסיביות של השחקנים אחד כלפי השני עלתה מאד. ואני כוללת במילה הזו סאקמים, די סי, KS , ריבים על מפות, האקים של שחקנים, איומים אחד על השני, שליטה בבוסים וכד'. די סי הכוונה לא רק לנתק מישהו לשניה מהמשחק. אני מתכוונת לנעילת דמות בצורה כזו שאי אפשר להתחבר למשחק יותר. וגם לספאם די סי של @@@@ בשוק. מה אתם חושבים על התופעה ? האם גם אתם סבורים שלאחרונה יש עלית מדרגה ?

מ י ל ר

New member
אני חושב שתמיד היה

מתי שהיה את הווילד האקר, שפשוט היום מקריסים מפות, אנשים ללא ספק השתמשו בנשק הזה כאוות נפשם. סקאמים זה דבר שתמיד עושים, בצער רב. DC שליטה בבוסים אני אישית לא רואה, כי אני לא עושה בוסים רציניים, כמו הורנטייל שממה שהבנתי יש עליו שליטה חזקה מאוד. הדבר שהכי מפריע לי זה שכול אחד יכול לעשות לי DC, אם זה שאני בחנות בשביל הספוט, אם זה כי עיצבנתי אותו בדרך מסויימת, זה בעיה שלכול האקר פשוט יש את השליטה עליך, אם אתה לא בא לו בטוב - אתה בחוץ. אפילו אם זה האקר עם מחשב חלש, שלא גורם ל-DC, עדיין זה תוקע אותך בלעשות משהו, אז את עומבדת במקום, חצי משחק עובד, אי אפשר להקריס את המייפל כי הפעולה של ה-DC ממש מעייפת את המחשב, ואי אפשר גם לשחק, אפשר לעמוד במקום ולקוות שהבן אדם יועיל בטובו להפסיק. [וזה על מחשבים יציבים עם ווינדוס 7, אלו שיש להם XP אין להם סיכוי] הפירצה קוראת לגנב, יש האקרים, והם דיי קלים לשימוש, כול אחד יכול לרכוש האקים ולהשתמש בהם. זה כסף קל, שמים את הדמות במפה והיא שואבת הכול, מוצאים כמה כאוס סקרול, כמה מגילות, כמה מתכונים של הטבעת, מוכרים הכול, משכפלים מושי, הכול, הכול אפשרי, אף אחד לא תופס אותך, זה שיטה שעובדת נהדר, ההאקרים מעלים את עצמם רמות, יש להם ציוד גודלי, NX בלי הפסקה כמעט, כול זה ולא עושים כלום. אין שום GM שרק הולך שנייה ל-TOT בשביל לראות המה הולך שם, אין שום GM שנייה הולך ללודי למטה שם בשביל לראות מה הולך שם. כול ליפרי מפוצצת האקרים, מגאטיה, לודי, אקווה... לא צריך להיות גאון בשביל למצוא האקרים, לא צריך להיות גאון בשביל להבין שדמות עם שם מוזר עולה לרמה 200 ואין שום סמגות, ושהדמות לובשת חפצים של רמה 30, ושהיא עדיין הורגת ללא הפסקה ושואבת הכול. זה לא מוחבא, זה שיטה שעבדה מאז ומתמיד, זה עובד, ההאקרים רק מתעשרים וזה לא נגמר. עם הכסף בא התאבון והם נהפכים לטמאים יותר, ההאקרים משתדרגים, אז אוקי עשכיו WH לא מזמן PB או את הפסלים, אז עכשיו הוא מזמל מפלצות מהנסס ההרוסה, אז לא הורגים בכמה, הורגים ב-2. אז BAM עדיין תוקף עם טלפורט מאסטרי ושואב הכול, זה לא נגמר. וכן בן אדם רוצה את הספוט שלי, הוא יכול לנתק אותי, מה אכפת לו? מי שכבר מחליט שהוא הלך בדרך הישר, צריך להתמודד עם המצב הקיים ולדעת שהוא לא יהיה הכי טוב, כי מעליו יש מספר בלתי מוגבל של האקרים שהשיגו כסף מהיר יותר, צריך להשלים עם המצב הזה, כי המצב הזה ממש לא ישתנה, לדעתי לעולם. אני לא אוהב הלתבכיין על נקסון, שיש האקרים ושיכפולים זה לא אשמתם, הם לא רוצים שזה יקרה. אבל אין ספק שמישהו שם לא עושה משהו מספיק טוב, כי לא צריך לחפש יותר מידי את ההאקים. ועם החמדנות שלהם, שבלי קשר לבגדי NX וקוביות שאנשים מוציאים על זה הרבה כסף, יש גם איוונטים טמאות שלהם, והם יכולים להשקיע על כמה GM שיתנו באנים קבוע מפות החזקות (ליפרי TOT וכדומה) ובחיית, להעיף את הבוטים הקבועים שיש ב-FM, על האתר ההוא שמוכר אנקס, בוטים זה חוקי? זה לא האק? FM CH1, לא צריך לחפש מעבר, חבל שה-GM לא עושה כלום.

