אממ, אוטוטו רמה 62.. ותראו את הדבר המטורף הבא
בבוקר מישהו מקסים מהגילד שלי הפתיע אותי בוודוס, (הוא HERO רמה 166) ושאל אותי אם אני רוצה לבוא להרוג את ביגפוט, המומה הסכמתי מיד, ברור שלשם קבלת EXP מהמפלצת המוזרה הזאת הייתי צריכה להפעיל PG ולהכנס בביגפוט וכמובן למות כדי לקבל EXP פשוט מטורף, הייתי 88%, כשנכנסתי בביגפוט ירדתי ל78%, וכשביגפוט מת עליתי רמה ועמדתי על 19%, הדבר הזה פשוט מדהים. אח"כ חזרתי לוודוס, וכעת כמעט רמה 62, מדי פעם אני מחברת את הבישופ גם כן, כדי שתתן לי HS ואני שמה אותה מחוץ לחדר הוודוס, בתור שומרת ראש. אחח, אתמול התחלתי את הנקמה המתוקה שלי בכל ה-KSרים, גלית, אין לך מושג איזו תחושת סיפוק זה, הייתי בוודוס, והבישופ לא היתה מחוברת, השארתי אותה בהנסיס כי עזרתי קצת לנובים, אחרי שעתיים בערך נכנס איזה הרמיט והתחיל עם הכוכבים הענקיים שלו, נתתי לו להרוג וכתבתי לו "אני מבינה שאתה מאלץ אותי להתחבר לבישופ ולהביא אותה לכאן למרות שממש אין לי חשק", תוך חצי שניה הוא נעלם, אח"כ כשכבר הבאתי את הבישופ שתהיה בסביבה, נכנס איזה פריסט ראה שהמפה תפוסה ויצא, אבל.. תוך שניה הוא חזר (תגידו לי שזה לא מכוער, נכנס מישהו ראה מפה תפוסה, יוצא וחוזר כדי לעשות היל על המפלצות, כמובן שנכנסתי עם הבישופ, הוצאתי את הבהמוט ופשוט עשיתי ספאם של ג'נסיס, הוא כל כך התעצבן, עשה F5 וכתב איזו קללה כי ראו רק ****** ואז הוא התפוגג. אין מה לעשות ככה נלחמים ברעי הלב האלו =\