ה"י 4.8

אני מניחה שאני אנסה מחר שוב, בואי!../images/Emo3.gif

רק ידיים, ברור, אבל גם זה כיף.
בתקווה שלא יהיה שוב דיסי.

המממ סביבות הצהריים-מתאים לך?

בבוקר אני לא בבית וצהריים הכי מתאים, כי בערב מפוצץ. 14:00 ככה נשמע לך טוב?

JackyE

New member
זה פיראטים או PVP

אני לא חושב שיש לך אפשרויות אחרות מוצלחות במיוחד... יש איתי מישהו בגילד שעלה 100-147 רק מPVP! ולי יש שם לאגים מטורפים

אבישי ר

New member
איזה עצביםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו הלכתי עם הבאטל מאג ל MDT לנסות להשיג את המתכון לטבעת בשביל ה CB ראיתי באותו זמן טלוויזיה והייתי עם מישהו בצ'אנל בלי ששמתי לב נפל מתכון והוא פשוט לקח אותו

btekx

New member
ייתכן שאולי זה לא טבעת אלא משהו אחר...

כבר נפלו מהמפלצות MDT 5 פעמים מתכונים, וכולם אינו טבעת...

מצבניק

New member
מסכן הייטי...

לא הבין איך לקוסמת קרח יש Door... או שסתם יש לו כינים... או שזה בכלל אני

ו...הלך הזאקום.

ניר היקר מסר לי מידע רגיש לפני שהתחלתי ללכת למזבח זאקום - הקסדה בראן עולה 35 מיל. IM SCREWED.

woot איזה ספוט שווה מצאתי. D:

היה לי ספוט אחד ליד הדורספוט, אבל במקרה פתחתי את החלון של המשחק וראיתי שהדורספוט ריק!
אז הלכתי לשם מהרמהר. ועוד מישהו לידי סגר את החנות וניסה להשיג את הספוט אבל אני ניצחתי חיחיחי. מותר לי להתלהב, היה לי דורספוט רק פעמיים.

TheParrot

New member
מצטער לוטן, זה לא אישי

פשוט לא יכולתי לתת לזה לקרות, למה שלך יהיה Door spot ולי לא?! אז הגדלתי לעשות ונתתי לאיזה אחד DC ופתחתי חנות בידיוקקקק מול החנות שלך D: אז הינה תמונה -- > מאוד מרוצה מעצמי חחחח (מצטער על המסך שבהקטנה, אני שונא לשחק על מסך גדול)

אני מקווה שאתה צוחק

כשאתה מתפאר כאן ש"נתת לאיזה אחד DC"...... כי אם אתה לא צוחק, אז שתדע, סתם ככה,לא אישי, אבל אני שונאת אנשים שמתנהגים בביריונות במשחק ומשתמשים בהאקים נגד שחקנים אחרים...... סתם ככה לשחרר מהלב, לא אישי.

למעלה