עשיתי לה מקצוע נפחות, קשקשתי עם חברים שמזמן לא דיברתי איתם, והיו אתמול המון אנשים מחוברים לקראת הדאבל שהיה בלילה. החלטתי ללכת קצת לעלות אחוזים כשהיה לי 35% וביקרתי את LHC אחרי שהמון זמן לא הייתי שם. רק שעתיים לפני הדאבל גיליתי שיש אותו. הדאבל היה בשעות שלוש עד חמש, וממילא לא ישנתי ולא הייתי עייפה אחרי שישנתי משבע בבורק ביום שבת עד חמש אחר הצהריים (נו, אמרתי לכם שהלילה והיום התהפכו לי), אז ניצלתי את הדאבל עם חברים מהגיילד והצלחתי לעלות רמה 10 דקות לפני שהסתיים. אז מה חדש בעצם? מה הפסדתי? מה יש לכם משהו מעניין לספר לי על מייפל? מה שווה? מה לא? אין מצב שאני קוראת הודעות 3 שבועות אחורה
מי שיש לו חבילות גיימרים אני מאמינה שכמעט ולא נתקל בלאגים באמת. אם גם לך יש את בעיית הערוצים הזוגיים, אז כן, את תיתקלי בהמון לאגים. בPVP, לפי מה שהבנתי, את מועברת לערוץ רנדומאלי שיש בו אנשים. ככה שאת יכולה ליפול על ערוץ זוגי...אני הייתי שם בדיוק 3 פעמים ובקושי הצלחתי לעשות משהו. וגם יש את המצב של אייס נייט-שלא ניסיתי מעולם אבל הבנתי שהאקרים אוהבים לעשות לאנשים שם DC
האם כדאי להחליף מקצוע?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
מתכשיטן לאלכימאי? אני רואה שאפשר לעשות כסף ממש נחמד עם האקסטרקטור...וגם האפשרות של הFUSING מעולה. אבל, אם אני רוצה לעשות FUSING, אני אצטרך על דמות אחת עבודה של תכשיטנות/נפחות בשביל שיהיו לי חפצים לאיחוד, לא?
אני ממש לא רוצה לשים עבודה על דמות אחרת...אני לא סובלת להיות על דמויות אחרות, אפילו רק בשביל המקצועות...
דמות אחת לכל מקצוע. יש לי תכשיטנית ונפחית דרגה 10 ואלכימאית דרגה 9. וזה לא ביג דיל להכין את זה. קצת מחשבה ומאמץ. זה שילוב אידאלי. אני כל הזמן מעבירה חומרים וציוד מאחת לשניה.
כדי להעלות דרגות אלכימאית את צריכה לקנות ציוד לאחד. או הרבה סבלנות לצוד מלא דרופים זהים. בכל מקרה. כדי להרויח ממשהו צריך להשקיע. עבודה וזמן ומזוס. אין מקצוע שבלי השקעה מכניס מלא כסף.