Hasselblad

New member
המלחמה בהאקרים היא מלחמה אבודה

לצערי לנקסון אין שום סיכוי במלחמה נגד ההאקרים - אם שנייה ננסה לנחש מספרים נבין שזה לא הגיוני בכלל... כמה שחקנים רשומים יש במייפל? כמה שחקנים מחוברים בו זמנית? כמה מתוכם האקרים? והרי האקר יכול לפתוח את המייפל כמה פעמים באותו מחשב אז כמה דמויות יש לו מחוברות? והאנשים שיש להם יותר ממחשב אחד? ואחרי כל זה כמה עובדים יש בנקסון? כמה מתוכם עובדים במחלקה של מייפל? כמה מתוכם גיאמים? לדעתי הדרך היחידה היא להילחם בהאקים עצמם ולא באנשים שמשתמשים בהם.... אני לא מבינה אם 90% מהאכולוסיה של מייפל יודעת בדיוק איפה הכי קל להשיג האקים וכל ילד בשנייה אחת בגוגל מוצא האקים למייפל איך נקסון לא מחפשים את זה! הרי אם הם ימצאו את התוכנות של ההאקים לא אמור להם להיות יותר קל למצוא דרך לחסום אותם? כמובן שאני לא ממש יודעת מה נקסון כן עושים ומה לא... זה הכל סתם דעות שלי. ולגבי הנושא שסמדר העלתה הביריונות במייפל: דעתי קצת מורכבת ולא בטוח שאצליח להסביר אותה אבל בכל זאת אנסה. האנושות היא חלק מן הטבע ובני האדם הם חיות לכל דבר, מה שמבדיל אותנו זה שאנחנו חושבים שהעובדה שיש לנו מוח עושה אותנו יותר טובים. בטבע כשחייה טורפת חייה אחרת היא לא נחשבת לרעה אבל היא פועלמת מתוך אינסטינק ההישדות הרי שאין הרבה חיות שהורגות לשם ההרג וגם אז אומרים שזה הטבע שלהן. אני מאמינה שהטבע של האדם במציאות המודרנית הוא הרסני לכל הכיוונים הרצון להיות עיליים ויותר טובים גוזל מאיתנו את משמעות החיים. תוסיפו לכל זה את המגננה שהמחשב נותן הוירטואליות והיכולת להיות שונים ממה שהטבע נתן לנו מוציא מאנשים מסויימים דבר אחרים. אני לא אשקר ואני אומרת וגם אמרתי בעבר - היו כל כך הרבה פעמים שכל מה שרציתי זה שיהיו לי האקים כדי להילחם בהאקרים חזרה, ובנינו זה לא משנה מה הסיבה שבגללה רציתי האקים אלא העבודה שרציתי. זה שמעולם לא הורדתי האקים ומעולם לא השתמשתי בהם לא אומרים שהיצר לא היה קיים בי. להרבה אנשים הרבה יותר קל להיות ביריונים ו "לעבור על החוקים" במשחק מאשר במציאות, והעובדה שיש הרבה האקרים רק מושכת עוד, אפקט העדר עובד גם פה והתחרותיות שקיימת במשחק היא כמו שמן למדורה.

Don Nirtin

New member
לייק../images/Emo267.gif../images/Emo45.gif

כל כך דיברת אליי בפסקה של החיות שהורגות חיות אחרות לשם הישרדות...... זה כל כך התחבר יפה לעיניים שלי.

