היום היה [עוד לא נגמר!]
נחמד
לא היה בא לי כלכך לעשות פיקיו [הייתי בלודי] אז בדקתי איזה קווסטים באזור יש לי ושום דבר מלודי לא היה בא לי אבל מצאתי קווסט חדש ומעניין בקוראן פולק טאון, שבכלל אני אוהבת את האזור הזה
להרוג 10 טייגרים גדולים כאלה ולאסוף מהעור שלהם. אז הלכתי והגעתי גם לשועלים ומאוד התלהבתי [קרח, יש להם דמג' דיי גדול עליי] פתאום זומן בוס! התלהבתי והתרגשתי ואמרתי שאני אנסה [חיפשתי מידע ולא מצאתי לאיזה רמה הוא], פתאום המחשב נכנס לי למצב שינה! אני שונאת שזה קורה, מעולם לא הצלחתי להוציא אותו מזה xD לחצתי על כיבוי והמצב שינה יצא, התכוונתי למזער את המסך והמחשב עשה לעצמו ריסט O_O בכ"א לא הצלחתי להרוג את הבוס, הוא הצליח להרוג אותי למען האמת :/ אבל מהטיגרים הרגילים קיבלתי חולצה לרמה 60 לגנב שמכרתי ב420K וכפפה לגנב רמה 40 קיבלתי מהעכברים, שאני עדיין מנסה למכור O_O ואז חרשתי קצת על לודי פיקיו [מתחילה להזכר -שוב- איך עושים אותו. צריכה להתרגל קצת.] עם 45% ו56 מיל [מכירות, מכירות!] עכשיו אני מחפשת להשקיע בקוסמת דברים טובים, אני רואה מחירים ובא לי לבכות.. ראיתי גלימה +15INT ויותר, כל כך הרבה אפסים נמצאים במחיר שלה
וגם בגדים, ונשקים! כלכך חזקים אני בשוק. ראיתי משהו +25 INT ודמג' בשמיים. לא יאומן.. פשוט מגניב. ושאלה - מה זה השרביטים החדשים? ראיתי היום בFM בחנות, ופתאום ראיתי בהיידן. אלמנט משהו כזה. עד לרמה 160! מאיפה משיגים? זה ממש מגניב!!