ה"י 6/10

Guid

New member
אני יודע,

הקטע הוא שאני משחק עם המחשב הנייד, ושם אין לי את הכפתור scroll lock... האפשרות היחידה היא צילום מסך, אבל אי אפשר לצלם כמה תמונות בבת אחת, כי צריך לשמור כל אחת בנפרד. בגלל זה Fraps היא אחלה פיתרון.

מ י ל ר

New member
אני יודע את זה, אבל

פרינט סקרין לא שימושי - מצלם רק תמונה אחת הצילום של המשחק כן שימושי; אבל לא פעם ולא פעמיים שלחצתי עליו המשחק קרס אני רוצה משהו שיהיה אפשר לשמור בתיקיה מסודרת (ולא סתם בשולחן עבודה או בתיקיה הראשית של מייפל) וזהו :)

FirePhoenix1

New member
אני חושב שאפשר לשנות,

שהכפתור לא יהיה סקרול לוק, אבל אנלא בטוח 100% ..

xFade

New member
../images/Emo79.gifמזל טוב ../images/Emo99.gif

וואו,רק עוד 10

btekx

New member
ואוו רק עוד 10 בלבד!!!

תגידי כבר נלחמת נגד בוס חדש בטירה נינגות? קרפדה ענק... אני רוצה לדעת עד כמה בוס חזק... לאיזה רמה יכול פיראט יוכל להכניס? כמה HP דרוש מקסמות...? (כלומר כמה דמג' בוס יכול לפגע?) ומה הבונוס? (כלומר יש פרסים? דרופים?)

Gods Revenge

New member
הוא לא כל כך מתאים לפירט אקדחים

יש לו 2 מתקפות בצורת האנוש ועוד איזה 2 בצורת הקרפדה, כל המתקפות שלו פוגעות בכל המפה ועושות נזק של 13K ראיתי שהוא מפיל מגילות, ודי הרבה אפילו בפעם אחת, לא בטוח מה עוד...

Don Nirtin

New member
ממש בסוף טירת הנינג'ות../images/Emo87.gif

תני לי צעקה ואראה לך איפה הוא. רק שתדעי שיש שם JQ קטן לפני החדר שלו.

הבוס קרפדה עושה נזק מאד גדול שמעתי על 18K

אני יכולה לקחת את הנזק שלו אבל אני פשוט לא יודעת לקפוץ. אפילו את הקווסט קפיצות של זאקום מישהו עשה לי ..... מלא חברים שלי הרגו אותו. זה ניסיון מעולה לדרגה שלי !!! יש לי מישהו בגילדה שהוא גודלי !!! שדואר דרגה 193 שעשה עליו סולו. הוא גם עשה סולו יחד עם NL דרגה 200 על כאוס זאקום...... הכל חוקי. מה שמפריד ביני לבין הקרפדה הזו זה הקפיצות. אני חושבת שאתן לבת שלי ללמוד את הסרטון הדרכה, היא התקווה היחידה שלי .....

Annnnnn15

New member
בדיוק למקרים כאלה

הכנתי את עצמי מראש והוספתי 3 ספיד לכפפות שלי, ואוסיף כמה שיותר ג'אמפ לדבר הבא שאני אכין ( כבר יש לי קריסטלים שמביאים ג'אמפ )

למעלה