ה"י 7.9

אבישי ר

New member
זאת הבעיה בנקסון

משהו שאני לא יכול להבין בחיים... למה אי אפשר להיכנס בצ'אנל אחד כמה פארטים ביחד? למה להשאיר אנשים בחוץ שיריבו שיקללו אחד את השני ושיתעצבנו? אני מקווה שהם יעשו משהו עם זה אחרי שישפרו את ה PQים

מ י ל ר

New member
לדעתי כול ה-PQ זה מעפאן

פעם עשיתי אורביס PQ בן הקשים, וגם משעמם מאוד. לודי פיקיו - משעמם מאוד אין בזה עיניין.. וגם לא אתגר. אפילו רמות נמוכות לא עושות לודי פיקיו כבר, וידוע שלודי פיקיו זה EXP טוב. לדעתי? הם צריכים לעשות שה-PQ יהיה עם EXP משתלם לזמן, כי בזמן הזה הולכים לבית המכושף וטסים שם ברמות. המשקפיים עם ה-1 לכול הסטטים לא כזה מעניין את האנשים, ולא מובן למה צריך SOK בשביל למכור אותם, כזה מעפאן. כמו שעכשיו - אין סיבה לעשות דוג'ו כאילו, יש את החגורות של האיוונט שמלפני כמה שנים, החגורות מכשפה האלה, מאוד נדירות ויקרות, יש את החגורות של הפרמידה PQ, מאוד נדירות (וגם נדיר למצוא כאלה שכאוס עשה להם טוב) יש את החגורות של הדוג'ו, שלסקל אותם לא מעניין אבל האחוזים ופתאום יום אחד בא המייקר החדש, וזהו, נגמר עידן החגורות. מחגורה מעפנה שהייתה לי השגתי חגורה טובה ולא כזה התאמצתי. אז גם דוג'ו אין עיניין, מגטיה PQ בין הקשים וגם משעמם, וגם האילינה הישנה גם מעפאן ומשעמם. אני לא מכיר את המייפל של 2007, אז אני לא מכיר את ה"אהבה" של זה. אבל אין ספק שבתחילת 2010 שהייתי צועק JPQ (עידן לימד אותי לצעוק את זה, בזמנו לא ידעתי מה זה בכלל אומר) בשביל שיקחו אותי ל-CPQ, זה לא היה הכי כיף שבעולם. כנ"ל מייז פיקיו, מאוד משעמם, עשיתי שם מיליונים מהמכירת שיקויים, ושם גם עילתי איזה 20 רמות D: מיזי היה תקופה נחמדה.. הייתי חודשים בלודי, שיצאתי משם הרגשתי מוזר להיות במקום שהוא לא לודי 0:

btekx

New member
אולי את PQ יחזור בסוף פאץ הקפיצה

עם המון שינויים ושיפורים...

מ י ל ר

New member
אין אפילו רמזים

מתי יבוא הג'אמפ... שיבוא כבר הג'אמפ אלעד, תביא ת'ג'אמפ!

מ י ל ר

New member
אני אוהב שמועות

כי זה עדיף מכלום כי באמת הגיע הזמן שהקוסמים במשחק (שהם לא אלוהים כמו איוון ו-BAM) יקבלו גם משהו חוץ מחוסר בליזרד ושרשרת ברקים חלשה. וקוסמי האש ביחד בסירה הזאת

btekx

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gifהנה קפיצה גדולה!|../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

אבישי ר

New member
הביג באנג הפך את מייפל סטורי למשחק כזה

לפני הביג באנג אני זוכר כולם היו יותר חברותיים והיה אפשר להכיר יותר אנשים בעזרת PQים אז המודעות לגבי ההאקים לא הייתה ממש גבוה כמו היום, גם פעם לאנשים לא היה טעם לעשות האקים כי היו עולים מאוד לאט ריבים על מפות זה הדבר שאני הכי שונא, אני חוטף עצבים כל פעם מחדש כשאני מוצא מפה ואז איזה מישהו סתום בא ולוקח לי אותה זה עולה בכל פאטץ' ופאטץ'

Guid

New member
כי נקסון הפכו את האימון במפות ליותר פופולרי,

פעם הדרך הכי מהירה להגיע מרמה 30 לרמה 50 הייתה קרניבל PQ, היום זה איזו מפה בבית הרדוף או משהו... כנ"ל לגבי הרמות הבאות, ואין בכלל מה לדבר כשמדובר במפות לרמות הגבוהות... אבל מצד שני הרבה יותר קל לעלות, ומה שהיית עושה ביום שלם אחרי הביג-באנג אתה עושה בכמה שעות. לכל דבר יש מחיר, אני מניח...

