ה"י 31.7

sheraltheone

New member
../images/Emo110.gif חזרתי להגיב פה

לפעמים אני מתה לכתוב אבל מתעצלתX: בכל מקרה,היום עליתי ל92 עם הפריסטית שלי ובערב אני כנראה אשיג שותף לדאבל אקספי בhimes ואעלה ל94 או 95. המצב הכספי דיי טוב אבל הלך לי כבר 10 מיל על שיקויים,135 נשארו,אבל אני אפתח חנות בלילה יש דווקא מה למכור:O כמה שאלות לפריסטיות ברמות הגבוהות בפורום[או לאנשים שמבינים]: -האם סולו במפה של הגובים ושל הבונ פישס אפשרי?איך האקספי?משתלם?[אני יכולה להגיע להתאמן שם עם הHB מיול שלי-גם היא תגיע ל70 יום אחד..(כרגע 63)] -מישהו יכול לפרט קצת על האימון בnewtis?מאיזה רמה אפשר להתחיל,אופן האימון ועם מי אני אמורה לעשות את זה?XD -לגבי הסקילים של עבודה 3,כרגע אני ממקססת דיספל[ER,HS ממוקסס,נק' בדלת ו2 בSR] והוא על 14,ז"א עוד 2 לבלים למיקסוס, לפי הבילד אני אמורה למקסס את בדרקון לאחר מכן,השאלה האם זה משתלם או שכדאי לי להחליף בינו לבין הSR? וואו,חפרתי.XD שיהיה לכולם יום מקסים ואימונים טובים3> נ.ב-בתמונות הבאות תראו אימונים עם הפריסטית החמודה שלי3>

מזל טוב לרמה 92

דווקא עכשיו צריך להיות לך ממש קל. קודם כל ודבר ראשון - למקסס את ה SR
שום דבר אחר לא. אני מיקססתי קודם את הSR ורק אחר כך את הדיספל. אחרי הדיספל אני שמה 15 נקודות בדרקון (כרגע הוא רמה 11), ואז ממקססת את הדלת. אחר כך אשים אולי 3 נקודות על דום ואמשיך את כל השאר על הדרקון. הדרקון לא ממש שימושי, אף על מי שהוא חמוד. הוא יותר מסתובב סביב עצמו מאשר לתקוף. אגב, כאשר ה SR שלך יהיה ממוקסס, תוכלי לעשות בכיף סולו בהיימס (עם MG), כאשר אני עשיתי מאקרו של 2SR+1HEAL ופשוט עושה ספאם. אבל זה שורף שיקויים בסולו, אז שימי לב. סולו במפה של הגובים ממש לא אפשרית לפריסט, אולי רק כבישופ עם ג'נסיס. אבל את בהחלט יכולה ללכת לשם עם DK אישית, אני שונאת את המפה הזאת. לגבי newties - רק מרמה 100 את יכולה לקבל EXP ורק מה jr. newties, מה שלא משתלם לבזבז שם זמן. אני התחלתי ללכת לפארטי שם רק מרמה 105 שאז מקבלים EXP גם מהגדולים. שווה שווה שווה. פארטי מלא זה פריסט אחד ו-3 לוחמים, בעיקר יש שם NL או כל קשת שהוא. המפה מתחלקת ל-3 שכבות, כאשר כל אחד לוקח שכבה אחת, והפריסט מתעלק כדי לעשות להם bless hs heal. מה שהכי כיף שם זה שלא מבזבזים טיפה אחת של שיקוי MP כמעט, אם עומדים במקום בטוח. כולם מגיעים אלי לסקילים ואז ממשיכים להילחם. די משעמם האמת, אבל שווה כל EXP (ע"ע עליתי היום 150% שם מ106 ל107). ואם את מעוניינת במקומות אימון עד 105, אז בוודאי שהיימס, בפארטי או לבד, MDT בפארטי או לבד ואפילו שעוני פאנטום. את הגרימס לא ניסיתי עדיין. 90% מהאימונים שלי היו בהיימס.

../images/Emo140.gif את מוזמנת לשאול מה שאת רוצה ../images/Emo13.gif

רק לא לגבי בישופ כי אין לי שמץ
בשביל זה יש את ליז

eboy10

New member
את פשוט טסה!!

גאד.. בימים האחרונים עליתי אולי 2 רמות.. ואני ברמה 61! עכשיו את מבינה למה אמרתי עבודה רביעית באופק ברמה 100?

IceFairy

New member
זהו, אחרי עבודה קשה אך משתלמת, יש לי ג'נסיס..

