ה"י 30-9-10

מחפש רמות גבוהות בברה למי שלא מסתדר בטירה

אני מאד מאד משועמם ולכן תחפשו אותי i8hackers אני מדריך אנשים ל- JQ (הבאתי לשם משו כמו 7 אנשים בבת אחת....) ואני דיי נהנה מזה ואני גם רוצה מישו שיעזור ב-JQ כי אני ממש לא מצליח (ומתנתק כמו שכתבתי...) זה היה כ"כ מצחיק כולם שם 100+ אולי אחד 70+ ורק אני רמה 58 שרדתי מפלצות שעושות נזק של 2.8K כדי להגיע לשם..... בגל מקרה אני מחפש מישו להדריך אז כולם בואו!

מ י ל ר

New member
בטירת הנינגות החדשה?

אני צריך של עזרה, חיפשתי חצי שעה ולא מצאתי מפלצות ברמה 100, חיפשתי עם עוד אנשים ואף אחד לא מצא והתיאש.

xFade

New member
../images/Emo79.gifהPQ החדש כלכך משעמם

ומפגר שזה משהו... והבוס גובלין המפגר בסוף מפיל משהו פעם באיזה 50 PQים
אבל היי,העגילים האלה נחמדים דווקא
אני היחידה שקיבלתי עגילים בפארטי שלנו ועשינו בערך 15 כאלה...אם לא יותר. (לכל צבע יש את הסטאטים שלו,הירוקים למשל מתאימים לקוסמים.) בטירת הנינג'ות לא יצא לי לבקר עדיין...בהזדמנות
(חוזרת לנסות להשיג עגילים לשאר חברי הפארטי שלי)

deisy

New member
הן זוהרות על הדמות?

דווקא מגניבות לגמרי
אבל עד ששמתי פוטנציאל על העגילים שלי F3 ספרי קצת איך הולך הפקיו? לא צריך את המשימות לפני? אקספי?

xFade

New member
../images/Emo79.gifזה אחד הPQים המשעממים ../images/Emo192.gif

חובה לעשות את המשימות לפני...משימות קלות אבל נורא מעצבנות
אבל מה,קיבלתי מכל משימה בין 100-200K EXP
(לא שזה עזר לי במשהו,כן?אולי 1% מכל הקווסטים ביחד.) הPQ עצמו דיי פשוט,הולכים במשך 4 מפות אחרי הגובלין (AKA שיימוס מבקתת הצ'יף או איך שלא קוראים לו
) ומגנים עליו מהמפלצות בדרך,שלא ימות (כמו שהיה בקווסטים של החייזרים בשלב הראשון,שהיה צריך ללכת אחרי הרובוטים האלה ולהגן עליהם.בדיוק אותו דבר,רק יותר ארוך...הגובלין הזה הולך כלכך לאט!
) בסוף,במפה החמישית אאל"ט מגיעים לדלת של הבוס. הגובלין שהגנת עליו מפני מוות בוגד ומשחרר את רקס המעצבן הזה
הוא דיי משעשע ת'אמת... אבל מה,בסוף,כשנשאר לו 1/4 מהחיים הוא הופך את כולם לZombiefied ואם בישופ עושים היל כולם מתים
מה שטוב זה שכשמתים בבוס יש אפשרות לחזור אליו ולסיים אותו מאותה נקודה שמתת בה.ז"א הבר חיים שלו נשאר אותו הדבר. הדרופים שהוא זורק הם לא 100%,לא כל PQ יפול ממנו משהו. החיית רכיבה נדירה מאוד,העגילים פחות. בפארטי של 3 אנשים,בשביל לא לריב ולגנוב את הדרופים אחד של השני פשוט קובעים מראש מי מקבל מה. (נגיד אחד אומר שהוא רוצה את העגילים האדומות,השני את הכחולות,זה אומר שהשלישי מקבל את השאר.או עגילים ירוקות,או סקרול או חיית רכיבה.
) PQ משעמם,אבל אם יש פארטי טובה הוא יכול להיות דיי משעשע

deisy

New member
../images/Emo12.gif

מה זאת אומרת אם בישופ עושה הייל כולם מתים??? כאילו כל חברי הפרטי שלי ימותו?
וואי, זה מסוכן לי , אני עושה הייל כבר בלי לשים לב
ואיך בדיוק אני אמורה לעלות לעצמי חיים?

xFade

New member
../images/Emo79.gif בדיוק ככה ../images/Emo6.gif

את פשוט מורידה היל מהמקלדת ושמה במקום שיקוי HP,זה מה שאני עשיתי

Annnnnn15

New member
רמה 108 במקום קצת שונה... ../images/Emo9.gif

נו, עליתי שם 20 אחוז ב5 דק' בלי לעשות כלום
כמעט! הרגתי אותם אח''כ לבד טיפה וזה דווקא הלך יופי עד שנפלתי על ערימה גדולה ומתתי

Annnnnn15

New member
ו.... מצאתי אהבה 3:

ואולי תגידו שזה בזבוז, כמו שניר כבר טרח לציין בפניי לא פעם אחת ><'' אבל רציתי אותו מזמן ולא אכפת לי להוציא עליו 20 מיל, מה גם שהרווחתי קצת כסף אז יש לי עוד:) ולא! הוא לא מיותר בכלל לקוסמים! אני שונאת טלפורט
הוא טוב רק בהתחמקות ממפלצות!
אוי הוא כזה חמוד

deisy

New member
מזל טוב!

ותתחדשי!
ולגבי ההוג.. מה זה משנה אם הוא "שימושי" ו לא, אם בא לך עליו ואת נהנת - זה הכי חשוב
כסף בא וכסף הולך

miss_t

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo53.gif עשיתי טעות ענקית

עם הסקרול שהתקבל מהגובלין - סקרול 30% הצלחה לאינט, מגילה אפלה- השתמשתי על טבעת החתונה שלי- והיא נעלמה!!!! מה אפשר לעשות?
האם יש דרך חזרה? האם ניתן להכין טבעת מחדש? מתוסכלת.....
HELP!

Don Nirtin

New member
אוי ליאת........../images/Emo87.gif

אני לא חכם במילים טובות אז אתן לך
ו
וניתן לאנשים אחרים לענות על זה.

deisy

New member
נראה לי שזה קצת אבוד

עכשיו את כבר לא נשואה? איזה אומץ היה לך לשים אותה על הטבעת...

למעלה