מ י ל ר

New member
מסכים איתך בהחלט

כמו שאמרת לי פעם, ההאקים מתעדכנים כול פעם, נקסון חוסמים וההאקים פשוט מתעדכנים. חברת אפל נלחמת אין ספור פעמים בפריצות של המכשירים, כול פעם שיוצא פריצה, אפל מוציאה עידכון גירסה שחוסם את זה בפרש של יום-יומיים, אבל אנשים פשוט לא מעדכנים גירסה ויש להם מכשיר פרוץ. פה הבעיה הזאת לא קיימת, כי אם נקסון יחסמו, אנשים לא ישארו עם גירסה ישנה, כי אי אפשר. יהיה חייב להתקין את הפאץ'. ככה שכן לדעתי אפשר להלחם בהאקים במידה שרוצים, אבל עובדה שלא כול SC יש תיקון האקים, ורוב ההאקים ישר חוזרים אחרי SC. פעמים יחסית נדירות יוצא ב-SC תיקון האקים, ואז רואים שלהאקרים לוקח כמה ימים לחזור, יש כמה ימים של נחת. אבל זה לא המצב, ובטח לא ישתנה. אנשים ימשיכו לשחק, חלקם לא האקרים, חלקם כן, ומי שלא האקר פשוט צריך לתמודד עם המצב ולהשלים איתו. רק חבל שאין מערכת שעוקבת אחרי IP, אם האקר מקבל באן, אז גם החשבון הראשי שלו יקבל באן, ככה שיתיאש קצת..

מצבניק

New member
האמת היא: ../images/Emo11.gif

ממש מעצבן למצוא איזה פלצן פטפטן שמחליט שהוא רוצה שתעשה לו גיפטים מהקאש... ואם אתה מתעלם ממנו אתה חוטף ממנו DC... אתמול בלילה הלכתי לעשות קצת LPQ... זה היה משעמם תחת וגם בכלל גיליתי ששינו הכל מ2007... סתם הרסו אותו... אני זוכר שבתקופה ההיא היתה התרגשות גדולה להיכנס למנהרות ולהרוג את העיניים המסתוריות... אני גם זוכר את ההתלהבות כקוסף שהיה לי טלפורט ושביקשו קוסמים עם טלפורט ממוקסס... בכלל בתקופה ההיא היתה אחווה והיה נעים, כיום זה לא ההאקרים שמהווים בעיה... כולם הפכו מאוד רכושניים (אני לא מדבר על חברי הפורום חלילה) פעם PQ זה היה חוויה... כיום, כבר אין משמעות אמיתית למילה PARTY.

Hasselblad

New member
../images/Emo23.gif PQ

כשאני התחלתי לשחק לא הייתה שום דרך לעלות רמות חוץ מפיקיויים... אוי אם רק הייתם יודעים כמה שעות בליתי בקרנינג בפיקיו שם או בחוץ עושה טרקים לאנשים... אכן המייפל שונה מאוד ממה שהיה פעם ותאמין לי שאני אפילו לא מדברת על 2007... צריך לדעת למצוא בכל תקופה את מה שאוהבים ומה שעושה טוב.

אני שונאת ותמיד שנאתי PQים ולמה?

כי מחכים שעות בתור. אני זוכרת אייך הייתי מבזברת שעתיים וצורחת JPQ כדי לעשות PQ מסכן במגדל של לודי.....
כי אחרי שכבר חכית שעות בתור ועברת 300 פעמים צאנל. (אוי ואווי אם הלידר היה עובר צאנל ובדיוק עשית פיפי או חלילה סובבת את הראש מהמחשב- הלך עליך - שוב צריך לצרוח שעה JPQ ..... )
נניח ועברת בשלום את השלב של למצוא פארטי וגם לעבור צאנלים אחרי לידר מספיק מהר.... כשנכנסים תמיד יש מישהו שבא לו לעמוד בצד וכולם יעבדו בשבילו.
או למשל מישהו שבדיוק בשלב 3 - אמא שלו קראה לו להוציא את הכלב לטיול היומי שלו או להכניס את הקניות מהסופר ועומדים 5 אנשים ומחכים ..... אז מה? כולה כמה דקות?
או נניח ועברנו בשלום את כל ה PQ ומגיע הבוס הגדול. אולם בורחים הצידה .... כי אחרי הבוס יש בונוס וחבל למות עכשיו.....

למעלה