ה"י 7/3/11

Guid

New member
../images/Emo6.gif

אז אם כבר, אני אספר שלא עליתי בסוף רמה היום. החלטתי להשקיע את הזמן בפרקים של הסדרות שיצאו הבוקר...
בערב אני אכנס לגולדן טמפל ואעלה את הרמה הזו כבר.

miss_t

New member
רמה 120....

עדיין לא יצא לי להתמחות לבישופ, אני עצלנית לעשות את זה... מתחילה לשקול איזה סקילים אני אוהב (אני מאמינה שארצה תהיה לי החיאה), ותוהה אם לפעול לפי מדריך סקילים לעבודה רביעית או לא. ובכלל- אני מניחה שאני נכנסת כמו רוב חברי הפורום למרדף אחרי ספרי סקילים! הופה היי!

צ ל י ל 8

New member
מזל טוב על בישופ ../images/Emo47.gif

עד כמה שאני יודעת ממדריכים שראיתי כשהעליתי את הסקילים של הבישופית שלי אחרי ה-BB: 1 בג'נסיס (אבל הקווסט שלו מעצבן) בעיקר למובים של 15 מפלצות מדי פעם 1 בהחייאה 1 בביג בנג אם את צריכה שאני אעזור לך לחפש מדריך, תגידי לי.

yonVata

New member
אישית הייתי מתחיל עם הAR...

אבל זה דיי נתון לשיקול של השחקן...

צ ל י ל 8

New member
אתה יודע מה? יכול להיות שאתה צודק...

אני משערת שזה תלוי באיזה מפלצות מתאמנים ברמה 120+. אין לי כבר שום מושג בבישופים

מ י ל ר

New member
וגם לא צריך לעשות קווסט בשביל ג'נסיס יותר

ולדעתי יון צודק, סקיל תקיפה עיקרי - AR קודם. כמובן שנקודה גם בהחיאה, חשוב מאוד! D:

The Geese

New member
רגע, אז איך משיגים ג'נסיס?

ובמה בכללי כדאי לעלות? יש לי עוד 5 רמות לזה...

yonVata

New member
למייטב ידיעתי,

את כל הסקילים למעט AR שעדין צריך מהזאקום את הסקיל בוק, וhero will שמקבלים מלעשות איזה קווסט מקבלים ברגע שמגיעים לרמה 120 כשהם פתוחים עד רמה 10... מצד שני לא יצא לי להכנס למשחק כלכך הרבה זמן, שאל תסמוך על 80% ממה שאני אומר

מ י ל ר

New member
מזל טובבבבבב

איזה ליגה קצת טיולים והופ את עבודה רביעית! D:

Hasselblad

New member
יאאאאאא 120!

איזה יופי ליאת! תהני מלא מהעבודה החדשה! אם את צריכה עזרה תגידי.

Hasselblad

New member
אההה וגם

אם את צריכה את הקווסט של הגנסיס (הפיקיו HTPQ) הוא ממש לא קשה ועשיתי אותו כבר מלא פעמים אז אשמח לעזור.

Guid

New member
מזל טוב ליאת!!

פייי, שתי דמויות מהפורום בעבודה רביעית תוך יומיים! טחנתם את המייפל כמו שצריך, אה?
שיהיה בהצלחה עם הסקילים והכל, אני כבר מחכה להגיע לזה...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטוב!!!

בשעה טובה בישופית...:) בהצלחה עם הספרי סקילים..חחח

miss_t

New member
תודה למברכים....

צא לדרך בביצוע ההתמחות. אבדוק מה הדברים שצריך ואחליט על סקילים. החיאה מאוד קורץ ודווק פחות AR - כי גם ככה אני אמשיך להאמן עם SR לבינתיים..

למעלה