הקווסט מתיש ודי מרגיז מאחר והוא מתחלק ל-2, הרגשתי כמו יו-יו בין אל נאט לאליניה, אבל, בסוף קיבלתי את הקווסט שבו אני צריכה להשיג את שורשי החיים ב-HTPQ ולצורך כך היה עליי לעשות גם את הקווסט של מוירה, זו שכלואה בכלוב במפה האחרונה בליפרי, כדי להכנס לפיקיו הזה צריך להשיג כמה אייטמים, כשביניהם גם MANON CRY, אז מזלי התמזל שמאנון הגיח די מהר והייתי יחד עם חבר טוב DRK, לרוב חברי הפארטי היה MANON CRY, חוץ מלשניים שהיו צריכים לעבור בין ערוצים ומאנון פשוט סירב להגיח, זמן ההגחה שלו אגב, הוא בין 3-6 שעות והזמן הכי טוב הוא באמצע הלילה שלנו, למה?, כי בארה"ב הילדים הולכים לישון בשעות אלו ומאנון מסתובב חופשי מבלי שהם יהרגו אותו. אז לא הלך לי עם הפארטי הראשון, השניים שלא מצאו את המאנון התייאשו, התחברתי באמצע הלילה, קיבלתי קריאות וצעקות שהתחברתי בדיוק בזמן ורק לי מחכים ל-HTPQ, פשוט התנתקתי בגלל שהייתי כל כך מאוכזבת מהפארטי הראשון, אבל משהו קרא לי חזרה, נכנסו לפיקיו, איך אני יכולה לתאר לכם את הכיף של הפיקיו הזה, פשוט מדהים, היינו 2 בישופים טריים שכל אחת מאתנו היינו צריכות את שרשי החיים, והיתר לוחמים, בקושי עבדנו, הם הרגו כל כך מהר, הכיף הוא שאת הפיקיו הזה אפשר לעשות כל הזמן, בניגוד ל-ENPQ שאפשר לעשות רק פעם אחת וכנראה שאותו אעשה היום או מחר, מהפיקיו הזה משיגים את הסקיל INFINITY. בילד לבישופ ברמה 120: 1 נקודה GENESIS1 1נקודה בהמוט/או RESURRECTION 1 נקודה INFINITY לא להתפתות ולשים בג'נסיס יותר מנקודה אחת, כל נקודה שמוסיפים שותה יותר MP. הלכתי לישון לפנות בוקר רק מהנאה בשימוש בג'ן, היה פריסט חמוד ברמות 90+ שעבר במפה שלי ושאל אם הוא יכול להצטרף לפארטי שלי כדי לסיים קווסט נוצות של הציפורים ב-HARPS, לול, פעם ראשונה שעומד פריסט ומפעיל עליי את הסקילים של היל (אני בלי MG), דיספל, HS ו-BLESS, הוא כל הזמן רץ אחריי כדי לעשות לי היל ודיספל, לראשונה הרגשתי איך מרגישים לוחמים שהייתי איתם בפארטי ורצתי אחריהם, השתנו הזמנים

IceFairy

New member
ואגב, חח, בעלי הפאלדיני לא אוהב להיות עם

בישופים ב-HARPS, הוא טוען שהג'נסיס עושה לו KS והוא כמעט ולא יכול להרוג אותם, חחחחח. מחכה לרגע להגיע לSKEKEY'S

P o o f i

New member
הסקיל צורך יותר MP

אבל משנה את ההתקפה באופן משמעותי, רוב הBishops שאני מכירה הולכים למקסס את זה.
הקווסטים האלה.. זה חובה? אפשר לקנות את הסקילים במקום לעשות את המשימות? ואת צריכה להיות בGuild של אנשים שעושים HTPQ?

Don Nirtin

New member
חובה../images/Emo87.gif

זה חלק מהעבודה הרביעית. הסקילים אינם ניתנים להעברה אם בכלל. ולא בגילד- אלא בפארטי שעושה בדיוק אותו תהליך.

NevaEva

New member
כמה עצות.

-שימי לפחות נקודה אחת בRes. אם את מתכננת להצטרף לZruns, את תהיי חייבת לפחות נקודה אחת בזה. ברמות יותר מאוחרות את גם תצטרכי למקסס את זה בשביל HT Runs ומידה ותרצי ללכת. -לרוב צריך להעלות את ג'נסיס לרמה 10 כי ברמה 1 הMP אומנם נמוך אבל האקספי גם, כי את הורגת בהרבה יותר מכות. זה תלוי במאג'יק שיש לך, אבל בעיקרון בג'נסיס רמה 10 את תתחילי לעשות 3HKO לסקלס הרבה יותר מהר. -מה שגם כדאי לך לעשות, בשביל לשפר את המאג'יק שלך, זה ישר אחרי ג'נסיס רמה 10 להעלות את הMW לרמה 9 בשביל שיוסיף לך מאג'יק ויעזור לך להגיע ל3HKO ו2HKO(מאוחר יותר) מהר יותר. את אולי תרצי בהמשך(בסביבות רמה 137-140) להעלות את ג'נסיס לרמה 20 בשביל 2HKO מוקדם יותר אבל זה תלוי במאג'יק שלך. יש לך כבר Zrun גרופ שאת עושה Zruns איתם? -מה המאג'יק שלך?

