ה"י 7.9

בעיקרון כדאי לאגור

דברים שוים ואז לקנות חנות. גיסתי עשתה מלמכור "שטויות" וחפצים נקיים בחנות בשוק הרבה מאות מיליונים..... רק מלעמוד בשוק כל לילה עם דברים שנתנו רווח פיצפון אבל מצטבר. היום כל חפץ נקי לדרגה 90 נמכר בקלי קלות בחצי מילין - מיליון. כמה כאילו מכירות כל לילה = הרבה כסף במצטבר.

אבישי ר

New member
ההתקדמות היומית שלי להיום

עפתי לנסות להשלים שעות שינה לילה טוב חברס

גם היום קניתי 2 כפפות 10 אתק ב350 מיל.

אני אמכור ב400. ככה שיוצא רווח נחמד...
ואני מקווה שאם יהיה לי כוח אחרי שהSC יגמר, אני אעלה רמה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רציתי לומר שאני מתכננת למכור ב410 אבל ציפיתי לתגובות "איפה ראית שנמכר מעל ל350 בכלל" או משהו...אז שתקתי.
אבל כן, איכשהוא הכל בברה התחרפן והמחיר של 10 אתקס קפצו ממש גבוה בשבוע+ האחרון...אני אתמול כבר מכרתי כפפה ב400, והיום ראיתי אנשים שמוכרים/מכרו ב410-430. 450 עוד לא ראיתי אבל מי יודע...

אבישי ר

New member
ככה גם בוינדיה

אבל יש מצב בגלל שזה uncrafted, כן לאנשים יש בעיה רצינית עם זה ששמות של אנשים מתחת ל WG שלהם :\

גם אני חושבת ככה.

המחיר שלהם לא רחוק אחד מהשני אבל זה כן נכון, לאנשים מפריע השם. זאת הסיבה הכי מפגרת בעולם בעיניי-להעדיף אנקראפטד על קראפטד, כי הם זהים, אבל שיהיה.

TheParrot

New member
המשפט שלך הסתיים בידיוק בסוף העמוד! ../images/Emo2.gif

כן והאמת היא שאני לא מבין למה נידלקו על 10 אטק! למה לא 12 ? או 14 !! זה כולה עוד 100מיל !

מ י ל ר

New member
כפפות 10 אטטק זה כמו זהב

משהו מיצב את היחס של הכסף ליחס של האנקס צריך חפץ נקי מאנקס שכול אחד יכול להשיג כפפה 14 אטטק צריכה לעבור האמר שעולה אנקס, אתה לא אמור לקנות אנקס עם אנקס..

btekx

New member
אתמול עליתי רמה עם המכונאי ל161...!

היה ארוך בLHC, וכמובן מעייף...

נקסון סקאמרים.... ../images/Emo46.gif

או יותר נכון חושבים שאנחנו מפגרים. או ברמת חשבון של גן טרום חובה These hired merchants allow you to set up a store in the Free Market that will stay open even when you log off! Mushroom House Elf (7 day) 4,400 NX (25% off!) Mushroom House Elf (14 day) 7,400 NX (25 % off!) Cashier: Teddy Bear Clerk (7 day) 4,400 NX (25% off!) The Robot Stand (7 day) 4,400 NX (25% off!) Homely Coffeehouse (7 day) 4,400 NX (25% off!) Granny's Food Stand (7 day) 4,400 NX (25% off!) Tiki Torch Store (7 day) 4,400 NX (25% off!) Mushroom House Elf (30 day) 30,000 NX (15% off!) Granny's Food Stand (30 day) 30,000 NX (15% off!)

מילא מתים על כסף זה לגיטימי

גם אני מתה על כסף.... (נו, טוב לא כמו נקסון) אבל כזה זילזול בנו השחקנים...... וכבר מזמן אני חושבת שנקסון מעודדים ילדים להוציא כסף על משחקי הימורים כמו גאצ'פון וקוביות. ובלי קשר - כיסא פינק בין משוכפל מאות פעמים ועולה 20 K NX ב MTS.

MomerS

New member
אני חושב

שזה איוונט שאם משתמשים בגאטצאפון אז מקבלים ETC ואיתו מקבלים פרסים (חינם
) אבל בקושי קראתי.....

נכון - קראת נכון

אבל כל כרטיס גאצ'פון עולה 1 K NX על כל כרטיס אתה מקבל חותמת ב ETC ועבוד 550 חותמות אתה מקבל כיסא של פינק בין. כלומר אתה מוציא 550 דולר על כרטיסי מכונות הימורים כדי לקבל כיסא של פיקסלים.

למעלה