JackyE

New member
תמיד יהיו האקים ולא רק במייפל

אבל לי אישית זה לא נראה שנקסון ממש עושים איזשהו מאמץ כדי למגר את התופעה... יש להם איזה מין "לצאת ידי חובה" כל כמה SC לחסום משתמשים ובערך זהו... גם כל נושא פריצת האבטחה בMTS היה דיי בדיחה בעיני, ונקסון התעלמו מזה כאילו כלום. אפילו שאני לא חושב שהנזק שנגרם היה ממש רציני, אבל עדיין מגיע לשחקנים פיצוי על העניין הזה. ואני מסכים שצריך להתמקד בהאקים עצמם ולא בהאקרים, אנשים תמיד יתנהגו לא בסדר אם תהייה להם את האפשרות אבל זה פשוט מגוחך שכל ילד בן 8 הולך לגוגל ורושם hacking for maplestory והנה הוא כבר יכול לעשות האקים! ואני אומר את זה מנסיון כי מישהו שיש לי בפייסבוק בגלל המייפל בפייסבוק התכתב עם מישהו על האקים והוא אמר שהוא שולח לאנשים קיי-לוגר או איך שלא קוראים לזה, והתחיל לפרט שרק אנשים טיפשים נופלים בזה והשני סיפר כמה הוא מקנא בו שהוא עושה האקים וכו'. אבל מהנסיון האישי שלי במשחק, אני עד היום
(טפוטפוטפו) לא נפגעתי מהאקים. אף אחד לא ממש איים עלי ואני דיי בטוח שלא קיבלתי DC ממישהו אי-פעם (גם לא בFM). ולא ממש יצא לי עדיין לעשות HTPQ אבל אני מקווה שלא תהייה לי בעיה שם כי אני נורא רוצה להיות כבר ברמה שאני יכול לגשת לשם וליהנות

