הוא צוחק, אל תדאגי הוא אחי הקטן, אם הוא היה עושה DC הוא היה מקבל ממני עונש!
G Guid New member 5/8/11 #64 הוא צוחק, אל תדאגי ../images/Emo3.gif הוא אחי הקטן, אם הוא היה עושה DC הוא היה מקבל ממני עונש!
מ מצבניק New member 5/8/11 #65 :-O הוא לא אחיך הקטן! אתה סתם גליי... מנסה לגנוב לנו את החופש הגדול וגם את הראל
מ מצבניק New member 5/8/11 #70 אני מורה! ברור שיש לי! אנחנו זקוקים לזה יותר מכל תלמיד... תלמיד סובלים מבנאדם אחד ואנחנו סובלים מ20+ מפלצות קטנות...
אני מורה! ברור שיש לי! אנחנו זקוקים לזה יותר מכל תלמיד... תלמיד סובלים מבנאדם אחד ואנחנו סובלים מ20+ מפלצות קטנות...
H Hasselblad New member 5/8/11 #71 עוד אחד שלא מבין הוא רמז שכרגע אין לך חופש גדול.... הרי זה שאתה לא מלמד כרגע לא באמת אומר שיש לך זמן... אוי החום הזה הרס לכולם את ההבנה...
עוד אחד שלא מבין הוא רמז שכרגע אין לך חופש גדול.... הרי זה שאתה לא מלמד כרגע לא באמת אומר שיש לך זמן... אוי החום הזה הרס לכולם את ההבנה...
T Touched By Angels New member 5/8/11 #74 חחחחחחחחחחחחחחחחחיייייבבבססס קיבלת בפוקס ספוט. וחוץ מזה אתה צריך להודות לי על כל הספוטים שאני אומרת לך עליהם. אין יותרררר אין.
חחחחחחחחחחחחחחחחחיייייבבבססס קיבלת בפוקס ספוט. וחוץ מזה אתה צריך להודות לי על כל הספוטים שאני אומרת לך עליהם. אין יותרררר אין.
פ פעם 3 סוכריה New member 5/8/11 #56 מיקי וסמדר VS דוג'ו סוף סוך מיקי דרגה 170 ! וסוף סוף אנחנו יכולות לעשות דוג'ו יחד. שעתיים קודם היה סמדר ורוזי VS האריה המתוקי VL..... (רוזי - סורי שלא עשיתי SS..... נצטרך ללכת שוב... )
מיקי וסמדר VS דוג'ו סוף סוך מיקי דרגה 170 ! וסוף סוף אנחנו יכולות לעשות דוג'ו יחד. שעתיים קודם היה סמדר ורוזי VS האריה המתוקי VL..... (רוזי - סורי שלא עשיתי SS..... נצטרך ללכת שוב... )
P P o o f i New member 5/8/11 #77 פעם ראשונה שלא לקחתי SS ../images/Emo10.gif! נלך על צילום מסך קצת יותר ישן.
T Touched By Angels New member 5/8/11 #75 אנה מצטערת שהשארתי אותך לבד בזאקום.../images/Emo3.gif הוט החארות...בעיות חיבור...יונואו. בתמונה-הרגע שבו קלטתי שאני הולכת לקבל דיסי.
אנה מצטערת שהשארתי אותך לבד בזאקום.../images/Emo3.gif הוט החארות...בעיות חיבור...יונואו. בתמונה-הרגע שבו קלטתי שאני הולכת לקבל דיסי.
X Xx DarkBanana xX New member 5/8/11 #76 בדיוק באתי לשים את התמונה בה אני נאבקת לבד מול 2 זרועות זאקום XD לא הצלחתי בסוף >< כל שנייה נפלתי מהמדף המרגיז הזה נסי להוריד את האיכות של המסך, יותר סיכוי שלא תקבלי DC ^^
בדיוק באתי לשים את התמונה בה אני נאבקת לבד מול 2 זרועות זאקום XD לא הצלחתי בסוף >< כל שנייה נפלתי מהמדף המרגיז הזה נסי להוריד את האיכות של המסך, יותר סיכוי שלא תקבלי DC ^^
T Touched By Angels New member 5/8/11 #78 ../images/Emo6.gifזה לא האיכות ולא כלום, זה הוט. יש פה בעיה איזורית. מאז ספט'. כל מי שיש לו הוט-נדפק. ואם מתקשרים אליהם הם אומרים "כן. צודקים. יש בעיה. אין מה לעשות. תתמודדו." בקטנה, נלך לנסות פעם אחרת שוב.
../images/Emo6.gifזה לא האיכות ולא כלום, זה הוט. יש פה בעיה איזורית. מאז ספט'. כל מי שיש לו הוט-נדפק. ואם מתקשרים אליהם הם אומרים "כן. צודקים. יש בעיה. אין מה לעשות. תתמודדו." בקטנה, נלך לנסות פעם אחרת שוב.
T Touched By Angels New member 5/8/11 #79 חוץ מזה, לא נורא, היית אחלה!../images/Emo8.gif עמדת בזה בגבורה