אני חושב שתמיד היה
מתי שהיה את הווילד האקר, שפשוט היום מקריסים מפות, אנשים ללא ספק השתמשו בנשק הזה כאוות נפשם. סקאמים זה דבר שתמיד עושים, בצער רב. DC שליטה בבוסים אני אישית לא רואה, כי אני לא עושה בוסים רציניים, כמו הורנטייל שממה שהבנתי יש עליו שליטה חזקה מאוד. הדבר שהכי מפריע לי זה שכול אחד יכול לעשות לי DC, אם זה שאני בחנות בשביל הספוט, אם זה כי עיצבנתי אותו בדרך מסויימת, זה בעיה שלכול האקר פשוט יש את השליטה עליך, אם אתה לא בא לו בטוב - אתה בחוץ. אפילו אם זה האקר עם מחשב חלש, שלא גורם ל-DC, עדיין זה תוקע אותך בלעשות משהו, אז את עומבדת במקום, חצי משחק עובד, אי אפשר להקריס את המייפל כי הפעולה של ה-DC ממש מעייפת את המחשב, ואי אפשר גם לשחק, אפשר לעמוד במקום ולקוות שהבן אדם יועיל בטובו להפסיק. [וזה על מחשבים יציבים עם ווינדוס 7, אלו שיש להם XP אין להם סיכוי] הפירצה קוראת לגנב, יש האקרים, והם דיי קלים לשימוש, כול אחד יכול לרכוש האקים ולהשתמש בהם. זה כסף קל, שמים את הדמות במפה והיא שואבת הכול, מוצאים כמה כאוס סקרול, כמה מגילות, כמה מתכונים של הטבעת, מוכרים הכול, משכפלים מושי, הכול, הכול אפשרי, אף אחד לא תופס אותך, זה שיטה שעובדת נהדר, ההאקרים מעלים את עצמם רמות, יש להם ציוד גודלי, NX בלי הפסקה כמעט, כול זה ולא עושים כלום. אין שום GM שרק הולך שנייה ל-TOT בשביל לראות המה הולך שם, אין שום GM שנייה הולך ללודי למטה שם בשביל לראות מה הולך שם. כול ליפרי מפוצצת האקרים, מגאטיה, לודי, אקווה... לא צריך להיות גאון בשביל למצוא האקרים, לא צריך להיות גאון בשביל להבין שדמות עם שם מוזר עולה לרמה 200 ואין שום סמגות, ושהדמות לובשת חפצים של רמה 30, ושהיא עדיין הורגת ללא הפסקה ושואבת הכול. זה לא מוחבא, זה שיטה שעבדה מאז ומתמיד, זה עובד, ההאקרים רק מתעשרים וזה לא נגמר. עם הכסף בא התאבון והם נהפכים לטמאים יותר, ההאקרים משתדרגים, אז אוקי עשכיו WH לא מזמן PB או את הפסלים, אז עכשיו הוא מזמל מפלצות מהנסס ההרוסה, אז לא הורגים בכמה, הורגים ב-2. אז BAM עדיין תוקף עם טלפורט מאסטרי ושואב הכול, זה לא נגמר. וכן בן אדם רוצה את הספוט שלי, הוא יכול לנתק אותי, מה אכפת לו? מי שכבר מחליט שהוא הלך בדרך הישר, צריך להתמודד עם המצב הקיים ולדעת שהוא לא יהיה הכי טוב, כי מעליו יש מספר בלתי מוגבל של האקרים שהשיגו כסף מהיר יותר, צריך להשלים עם המצב הזה, כי המצב הזה ממש לא ישתנה, לדעתי לעולם. אני לא אוהב הלתבכיין על נקסון, שיש האקרים ושיכפולים זה לא אשמתם, הם לא רוצים שזה יקרה. אבל אין ספק שמישהו שם לא עושה משהו מספיק טוב, כי לא צריך לחפש יותר מידי את ההאקים. ועם החמדנות שלהם, שבלי קשר לבגדי NX וקוביות שאנשים מוציאים על זה הרבה כסף, יש גם איוונטים טמאות שלהם, והם יכולים להשקיע על כמה GM שיתנו באנים קבוע מפות החזקות (ליפרי TOT וכדומה) ובחיית, להעיף את הבוטים הקבועים שיש ב-FM, על האתר ההוא שמוכר אנקס, בוטים זה חוקי? זה לא האק? FM CH1, לא צריך לחפש מעבר, חבל שה-GM לא עושה כלום.