כמה דברים / רעיונות / סיפורים שלי

לגבי סקאמרים. זה משהו שעושה לי כאב לב כל פעם מחדש. אני מחלקת את הסקאמרים לכמה סוגים. ואילו שאני הכי שונאת הם אילו שמבלבלים במכוון. למשל כאילו ששמים בחנויות שלהם סקרולים של 10 % וכותבים על החנות GM SCROLLS . כאילו ששמים KNUCKLE לדרגה 15 עם 29 אטק וכותבים על החנות שלהם "וואו, כפפות 29 אטק". ויש את הסקאמרים שפשוט לא כותבים כלום ועושים "כאילו טעות תמימה". אני רואה המון KNUCKLES כאילו מכורים !!!! המון "GM SCROLLS" כאילו מכורים. זה מגעיל אותי. זה גורם לי לבדוק 10 פעמים לפני שאני לוחצת על לקנות משהו בשוק. אנשים כל כך נואשים וטיפשים שאין להם דרך יפה להרויח כסף אלה רק לסדר אנשים אחרים שבטח עבדו די קשה בשביל הכסף שלהם? בא לי להקיא מזה. 2 דוגמאות מהיומיים האחרונים שהוציאו לי את החשק למשחק. בסקניה יש במערה של HT "שומרים" שעושים DC לכל מי שנכנס. השבוע הצלחתי לההרשם ישר אחרי אחרי הסרבר צ'ק. זה אומר שאת הבאג של נקסון עברתי. (זה לא פשוט נכנסתי למערה היו שם 50 איש...) בקיצור דיברתי עם חברים וביקשתי שלא יעשו לי די סי. והם באו לדבר עם "השומר במערה" שלסמדר לא יעשה די סי. נשארתי במערה לדבר עם " ההאקר / שומר, והתידדנו קצת. המממ קשה לי להגיד התידדנו כשמדובר בהאקר אגרסיבי. אבל ניהלתי איתו כמה דיונים. בין השאר דיברנו על זה שלשחק במשחק הזה זה מאד מאד יקר. ונקסון מאד גרידיים. וזה גורם לכל בחור שאין לו תקציב ורוצה להיות תחרותי ושווה עם הפיקסלים שלו ללכת בדרכים לא חוקיות כדי לעמוד בקצב של הקאש שופ. אני חושבת שהדבר התחזק מאד מאד מאז עידן הקוביות. ואין לזה סוף. עכשיו יש קוביות פרימיום ואחר כך יבואו קוביות אקסלוסביות אחרות והכל כמובן משחק הימורים אחד גדול שעולה ים כסף. תוך כדי שאני מדברת עם השומר של HT הגיע חבר מהגילדה שלי שהוא בחור נחמד מירושלים שאני מחבבת מאד. הם ישר רצו לעשות לו די סי אבל ככה קצת ביקשתי והסברתי והתחננתי שיתנו לו להכנס ולהרוג. מה שהכי מפריע להם זה מכירות של שרשראות HT. יש קרטל. ורק לחברי הקרטל מותר למכור. שרשרת 3 שורות בסקניה עולה 800 מיליון ואם מישהו שור את המחיר במזו אחד הוא לא יוכל להתחבר יותר למשחק. זו הסיבה שנתנו גם לי להרוג בשקט כי כמו שכבר סיפרתי יש לי תליון נעול עלי. בקיצור הבחור נכנס והרג והם ידעו שלא לעשות לו די סי. אתמול בצהרים אני מקבלת ויספרים. וצעקות. שהחבר שלי מכר תליון. ויש בלגן. והודיעו לי שבגלל שזה חבר שלי אני אחטוף עכשיו..... כמובן שניתקו לי את 2 הדמויות שלי. לפני שהספקתי להוציא מילה מהפה. והבחור המסכן לא הצליח אתמול להתחבר בכלל לדמות שלו כי קיבל נעילת די סי. ברגע שהתחברתי קיבלתי ויספר - "ברוכה השבה - שנמשיך בדי סי? " בקיצור. בזכות זה שאני לא בחור חמום מח בין 20 + (כמו ההאקרים האילו) אלה אישה בוגרת בת 40 + עם קצת שכל בראש הצלחתי בדיפלומטיה זהירה לדבר לנפשו של ההאקר ולהישאר מחוברת. לא רק זה, גם ביקשתי התנצלות וגם קיבלתי. וגם קיבלתי אישור כניסה ל HT גם לשבוע הזה. זה גועל נפש שאני בכלל צריכה לקבל אישור מבחורים צעירים כדי להיכנס להרוג את HT. למה זה שלהם יותר משלי. כי יש להם האקים. ולי לעולם לא עברה מחשבה בראש שבא לי האקים כדי להילחם בהם חזרה (למרות שאני מבינה מחשבה כזו). לי עוברת מיד מחשבה בראש של להרים ידיים ! אני מקבלת מחשבות תבוסתניות של בשביל מה לטרוח במשחק הזה בכלל . מחר האקר שקם עקום בבוקר יחליט שהיום או השבוע לא בא לו שאתחבר. אני אמשיך בהודעה נוספת.

המשך.... ../images/Emo9.gif

היום גיליתי פתאום ש 2 חברים מהבאדי ליסט שלי נלחמים אחד בשני באיזו מפה בטירה. הם לא מכירים אחד את השני אבל היה לי ממש לא נעים. ולא רק זה התחילו איומים ב ...... האקים. אחד מהחברים (רוזי .... המממ... אפו) איים שהוא יעשה די סי לוק לחבר שני שלי שאי מכירה כבר המון שנים. אמרתי להם שאני לא מתכוונת להתערב בדרמה הזו אבל הודעתי להם שאם ישתמשו בהאקים אישיים אני לא אהיה חברה שלי מי שעושה את זה. פשוט גן ילדים. עכשיו מחאל גן ילדים אבל הרעיון של לאיים כל הזמן בדי סי לוק פשוט מטריף לי את השכל. וכשאני מוצאת מקום טוב בשוק מיד מגיע מישהו לעשות לי @@@ ספאם. למה???? כי הוא נוב כדי למצוא מקום טוב בעצמו? אז הוא בא לחבל לי ? שיתעסק בשלו למה להכשיל אותי? וכמה רעיונות כללים שיש לי. בעיניי מי שבוחר להיות גדול וחזק ומפחיד והאקר ושולט במשחק יש לזה רקע בחיים האמיתיים. כולנו מביאים איתנו למשחק את עצמנו מהחיים האמיתיים. אני מסכימה עם סיוון שזה שאנחנו דמות וירטואלית נותן אפשרות לחלק מהאנשים להוציא החוצה דברים שלא היו מעיזים להוציא במקום אחר. אולי יותר אגרסיביות. אני באופן אישי משחקת עם חברים שאני מכירה כבר שנים ואנחנו מחליפים תמונות. יש לי חברים שראו את הבת הצעירה שלי עוד כעובר בבטן. ומכירים אותי ואת המשפחה שלי. ואני מכירה את הפרצופים שלהם. את מה שעובר עליהם באוניברסיטה, את החבר או החברה, הבעל או האישה ועוד דברים רבים אחרים. אני מתנהגת במשחק לשחקנים כמו שאני רוצה שיתנהגו אלי. אני גם מאד מאמינה בקראמה. (יום אחרי שנתתי למיקי עגילים עם 6% STR יצא לי להכין כאילו נוספים - בול אותו הדבר) אני מרגישה שדמויות עם בעיות התנהגות קשה במשחק הן דמויות עם רקע קשה וחוסר תשומת לב או דיכוי בחיים האמיתיים שלהם. אי אפשר למנוע מאנשים עם בעיות התנהגות מלשחק במייפל. זה משחק חופשי , "חינמי" ופתוח לכולם. אותי באופן אישי זה פשוט מרתיע. גורם לי להרים ידיים. אין לי שום מצב לתחרות עם בחורים בני 20 + מלאי טסטוסטרון ועם ידע בהאקים. אני כבר לא זוכרת איפה שמעתי את זה אבל הרבה אנשים סבורים שאם מייפל היה בתשלום חודשי קבוע זה היה מסנן קצת את אוכלוסית השחקנים ומשפר את השירות של נקסון.

Guid

New member
זה ממש נשמע כמו מאפיה...

תופסים מפה שלמה ושולטים בה, ומי שמתחבב עליהם מקבל אישורים להכנס? הזוי, ודפוק לגמרי. אבל כמובן, מייפל זה בדיוק כמו בחיים האמיתיים- גם שם יש פושעים, וגנבים, ופורצים. וגם שם יש מאפיונרים שנותנים לאנשים אחרים ליהנות מ"פרוטקשן" תמורת דברים שהם יכולים להוציא מהם בעתיד. מזעזע. ואין ספק שאלו אנשים עם רקע קשה וחסכים בחיים האמיתיים, אחרת איזו סיבה יש לאנשים לעשות כאלו דברים? אלא אם באמת מדובר באנשים שהחלקים הרעים משתלטים להם על החלקים הטובים... או סתם כאלו שאוהבים כוח, גם אם זה על חשבון אחרים.
למזלי לא יצא לי להיתקל במקרים כאלו יותר מדי, כי חצי מהזמן ששיחקתי הייתי בווינדיה וכשעברתי לברה לא הייתי צריך (וגם לא היה לי זמן) לפתח קשרים עם אנשים מחוץ לגילד. לא יותר מדי, לפחות. ואני גם ברמה יחסית נמוכה, אז הורנטייל הוא ממני והלאה... אבל כן, הקטע של הDC הוא באמת קטע מעצבן. ומעצבן גם שזה נורא פשוט להשיג את התוכנות האלו! אבל אי אפשר לומר שנקסון לא עושים כלום... למגר את התופעה הזאת זה משהו שגובל בבלתי אפשרי... כמו שהאנשים של נקסון מספיק חכמים בשביל לפתח תוכנות הגנה, כך גם ההאקרים חכמים (לפעמים אפילו יותר) ויודעים איפה יש פירצות שאפשר לנצל. וזה לא רק בנקסון ככה, קחי לדוגמה את האייפון- חברת אפל מותיאה כל כמה חודשים גרסה חדשה למכשיר, ותוך פחות משבוע האקרים מסדרים לה פריצה! וזו חברת אפל, אחת החברות הכי רציניות בעולם! אבל שוב, זה עסק מורכב ומסובך. וחבל, כי במקרה של נקסון אנחנו לגמרי סובלים מזה...

צ ל י ל 8

New member
וואוו, קראתי כל מה שכתבת ואני לא מאמינה שזה

מה שקורה בפועל. ה"משחק" שלי ממש רדוד ומרובע ולכן אני לא מכירה את כל המאפיות האלה. אני לא נוהגת ללכת לבוסים, אפילו לא זאקום. את פאפ אני אוהבת כי הוא מביא שיקויים שחוסכים לי קניה בכל פעם מחדש ואין "בעלות" עליו כ"כ עצוב לשמוע שזה מה שקורה ושלנקסון אין בכלל את היכולת להילחם בזה. ולא משנה כמה תכתבו להם, אז הם יעשו באן לשם המשתמש הזה ואחריו ייפתחו 2 במקום. זו מלחמה אבודה מראש

הרבה השתנה בתקופה האחרונה במייפל...

כשפרשתי מהמשחק לפני שנה+ האקרים לא היו דבר שגרתי כ"כ כמו היום. האמת, לא ראיתי האקר אחד בעצמי. [אני מדברת על בוטים] עכשיו זה כ"כ נפוץ, הייתי ממש מופתעת כשחזרתי למשחק. כשראיתי אנשים מזמנים מפלצות חשבתי שזה סוג של סקיל מיוחד שיש לעבודה החדשה-וויילד האנטר. אני לא יכולה להתייחס לשאר הנושאים כמו ריבים על מפות, שליטה בבוסים וכו', מהסיבה שלא חוויתי דברים כאלו לפני שהייתה לי את הדמות הנוכחית. אני מניחה שגם זה השתנה מאוד. הכל השתנה, אני מניחה, כי האקים נעשו כ"כ נפוצים. עם דיסי האק אפשר להתפטר מהמריבה על מפה/על בוס ופשוט להעיף את השחקן השני. ככה שכן, יש אגרסיביות הרבה יותר מפעם, כי עכשיו מישהו יכול לאמר "אני אעשה לך דיסי אם לא תעוף מפה" וזהו. והספאם בחנויות בשוק...איזו זוועה...
לא הבנתי בכלל למה אנשים עושים את זה עד שקלטתי שהם רוצים לנתק אנשים מהחנויות. מצד שני זה לא הולך להרגע, לא תהיה פחות אגרסיביות, לא יהיו פחות האקים. עובדה שנקסון לא יכולים להתמודד עם זה, ובתכלס אף אחד לא יכול לעצור דבר כזה, אנשים יכולים לפתוח דמויות ולעשות איתם האקים כמה שהם רוצים. יתנו להם באן? הם יפתחו חשבון חדש. האקים לא יעלמו.

אה ובקשר לריבים על מפות...

לא קורה לי כמעט. אבל, בתקופה שהיה אפשר לפתוח דמות, להעלות אותה ל80 ולקבל טבעת/מסיכה, עזרתי להרבה אנשים בבאדי במפה של הג'סטרס, שמרתי עליהם מKSרים. עזרתי לרועי יום אחד, ובא מישהו מהבאדי שלי ועשה לו KS.
אז ביקשתי ממנו בצ'אט, יפה, שיעזוב אותו והוא יקבל את המפה אחריו, אבל הוא המשיך, אז הייתי צריכה להתווכח איתו על זה, ובסוף הוא קילל אותי והציק לי, ואז עקב אחריי לכל מקום ועשה סמגת-מפה עליי ואחרי חודש הוא הפסיק. ולא ראיתי אותו מאז...

JackyE

New member
למה את מתכוונת כשאת רושמת ספאם בחנויות בשוק?

את מתכוונת שמישהו נכנס לחנות ורושם המון הודעות עם המון @?

כן וגם בויספר

יש לי 2 מחשבים - אחד מתנתק בשניה והאחר עומד בכל ה @@@ האילו. וינדוס 7 יותר חזק.....

JackyE

New member
איזה קטע לא היה לי מושג

כשאני חושב על זה זה קרה לי לפחות פעמיים, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות תמיד חשבתי שזה סתם מישהו משועמם נורא שחיפש דרך לשעשע את עצמו בזמן שהוא מטייל בין החנויות בFM אז הוא בעצם ניסה לנתק אותי מהמשחק באמצעות הצפה? חח צחוקים /=

למעלה