ה"י 7/3/11

צ ל י ל 8

New member
כל הכבוד לבישופ ../images/Emo45.gif

95% מהבישופים הפכו להיות HS מיולים
נראה לי שזה בעיקר כאלה שהיו רגילים להספים ג'נסיס שאי אפשר היום. ניסתי לחזור אליה, באמת שניסיתי, אבל זה כמעט בלתי אפשרי. הלכתי לTOT וקיללתי כל רגע עם הבישופית שם. היא מסוגלת אפילו להרוג את המפה הראשונה לבד. לא עם AR מקס ולא עם BB רמה 29. לעומתה, חיכיתי לרגע שבו ה-BM תהיה רמה 140 כדי להגיע לTOT ואני מברכת כל רגע. הייתי רגילה להיות גודלי בסקלס בזמנו, לא שהייתי עולה רמות מהר, אבל נהניתי בפארטי שם. היום אני סולו. אין מצב אפילו שאני מבקשת עזרה ב-TOT. לא בגלל שאני יכולה לעשות את זה בעצמי יפה , אלא בגלל הגאווה שאני יכולה לעשות את זה לבד בניגוד גמור לדמות הבישופית. אני מניחה שמשהו בתפיסה שלי השתנה. לא רוצה הליות יותר דמות תומכת. לא סתם בחרתי דמות התקפית אחרי הבישופית......

מ י ל ר

New member
חחח אני הפוך ממך (בערך)

אף פעם לא רצו אותי לפארטי (בתור Mage) ולרוב התאמנתי לבד, עכשיו אני ממש אוהב להתאמן עם אחרים, ואם יש מישהו במפה שלי, אני תמיד מציע פארטי :)

צ ל י ל 8

New member
אני אוהבת להתאמן עם מישהו, שלא תטעה

אבל הגאווה של היכולת להתאמן לבד.... הבישופית שלי לא מסוגלת לזה, וזה מעצבן אותי. בכל זאת יש הבדל בין בישופ למאג קרח.....

Hasselblad

New member
גם אני התקדמתי

ועכשיו אני כבר עם 78%, וזה אחרי שהתחלתי את השבוע עם 10% עשיתי 14% נוספים ביום רביעי ואז היה סרבר צק וחזרתי שוב ל 10%. סוף סוף ישבתי ומדדתי כמה זמן לוקח לי כל גוף של Body Guard כדי שאני אדע מתי להפעיל את הדאבל (כל כך מציק שאין לו מד חיים) וסמדר אם את קוראת פה אשמח להמלצות, אני עושה body guard כמעט כל יום, כנ"ל פעמיים את הבוס עץ, את אנגו כשאני מוצאת אותה ושאר הזמן אני מבלה ב ToT, אלא אם מזמינים אותי לראנים של סקאר או CWPQ. איזה עוד בוסים יכולים לתת לי אחוזים נחמדים?

המממ....

מדדת כמה לוקח לך כל גוף של GUN BOSS...... רק ל 2 הראשונים קוראים BODY GUARD..... ולי יש מינוס 3.5 רפס. ממש מבאס לי. לגבי בוסים - פעמיים פאפ גם יכולים לתרום לך משהו..... אני ב OBLIVION 5 ו GB וכשיש לי כח לנסיעות ארוכות - הולכת לקרקסל ופאפ. אנשים בפאפ רואים אותי ובדר"כ נותנים לי להיכנס לפניהם וגם נהנים לספור לי כמה שניות לקח לי להרוג...
לזאקום אני לא מתקרבת כי אני חוטפת עצבים שם. אנשים אומרים ש HT זה ניסיון טוב אבל זה רק אם את יכולה לעשות עליו סולו....כי עדיין יש באג. ללוחמים אין AVOIDABILITY גבוה כמו לשדוארים
ולכן יותר נפגעים בבוסים האלה כמו HT וכאוס זאקום ומבזבזים יותר זמן על סקילינג - אין לי כח ומוטיבציה לסולו על HT כרגע. חבל לי על ה NX של הצ'ארמים והגלגלי הצלה. וגם אין לי אפשרות להרים את ה HTP אז בשביל מה..... אוטוטו .... LHC מגיע !

Hasselblad

New member
המממ

פאפ לא ממש שווה לי את הנסיעה ללודי... מתעצלת להגיע עם לשם בשביל פחות מאחוז... זאקום רק אחרי סרבר צק שזה אומר רק פעם בשבוע. אני חייבת קצת יותר מידע על GB - אמרו לי שהוא כבר לא ממש בוס ולא נותן אחוזים שווים... אז או שמי שדיברתי איתו לא הבין על איזה בוס אני מדברת או שאני לא מבינה.... בקיצור איפה בדיוק ה GB כמה אקספי הוא נותן?

סיוון....

לא יכול להיות. את הורגת אותו כל יום. והוא נותן אחלה % ...... גם אני הורגת אותו כל יום. זה הסבא של אנגו.... אחרי ה BAINS ...... פשוט קוראים לו GUN BOSS ..... BODY GUARD A זה גוף ראשון שלו ו BODY GUARD B זה גוף שני שלו ואז מופיע סבא של אנגו .....שקוראים לו GUN BOSS. ולגבי פאפ - אוטוטו כשתספרי את ה % שלך ברבעים - ישתלם לך לנסוע ללודי.... מה עוד שבדרך לשם וחזרה אני מכינה אוכל, משחקת עם הבת שלי, מסדרת את המדיח, ותולה כביסה.....

Hasselblad

New member
הגאולה הגיעה סוף סוף

אני תמיד חשבתי שאת מדברת על הבוס שהיה בנאו סיטי שאחרי ה BB כבר לא שווה כלום. מבחינתי אני קוראת לכל השלושה גופים של הבוס הזה Body Guard, אבל עכשיו סוף סוף הבנתי על מה את מדברת
כן אני הורגת אותו הרבה... טוב מזל שירדה השורה של הפדיחה השבועית בסכמ"ש

צ ל י ל 8

New member
אתם יכולים להסביר לי מאיפה השמות המשונים

שיש למפלצות? למה לDREAMY GHOST קוראים היימס? למה לבוסית (FEMALE BOSS) קוראים אנגו? ולמה לבוס (THE BOSS) קוראים GUN BOSS?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהממ..P:

אני יכולה להגיד רק על ההימס. במקור זה אמור להיות הימה מהימילה היפנית HIME נסיכה. בגלל זהן נראות כמו נסיכות בו משהו=] אבל השם התעוות והפך להיימס. על אנגו אני משערת שנקסון פרסמו את השם שלה ככה עוד כשהיא יצאה, כינוי לבוס וזה...=]

דר"א הכפפות נמכרו הלילה ב 440 מיליון

בגלל שייעצו לי למכור מהר לפני שהציוד החדש יגיע ב 22 לחודש.....

למעלה