ה"י 30-9-10

xFade

New member
../images/Emo79.gifהיא עדיין נשואה,

רק בלי הטבעת. זה קרה להמון חברים שלי בגלל זה אני מפחדת לגעת בטבעת
. ליאת,
!

miss_t

New member
פשוט ממש באסה על האפקט המדהים

ודווקא אתמול בעלי המייפלי נכנס וצפיתי באפקט המדהים........ משיטוט ברשת הבנתי שעכשיו אני לא יכולה להתגרש גם אם אני רוצה
השאלה היא האם אפשר להכין טבעת חדשה בלי קשר לנישואין? כי אני לא זוכרת אם אחרי החתונה עם NX קיבלתי טבעת כEQUIP או לפני החתונה.

Blazefreezer

New member
אאוץ'....

חשבתי שכבר סיכמנו בשרשור הקודם שלי על חרם כולל על מגילות אפלות... משתתף בצערך....*חיבוק* בכל אופן, אם בעלך במשחק ינחם אותך ויבוא לקראתך אני אראה בזה כדבר טוב כי אז זה רק מראה לך עד כמה חזק הקשר ביניכם. נראה לי שאולי נסחפתי טיפה, אבל ככה מבחינתי הייתי מרגיש בחיים האמיתיים. לאקסית שלי פעם נשבר תליון עם קריסטל בצורת פתית-שלג שקניתי לה והיא אכלה את עצמה מרוב רגשות אשם. זה שלא הציק לי שזה נשבר אבל לראות אותה ככה זה הדבר הכי גרוע שיש אז הרגעתי אותה, חיבקתי ואמרתי שזה רק נועד לחזק אותנו. ^^

avishai222

New member
אין מה לעשות

את גרמת לזה לקרות לקחת dark scroll תמיד אבל תמיד תזכרו אם יש לכם dark scroll תשכפלו [תקנו או תכינו אחד חדש] חובה לזכור!!!! את זה
cool guy

../images/Emo209.gif53 D:

וחגורה צהובה בדוג'ו P: שאת הנקודות הנותרות אליה עשיתי לבד כי לא היו אנשים וגם 2 פירמידות XD וניסיתי לראות אם הבאג הזה עובד בMP3 ושם הוא קצת פחות...והמפלצות עדיין תוקפות P: יאללה עוד 2 רמות סקילים חדשים

../images/Emo209.gifתודה P:

וכתבתי בשרשור הורדה של המשחק שמפלצות פשוט לא פוגעות בך
הייתי בפירמידה ולא השתמשתי בשיקוי HP אפילו פעם אחת ובמפלצות רגילות המון אפילו לא עושות לך MISS, אבל את יכולה לתקוף אותן והן יכולות לתקוף אותך P: אבל עדיין יעיל

Annnnnn15

New member
לא יפה בכלל ... ../images/Emo46.gif

להתווכח איתי על מחיר של בוף מסכן, לקרוא לי נובית ואז לשלוח את כל המיולים שלך להוריד לי פיים
בכלל, בכלל, בכלל לא יפה!! אל תעשו את זה!!

לוליזם../images/Emo118.gif

באתי לצאת מהמשחק, ופשוט הציעו לי 3 מתנות - בחרתי אריזת דינו, קיבלתי דינו ומסו מגנט! איזה מגניב
ממתי נקסון נהיו כאלה נדיבים? וחוץ מזה, ממתי הדרופ רייט עלה ככה לשמיים? כל היום יש לי דרופים
[או שיש אוונט שלא ידעתי?]

FirePhoenix1

New member
כן

ממממש מוזר הנדיבות הזו של נקסון בטח אתה מקבל למייל כזה פתאום, כרגע רכשת במחיר של 10 דולר חבילת דינו. כמובן שהבחירה הייתה רק "המלצה" :D חחחחחח, בכל אופן כן מוזר לאללה הדרופים, ואין שום מושג על איזה דרופ איבנט.

avishai222

New member
לי נתנו ללוחם...

לי נתנו 10k nx yay
לקוסם נשק nx לקוסמים לדול בלאד נתנו חיה דינו + מסו מגנט Incredible
=
yay yay yay yay yay yay yay yay
cool guy

Blazefreezer

New member
דבר ראשון....

סחתיין על הכינוי - סוניק תותח! ויש לי צעצוע שלו ושל נאקלס בחדר.
עכשיו, לגבי הדרופ רייט - אני לא יודע מה איתך אבל אני נעדרתי מן המשחק לפחות יותר מחצי שנה. חזרתי לשחק לפני חודשיים והדרופ רייט השתגע! בכל פעם שאתה הולך להתאמן אתה ממלא את כל הinventory על כל 20% שעלית. זה משוגע! לא שאני מתלונן אבל חבל שהורידו את המחירים שיכולנו להרוויח עליהם במכירה ישירה לNPC בחנות. לגבי המתנות גם לי זה קרה ואני לקחתי קופון VIP לשינוי סגנון השיער וזה ממש היה נחמד. ^^

Blazefreezer

New member
אממ.......שאלה לי אליך....

הדמות שאיתה קיבלת את המתנה מנקסון - היא DualBlade במקרה? כי אם כן אז זה מסביר הכל...

למעלה