ה"י 30.9\29

ReallyWrong

New member
ה"י 30.9\29

התגברתי על החוסר חשק לשחק, תפסתי טרמפ על מאנג'י והלכתי לי לאריאנט הקווסטים ממש כיפיים ונותנים מלא אחוזים אם עושים אותם ישר ברמה שמקבלים אותם
אז עליתי באריאנט שתי רמות- רמה 30 :) אבל עוד לא אססין, כי עם הדמות הקודמת נהייתי אססין בלי אח שלי והוא נעלב והחרים אותי ל.. לא יודעת, שעתיים. אז החלטתי להיות חמודה ולחכות לו. בקיצור- יאי. MCPQ HERE I COME
אני חושבת להשקיע הפעם את כל המטבעות בMarble ולנסות לסקרל את אחת השרשראות שלי, אמרו לי ששרשרת מסוקרלת שווה ממש הרבה. או פשוט להשקיע הכל בנשק לגנב שעולה 7 מטבעות ומקבלים עליו 150k במכירה לNPC. בכלל שאני ממש חסרת מזל אני חושבת שאני אלך על הנשקים.. ~תהייה על גבי הפורום~ אגב, הסיבה להיותי באטרף לעלות ל30 לפני סוף ספטמבר הייתה לא לפספס את ההזמנות של ספטמבר ולהתחיל לעשות מייפל פוינטס.

MiRi XD

New member
עליתי 10% מאתמול..

מהכמה נחשים בביוב של קרנינג, אחרי זה עזרתי לידידים שלי ברמה 21 ו26 עם המשימות(להרוג 999 HM ולאסוף את הניירות האלה של ה ZM בדאאנג'ון..) ועכשיו אני עושה HPQ כדי לקבל דברים טובים..

ReallyWrong

New member
שווה לסקרל כפפה אחת לרמה 10

ב7 סקרולים 100% ולהעביר אותה בין הדמויות לנקסון כדי שילך יותר מהר, או שזה יהיה בזבוז מוחלט של כסף?

ReallyWrong

New member
Claw att 100%

70k מהמוכר סקרולים בביוב של קרנינג. והמטרה- לעלות מהר ל20 ולהשיג הרבה מייפל פוינטס

לא יצא לי לשחק הרבה אתמול

כל המשפחה פה. אז רק לבל 18 וחצי. אבל אני מאוד נהנית לשחק :) למרות שנגמר לי כמעט כל הקווסטים שאני יכולה לעשות ברמה שלי בלי למות (ועדיין לא מתתי אפילו פעם אחת) או לבזבז מלא מלא שיקויים.

ReallyWrong

New member
מי רוצה לעשות איתי HPQ?

99% מהאנשים שם צועקים כל הזמן "mi roze pq israli" או "J PQ Smuggler Must Have Lurer, Dont Add Me If Not Noobs"
מישהו עושה מיול למייפלפוינטס אומשו ורוצה לעשות איתי? ><

Jolteon

New member
בנוגע לשיטת המייפל פוינטס, יש לי שאלה

ובכן, פתחתי חשבון חדש, נרשמתי והגעתי איתו בשחקן החדש לרמה 16. כרגע יש לי את ה200 מהשליחה של ההזמנה, כשאני אגיע לרמה 20 אני אקבל עוד 5000. ועכשיו לשאלה: ניסיתי לפתוח חשבון נוסף, דרך כתובות אימייל אחרות- כמו vmail ו in.com למשל. הצלחתי להירשם ולהתחבר באתר הראשי, אבל מיד אחרי ההרשמה היה כתוב שישנה תקלה כלשהי (מעלה ארוכה ששכחתי ואחריה error) עם סימן קריאה אדום. 200 פוינטס על השליחה עוד לא הגיעו. אז אם כך... פשוט לחכות, וזה יגיע בשעות הקרובות? ויש טעם להעלות את הדמות בחשבון החדש לרמה 20 גם כן, או שבגלל התקלה המשונה הזו זה בכלל לא ייחשב לי? אני פשוט לא בטוח בכלל, ומתלבט מה לעשות- אני אשמח אם תענו ותעזרו לי =] בכל אופן, 5000 כמעט ויש לי, אני רק מקווה להמשיך מיד אחר כך לעשרת אלפים, מבלי לבזבז את מעט הימים שנותרו. תודה רבה מראש =]

ReallyWrong

New member
אתה לא מקבל על השליחה

אלא על ההרשמה. כשה"חבר" השלים את ההרשמה- לך יש 200 מייפל פוינטס.

Jolteon

New member
כן, אחרי ששלחתי נרשמתי עם הכתובת מיד

ובכל זאת לא הופיע O0 משהו שעשיתי לא בסדר? ממה שהבנתי אני צריך להתחבר למשתמש בו אני רוצה לקבל את הפוינטס, להגיע בתפריט לעמוד שמראה על הקבלה ושם ללחוץ על הקישור כדי לקבל~ וכל זה כשנרשמתי והכל. אבל ניסיתי וזה לא הצליח O0 שוב, מחזיר אותי לארור שהיה בשתי ההרשמות האחרונות שלי, בניגוד לראשונה. רעיונות, מישהו? =\

miss_t

New member
לחיצה על ה200 הכחול לא עוזר?

אולי נסה להתחבר ממחשב אחר או מדפדפן אחר?

Jolteon

New member
אוקיי, אז ככה:

נרשמתי פעם נוספת, אתמול בערב, והפעם ההרשמה הלכה חלק. לא היו תקלות או שום דבר. בכל אופן, בדקתי ממש הרגע, הרבה שעות אחרי, אם קיבלתי עוד 200 נקודות- וכלום. נרשמתי דרך נענע אם זה יכול להועיל. למישהו יש מושג למה זה לא מופיע? אני פשוט רוצה להיות בטוח שאני יכול להעלות את המשתמש שיצרתי לרמה 20 ולקבל את ה5000, כי אחרת זה יהיה בזבוז זמן. ודבר אחרון- אני אנסה גם להתחבר ממחשב אחר ואגיד לכם אם זה הצליח, תודה על הרעיון. אז תודה מראש על העזרה =]

miss_t

New member
האם ביצעת הרשמה מקישור ההרשמה?

כי אם נכנסת לאתר ואז בחרת הרשמה זה לא עובד צריך שיהיה כתוב שההזמנה היא ל :שם דמיוני מאת: שם שלך כלומר כמו שאתה שלחת את ההזמנה

Jolteon

New member
כן כן, עשיתי בדיוק ככה

בינתיים אני כבר רמה 12 עם הדמות הזו (לוחם), מקווה שזה ייחשב לי וכשאני אגיע ל20 אני באמת אקבל את ה5000 XP

miss_t

New member
אם זה לא כתוב בחשבון המקורי לך

שההרשמה הושלמה- אולי כדאי לא לעלות את הדמות רמות....

למעלה