לדעתי כול ה-PQ זה מעפאן
פעם עשיתי אורביס PQ בן הקשים, וגם משעמם מאוד. לודי פיקיו - משעמם מאוד אין בזה עיניין.. וגם לא אתגר. אפילו רמות נמוכות לא עושות לודי פיקיו כבר, וידוע שלודי פיקיו זה EXP טוב. לדעתי? הם צריכים לעשות שה-PQ יהיה עם EXP משתלם לזמן, כי בזמן הזה הולכים לבית המכושף וטסים שם ברמות. המשקפיים עם ה-1 לכול הסטטים לא כזה מעניין את האנשים, ולא מובן למה צריך SOK בשביל למכור אותם, כזה מעפאן. כמו שעכשיו - אין סיבה לעשות דוג'ו כאילו, יש את החגורות של האיוונט שמלפני כמה שנים, החגורות מכשפה האלה, מאוד נדירות ויקרות, יש את החגורות של הפרמידה PQ, מאוד נדירות (וגם נדיר למצוא כאלה שכאוס עשה להם טוב) יש את החגורות של הדוג'ו, שלסקל אותם לא מעניין אבל האחוזים ופתאום יום אחד בא המייקר החדש, וזהו, נגמר עידן החגורות. מחגורה מעפנה שהייתה לי השגתי חגורה טובה ולא כזה התאמצתי. אז גם דוג'ו אין עיניין, מגטיה PQ בין הקשים וגם משעמם, וגם האילינה הישנה גם מעפאן ומשעמם. אני לא מכיר את המייפל של 2007, אז אני לא מכיר את ה"אהבה" של זה. אבל אין ספק שבתחילת 2010 שהייתי צועק JPQ (עידן לימד אותי לצעוק את זה, בזמנו לא ידעתי מה זה בכלל אומר) בשביל שיקחו אותי ל-CPQ, זה לא היה הכי כיף שבעולם. כנ"ל מייז פיקיו, מאוד משעמם, עשיתי שם מיליונים מהמכירת שיקויים, ושם גם עילתי איזה 20 רמות D: מיזי היה תקופה נחמדה.. הייתי חודשים בלודי, שיצאתי משם הרגשתי מוזר להיות במקום שהוא לא לודי 0: