ה"י 7/8/11

miss_t

New member
זה לא מחייב

את יכולה להחזיק דמות חוצבת ולחצוב איתה להשיג פלטות ואז לעבוד עם מה שאת צריכה. אני לא הוצאתי אגורה על קניית פלטות, זה בזבוז לפי דעתי- אפשר לחצוב 10 דקות במערה ולקבל אבנים כדי להכין 5 ומעלה פלטות מסוג מסוים. אל תשני מקצוע אם הגעת לרמה 3-4 עם הפרופשיין שלך. כי לעלות רמה 1-2 ועד 3 זה לוקח יומיים שלושה.

miss_t

New member
אני מוכנה לעזור לך במה שצריך

זה לא מסובך - וכן - זה מאוד רווחי אם מבינים מה לעשות.

miss_t

New member
בהצלחה בבגרות

אגב, אם את צריכה עזרה מתמטית- אני מוכנה לעזור גם כאן.

ברוכה הבאה ומזל טוב

הדבר היחיד בעיניי שהפסדת במייפל זה GM סקרול לקשת...... הם נפלו בגולדן טמפל. ונמכרו מאד בזול. 100-200 מיליון אחד. 100 % הצלחה וסטטים של סקרול 10 % . את עדיין יכולה למצוא כמה כאילו אבל בערך ב 500 מיליון אחד. (לדעתי שווה). בכל מקרה נשמע שעשיתם טיול נהדר. כשה"קינוח" שלנו תגדל ותהיה בגיל של זיכרון נעשה דבר כזה גם.....

צ ל י ל 8

New member
כן ../images/Emo10.gif אבישי אמר לי שהיו כאלה סקרולים...

מילא.... אני לא אשקיע כ"כ הרבה כסף לזה עכשיו. וכן היה טיול נפלא, יהיו לילדים המון זכרונות

לול הרגע מצאתי מישהו עם הIGN הכי טוב בעולם!!!

SoneEtHot חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

הוא שונא את החברה, HOT.

וכמה זה רלוונטי לי, שהוט עושים לי עוד פעם בעיות.

miss_t

New member
cash money, cash money מזומני../images/Emo70.gif

אספר לכם שוב שאנ נהנת מאוד ממקוצעות האלכימיה מכינה פלטות ועגילים ומאחדת אותם. מכרתי נעליים EPIC 4% STR ב33 מיל, נעליים עם 2% לסטאטים ב5-7 מיל לאחד והמצב הכלכלי משתפר. רק מה- אני לא מבינה למה אנשים קונים נעליים כאלו. כנראה שבקרוב אנשים יבינו ש2% לא מוסיפים יותר מ+10 לסטאטים (עובדה שזה ככה אצלי, אולי אני פשוט עם ציוד גרוע?!?! הטבעות שלי אצל הDB , אולי זה ישפיע על 4% INT מהנעליים? לא יודעת, אצטרך לבדוק!) אז כן, יצרתי נעליים 4% INT ומדדתי בקוסמת (שכרגע יש להנעלי קוסמים, 3 שורות: 3% INT +5 INT) שקניתי בערך ב30 מיל אם זכרוני אינו מטעה, וכשמדדתי את ה-4% קיבלתי פחות INT. לא משהו הנעל. אמכור אותה אם אראה שהיא לא משהו. אני באמת נהנת מזה, וההשקעה הכספית היא לקבלת 4-6 נעלים עם אחוזים זה 2-3 מיל. רק סבלנות נדרשת פה
להעביר 4 חפצים בSTORGE יכול לשגע אותי
הלוואי והיה לי מחשב נוסף

btekx

New member
אמת אני מבין בזה מעולה!!

בעיה זה למשהו שלא כל כך מבין במקצועות אלו, יקשה להבין מה שכתבת... הסבר יותר ברור..(אולי?) קודם ליצור 2 מקצועות ל2 דמויות שונות אחד דמות התשכטינים או הנפח או אפשר ללחם במפלצות ולהאסוף דרופים של כלי נשק/בגדים חשוב שלאסוף הרבה אותו חפץ! (למשל שרביט של קוסם, יהיה 5 כמוהו...) ואם רוצים ליצור עם תכשיטים/נפח עדיף שליצור דברים קלים כמו עגילים/כפפה וכו'... אחרי זה מעביר כול אותו החפצים שאספת לדמות השני האלכימיה (יוצרים שיקויים...) דמות השני אלכימיה מסוגל לשלב 2 אותו חפצים וייתכן שיצא פוטצניל סודי ותבדוק אותו במגדל זכוכית אם יצא גרוע, תשלב אותו עם עוד אותו החפץ ותנסה עוד פעם אם יצא פוטצניל אם יצא מעולה תוכלי למכור כששורה יצא עם אחוזים, ככל שיותר אחוזים גבוהה זה יותר יקרה...

צ ל י ל 8

New member
אוי ההודעה שלי היתה אמורה להיות משושרת

להודעה שנתנו כאן בבאסיל
איך זה נכנס אלייך?

אבישי ר

New member
אם לא מפריע לך

את יכולה אולי להגיד איזה סוג של נעליים את מאחדת?

אבישי

אתה יכול לאחד מלא מלא נעליים לדרגה 30 שקונים ב 30K מזוס בחנויות בערים. בהנסיס או בעיר השלג. אתה לא מאמין איזה נעליים מכרתי מזה..... החזרתי כבר את כל ההשקעה של הקניית נעליים.

צ ל י ל 8

New member
אבל לא הבנתי איך מאחדים.......... ../images/Emo10.gif

אבישי אתה נקרא לסדר
אני יוצאת מדעתי רק לחפש איפה לחצוב אבנים וזה רוב הזמן נכשל לי ואני מקבלת רק +3 והעייפות שלי רק עולה מזה. המלצות? אני יודעת שיש את האיזור הסודי שניתן להיכנס אליו פעם ביום. האמת היא שלפי מה שהצצתי בהכנת דברים, צריך מלאתלפים אורים של ברזל ושל אופל

למעלה