ה"י 30.9\29

yarden41

New member
ה"י שלי.

לא ממש התקדמתי, אבל ישלי NX וקניתי הכל D: עכשיו, בקשר לנשק, מה שעושה שאתה יכול להילחם בלי נשק (בלתי נראה כזה) וזה בצורת כפפת ברזל, כשאני בא לשים את זה, זה כותב לי שהחפץ לא זמין עכשיו כדי לשים על החפץ שאני משתמש כעת. מה עושים? O.O

ReallyWrong

New member
זה לClaw. אתה משתמש בכפפת זריקה?

אם כן, זה אמור לעבוד. אם לא.. לא.

הטיZרית

New member
קנית משהו שלא מתאים לנשק שאתה משתמש בו..

כשקונים נשקים בקש שופ צריך לשים לב על איזה נשקים הם יכולים להתלבש...

yarden41

New member
יופי

נקסון המפגרים, כתוב שזה לכל העבודות. והקטע? שלא כתוב למטה בכתום לאילו נשקים זה מתאים. ארגג לא נורא. תודה

ReallyWrong

New member
לא מפגרים ולא נעליים ../images/Emo4.gif

השם של החפץ- Transparent Claw התיאור: Now you see it, now you don't. if you want to use claw transpert while still using all of stats the claw pessesses.

D amaged R oses

New member
היום היה [עוד לא נגמר!]

נחמד
לא היה בא לי כלכך לעשות פיקיו [הייתי בלודי] אז בדקתי איזה קווסטים באזור יש לי ושום דבר מלודי לא היה בא לי אבל מצאתי קווסט חדש ומעניין בקוראן פולק טאון, שבכלל אני אוהבת את האזור הזה
להרוג 10 טייגרים גדולים כאלה ולאסוף מהעור שלהם. אז הלכתי והגעתי גם לשועלים ומאוד התלהבתי [קרח, יש להם דמג' דיי גדול עליי] פתאום זומן בוס! התלהבתי והתרגשתי ואמרתי שאני אנסה [חיפשתי מידע ולא מצאתי לאיזה רמה הוא], פתאום המחשב נכנס לי למצב שינה! אני שונאת שזה קורה, מעולם לא הצלחתי להוציא אותו מזה xD לחצתי על כיבוי והמצב שינה יצא, התכוונתי למזער את המסך והמחשב עשה לעצמו ריסט O_O בכ"א לא הצלחתי להרוג את הבוס, הוא הצליח להרוג אותי למען האמת :/ אבל מהטיגרים הרגילים קיבלתי חולצה לרמה 60 לגנב שמכרתי ב420K וכפפה לגנב רמה 40 קיבלתי מהעכברים, שאני עדיין מנסה למכור O_O ואז חרשתי קצת על לודי פיקיו [מתחילה להזכר -שוב- איך עושים אותו. צריכה להתרגל קצת.] עם 45% ו56 מיל [מכירות, מכירות!] עכשיו אני מחפשת להשקיע בקוסמת דברים טובים, אני רואה מחירים ובא לי לבכות.. ראיתי גלימה +15INT ויותר, כל כך הרבה אפסים נמצאים במחיר שלה
וגם בגדים, ונשקים! כלכך חזקים אני בשוק. ראיתי משהו +25 INT ודמג' בשמיים. לא יאומן.. פשוט מגניב. ושאלה - מה זה השרביטים החדשים? ראיתי היום בFM בחנות, ופתאום ראיתי בהיידן. אלמנט משהו כזה. עד לרמה 160! מאיפה משיגים? זה ממש מגניב!!

miss_t

New member
מישהו עשה smega טלויזיה

וכתב בעברית Hag shmah shana tova- tzaric lalct l bit cneset לא צילמתי! היה מבדר למדיי p o o f i היא העדה שלי!!

ReallyWrong

New member
חח ראיתי את הסמג'ה הזו!

ליתר דיוק הוא עשה שתיים, זה היה ממש משעשע

ReallyWrong

New member
כן, האמת,

אחרי שהטלוויזיה ירדה חשבתי שחבל שלא צילמתי ואני די בטוחה שצילמתי את זה בחלון של ההודעות, אבל זה לא מופיע..

P o o f i

New member
כן ../images/Emo6.gif

אני זוכרת שאמרת משהו כמו 'LOL at that smega' ולקח לי זמן עד שהבנתי מה הוא אמר.

miss_t

New member
ה"י שלי

טוב, אז יש 5K מתנה מנקסון החביבים ומהחבר הדמיוני כרגע המצב הוא כזה: דמות אחת ברמה 18 ועוד דמות ברמה 18- אבל היא REFER של איציק אז איציק, הקוסמת התקדמה הרבה ובקרוב תקבל 5K (מה איתי?!?!) שאלת מיליון הדולר------------------> מה לקנות בקאש??

למעלה