ה``י 6.11~

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
ה``י 6.11~

ויש חתונה היום בערב, אז השרשור בטח יהיה גדול. מזל טוב קים! /tapuzforum/images/emo212.gif/tapuzforum/images/emo213.gif

deisy

New member
הכירו את StinkerBell ../images/Emo6.gif

איזה חמודה היא כשהיא אוהבת....

D amaged R oses

New member
היא מתוקה../images/Emo99.gif

וחוצמזה אני ממש אהבתי את השם שלה

Guid

New member
סטינקרבל! *מתפוצץ מצחוק*

אני לא מאמין שבאמת נתת לה את השם הזה!! XDDD יו, זה ע-נ-ק! /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
מעניין למה~ P:

אבל השם באמת מקורי! ומצחיק~ /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

deisy

New member
תודה תודה!!

אין כשהיא אמרה לי את השם, נדלקתי עליו! זה פשוט מגניב

IceFairy

New member
אממ, אוטוטו רמה 62.. ותראו את הדבר המטורף הבא

בבוקר מישהו מקסים מהגילד שלי הפתיע אותי בוודוס, (הוא HERO רמה 166) ושאל אותי אם אני רוצה לבוא להרוג את ביגפוט, המומה הסכמתי מיד, ברור שלשם קבלת EXP מהמפלצת המוזרה הזאת הייתי צריכה להפעיל PG ולהכנס בביגפוט וכמובן למות כדי לקבל EXP פשוט מטורף, הייתי 88%, כשנכנסתי בביגפוט ירדתי ל78%, וכשביגפוט מת עליתי רמה ועמדתי על 19%, הדבר הזה פשוט מדהים. אח"כ חזרתי לוודוס, וכעת כמעט רמה 62, מדי פעם אני מחברת את הבישופ גם כן, כדי שתתן לי HS ואני שמה אותה מחוץ לחדר הוודוס, בתור שומרת ראש. אחח, אתמול התחלתי את הנקמה המתוקה שלי בכל ה-KSרים, גלית, אין לך מושג איזו תחושת סיפוק זה, הייתי בוודוס, והבישופ לא היתה מחוברת, השארתי אותה בהנסיס כי עזרתי קצת לנובים, אחרי שעתיים בערך נכנס איזה הרמיט והתחיל עם הכוכבים הענקיים שלו, נתתי לו להרוג וכתבתי לו "אני מבינה שאתה מאלץ אותי להתחבר לבישופ ולהביא אותה לכאן למרות שממש אין לי חשק", תוך חצי שניה הוא נעלם, אח"כ כשכבר הבאתי את הבישופ שתהיה בסביבה, נכנס איזה פריסט ראה שהמפה תפוסה ויצא, אבל.. תוך שניה הוא חזר (תגידו לי שזה לא מכוער, נכנס מישהו ראה מפה תפוסה, יוצא וחוזר כדי לעשות היל על המפלצות, כמובן שנכנסתי עם הבישופ, הוצאתי את הבהמוט ופשוט עשיתי ספאם של ג'נסיס, הוא כל כך התעצבן, עשה F5 וכתב איזו קללה כי ראו רק ****** ואז הוא התפוגג. אין מה לעשות ככה נלחמים ברעי הלב האלו =\

deisy

New member
קודם כל מזל טוב! ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

ולגבי ה KSים.. זו הדרך היחידה לצערי... היה לי קטע גם בסינגפור עם איזה טמבל.. במפה של הרוחות שם בספינה...אני נכנסת למפה אני רואה מלחמת KS... ניסיתי לבדוק מי נגד מי .. איזה קוסם קרח שאססין KS אותו.. שאלתי אותו בויספר אם הוא צריך עזרה... עשינו פרטי, עליתי לספוט העליון שממנו אני הורגת את שני הספטים.. האססין הלך משם אחרי 5 דקות
הקוסם החמוד כל כך הודה לי, ואני הייתי כל כך מסופקת שהצלחתי לעזור!

IceFairy

New member
ואיזו תחושת סיפוק היתה לך?!

לצערי זו הדרך היחידה להלחם בהם. ותודה כמובן

D amaged R oses

New member
אני כלכך עצבנית!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

התכוונתי לעשות HPQ עם אחותי, חיכתה לנו בחוץ מישהי.. היא שיחקה אותה פתאום לא נמצאת בצ'אנל שלנו. אמרתי לה שתלך כי את העוגות היא לא תקבל. היא נשארה ולא נתנה לנו לעשות סמאגל, הביאה את ידיד שלה והכריזה שיעזור לגנוב לנו את העוגות. ידיד שלה שמח והכריז "יאללה, אתגר" אני ואחותי מחליפות את העוגות בין משתמשים ומה לא.. אבל בסוף הפסדתי את העוגות, הם פשוט תחמנים, עוברים בכל צ'אנל וצ'אנל וגונבים עוגות.. לכולם ולא מוותרים. אם תראו אותם תיזהרו הכינוי שלה - cokeee2 הכינוי שלו - leluce2 ממש מרתיח, ועכשיו בכלל אי אפשר לעשות פיקיואים כי החוצפנים האלה לא זזים משם.

Guid

New member
עליתי לרמה 44 עם ההאנטר,

ונדפק לי המייפל... כל שניה נתקע ויוצא! שרון נאלצה לרשום ``wb idan`` כל דקה בערך... /tapuzforum/images/emo6.gif ועכשיו אני לא יכול להכנס לאף דמות במייפל בלי שזה ייתקע ויצא! מייאש... T_____T

Guid

New member
יוצא למסך הראשי, אבל זה עבר. XD

עבר כאילו לא היה... /tapuzforum/images/emo6.gif מה קרה אתה לא מתחבר יותר?

Guid

New member
ועוד פעם~ רמה 45 עם ההאנטר! ^____^

קרדיט עצום לאחים שלי, שהעלו את ה50% האחרונים של רמה 44~ איזה כיף, 2 רמות ביום אחד! /tapuzforum/images/emo9.gif

למעלה