ה"י 31.7

Thewhiteshadow

New member
ה"י 31.7

לבל 88 56% חזרתי למייפל... היה לי 288מיל אז אמרתי למה לא ואם מישהוא צריך עזרה בווינדיה אני פו... ודרך אגב ידע כללי אתה מוכנה לתת לי את הניק שלך עכשיו יש לי זמך לשחק אז אני יכול להוסיף אותך. אז יום טוב לכולם ניר...

היי ניר

אני אשמח לצרף אותך לבאדי למרות שהרמה שלך די נמוכה כדי שנתאמן ביחד
תזכיר לי איזה דמות אתה...
הניק שלי הוא yardy55, תוסיף אותי, אני אאשר, כרגע אני בעבודה. אם אתה מעוניין בגיילד מדהים שאני נמצאת בו, רק תבקש ואני אוסיף אותך. יש שם אנשים נהדרים ואנחנו כמו משפחה, אבל בתנאי שבאמת חזרת לשחק ושאתה פעיל
ומאיפה יש לך 288 מיל? בקושי יש לי 100, והשיקויים שורפים אותי

Thewhiteshadow

New member
כל הכבוד על הרמות

יש לי פלאדין לבל 133 אולי אני יעזור לך להיתאמן מתישהוא... ויחסית לרמה שלי אני חזק למרות המלאה דקס שיש לי אבל סבבה אני יוסיף אותך:D

IceFairy

New member
ואגב, פריסט+פאלאדין, שילוב מנצח ../images/Emo23.gif

בעלי המייפלי הוא פאלאדין, הוא הורג כל כך מהר, איתו תמיד שרפתי פחות שיקויים ואני איתו מאז שהיה WK.

ועכשיו אני רמה 107 57% F6

עשיתי התעלקות על חברה בבאדי שהיא פריסט, ואחר כך פארטי בניוטיס.

Guid

New member
288 מיליון... O.O

יש לי רק 12k... השיקויים האלה רוצחים אותי פיננסית! T___T

Guid

New member
וההמשך... >_>

למישהו יש רעיון איך אני יכול להרויח כסף? חוץ מהקטע של למכור סקרולים שיוצאים בkpq כי אין לי כסף בשביל להיכנס אליו, אני חייב שיקויי mp...

Guid

New member
אה, והתקדמות יומית:

רמה 25- עליתי מ2% ל85%. היה לי אחד הפיקיויים המצחיקים אתמול! XD

חח.. אתה עוד רמה נמוכה

ברמה שלך, לא חושבת שהיה לי יותר
תהרוג מפלצות ותאסוף את כל הדרופים שלהם-הכל! אפילו כרטיסי המשחק, ותעשה על הכל NPC. נשמע מטופש ומעט כסף, אבל זה נצבר ונצבר.. אם אתה מסוגל להרוג JR.NECKIES תעשה את זה ותמכור כל אחד ב-1K.. זה מה שאני עשיתי, הרווחתי לא רע בכלל מהם, כנ"ל לגבי כל דרופים שאנשים צריכים אותם למשימות. ברמה שלך, אין הרבה אופציות אחרות. בהצלחה

Guid

New member
תודה.

רק- מה הכוונה ב`לעשות NPC`? ומה אלה Jr.Neckies? אני לא בקיא 100% בשמות ומושגים.. ^^``

awww לעשות מכירה בחנויות

כלומר למכור בכל חנות את מה שאתה מקבל מהמפלצות. jr neckies נמצאים בביוב של קרנינג, התולעים הירוקות והמעצבנות האלה
קוסמים אלופים עליהם, אולי גם קשתים.

כנס...

יש מלאאאא משימות באורביס אומגה סקטור ובלודי שנותנים לך סקרולים ששוים 1מיל 5מיל 3מיל....איזה רמה אתה?? זה בערך לרמות 30 -40...

אגב, באמת תהיתי אם הממתק הזה

נשאר לתמיד או שצריך לקנות אותו מחדש כל 3 חודשים

למעלה