zoharshaler

New member
אם את לא תעלי נקודות לג'נסיסזה יהיה ממש בזבוז

לי יש ג'ן רמה 20 ואני עושה 32-40K לניוטיס ו60K MAX לסקלה. אחרי שתעלי את זה ל-20 תעלי את MW ל-9(כי רמה 10 זה רק 30 שניות יותר אז לא שווה להעלות יותר) ואז את הדרקון. INFINITY זה הסקיל הכי גרוע, אני אפילו לא ניסיתי להשיג אותו. btw אני כבר 146 ואני משחק רק שעתיים ביום. תסיקי מזה כמה ג'ן 20 טוב. כמובן- אם תשיגי ג'ן 30 או mw 20 אז תעלי בהם. מצד שני הם עולים 400 מיל מינימום.(ג'ן 30 עולה 1.5 ביל אז בלי לחץ XD)

zoharshaler

New member
דרך הגב

הנה הבילד שאני השתמשתי בו: 120:1 gen 1 dragon 1 AR 121-126:all gen 127:1 gen 2 mw (gen lvl 20) 128-129:all mw 130:1 mw 2 dragon(mw lvl 9) 131-136:dragon(dragon lvl 20-need to do some quests) 137-139:res 140:1 res 2 ar(max res) 140-עכשיו:ar-now lvl 19 with 2 points(trying to get ar 30) אין מה לעשות נגד צריכת המפי של הג'נסיס-שווה כל מפי שבעולם אנשים משלמים לי 4מיל לשעה בשביל שאני יאמן אותם עם ג'ן- זה בהחלט מכסה את השיקויים מקווה שעזרתי :)

69 עם 75%

עוד פעם חרשתי על lmpq בשביל לעלות רמה היום היה פחות טוב מאתמול,לא היו לי פארטים טובים כמו אתמול היו נחמדים. מקווה שמחר יהיה לי זמן לעלות רמה או כמה אחוזים אני נוסע לבקר קרובי משפחה בשישי...אם לא אז חרישה ביום שבת.

P o o f i

New member
רמה 91,

אתמול החלטתי לקחת סיכוי ולהתאמן במפלצות יותר חזקות מהתמנונים באקווה, אז הלכתי לLeafre והתקדמתי במפות עד שהגעתי לSkeles. כל כך כיף להתאמן שם, עליתי שם רמה די מהר והיה נחמד (חוץ מזה שמתתי 6 פעמים, אבל הEXP שווה את זה). כשהגעתי ל98%, 2 אנשים באו והחליטו שזה כיף לעשות לי KS כי הרמה שלי קצת (הרבה) יותר נמוכה משלהם. אחד מהם היה Night Lord ברמה 122 שמת במכה אחת והשני היה Dark knight ברמה 135 שהתנהג בחוצפה. בהתחלה ניסיתי להישאר נחמדה, חשבתי שזה עוד אנשים שרוצים להגיע לHTPQ ורוצים להשוויץ בזה שהם חזקים אז חיכיתי בדקות הראשונות, ועד שהבנתי שהם התמקמו במפה שלי ביקשתי מהם יפה לעבור ערוץ. בהתחלה הם התעלמו ואז הצעתי להם שהם יתנו לי לעלות רמה ואז הם יוכלו להתאמן פה כמה שהם רוצים, אבל הם התעלמו ממני. ופתאום הDark Knight בא ואמר שהוא לא מתכוון לעשות לי KS, אלא להרוג "כמה מפלצות". חיכיתי עוד כמה דקות ולא נגעתי במפלצות ואז ביקשתי מהם עוד פעם וניסיתי להישאר מנומסת אבל כלום.. כל כך התעצבנתי עד שקראתי לחברים לעזור לי, כולם היו רחוקים עד שאחד מהם (Bowmaster ברמה 142) החליט להשתמש בVIP rock מהקאש שופ ולעזור לי.. הוא פשוט כיסח להם את הצורה. הוא אמר לי לפגוע בהם רק פעם אחת כדי שאני אקבל EXP וזה מה שעשינו עד שעליתי רמה. אחר כך כבר וויתרתי, לא התחשק לי להמשיך לריב איתם על שטויות אבל מצאתי את עצמי מוסיפה 2 אנשים שבכלל לא הכרתי (וגם אני לא רוצה להכיר) לרשימה השחורה.

למעלה