כן! גם תמונות וגם וידאו
H Hasselblad New member 7/10/10 #51 כן אני ממש אוהבת אותה מגדירים מקש לצילומי מסך ומגדירים איפה את רוצה שהוא ישמור לך את התמונות וככה זה ממש נוח.
כן אני ממש אוהבת אותה מגדירים מקש לצילומי מסך ומגדירים איפה את רוצה שהוא ישמור לך את התמונות וככה זה ממש נוח.
ס סוניק הקיפוד New member 7/10/10 #53 אבל אני שואל את עצמי../images/Emo118.gif לא עדיף פשוט להעביר את כפתור הScreenshot לאחר שנוח יותר באותה הצורה?
אבל אני שואל את עצמי../images/Emo118.gif לא עדיף פשוט להעביר את כפתור הScreenshot לאחר שנוח יותר באותה הצורה?
G Guid New member 7/10/10 #60 ../images/Emo45.gif מצטרף להמלצה. סיון המליצה לי עליה לפני כמה חודשים ומאז אני משתמש בה לפעמים. תוכנה מעולה, עובדת מצויין!
../images/Emo45.gif מצטרף להמלצה. סיון המליצה לי עליה לפני כמה חודשים ומאז אני משתמש בה לפעמים. תוכנה מעולה, עובדת מצויין!
F FirePhoenix1 New member 8/10/10 #76 אתם יודעים שלא צריך תוכנה..? דבר ראשון יש את printscreen כמובן, וגם תיכנסו להגדרות משחק במייפל, ותבחרו יעד. ברגע שאתם לוחצים scroll lock התמונה נשמרת שם..
אתם יודעים שלא צריך תוכנה..? דבר ראשון יש את printscreen כמובן, וגם תיכנסו להגדרות משחק במייפל, ותבחרו יעד. ברגע שאתם לוחצים scroll lock התמונה נשמרת שם..