ה"י 30.7.08

ווינגז

New member
ה"י 30.7.08

התקדמות יומית להמונים. וול, שיחקתי קצת בדאבל EXP ועליתי כמעט 20% (הזומבים הם אהובי ליבי החדשים), אבל אז היה לי לאג נוראי ומתתי.
אחרי זה הלכתי ללודי לפגוש את ספיר ולהשתמש בכרטיס ה-Haircut EXP שקניתי תודות לאח של ספיר [שוב תודה!], וקיבלתי תספורת ממש יפה. משום מה הדירוג באתר של נקסון עוד לא מעודכן עם התסרוקת, אבל אני מרוצה.
אחרי זה הלכנו לסיים קצת קווסטים לרמות נמוכות יחסית, כיף ממש.

IceFairy

New member
אני Bishop ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

וואי, זה הלך לי בכזאת קלות, איך שמחתי, חברה בישופית ליוותה אותי והנחתה אותי בדיוק מה לעשות, מחר אני הולכת לעשות HTPQ כדי להשיג ג'נסיס, כעת אני הולכת לאקווה כדי לקבל סקיל החייאה RES =] עם הספר השחור שיש לי, עכשיו מתחיל הכיף. ואגב, החלטתי להיות ATTACKING BISHOP ולא PARTY BISHOP, די, נמאס לי להיות חלשה, הבילד שונה לגמרי מבילד פארטי, גם ככה אני לא משוגעת פארטי בכלל. המון המון תודה לאיציק על המילים החמות בוויספר

deisy

New member
מה השינויים בבילדים?

לא שאני שם... אבל לדעת... יש משהוא שצריך לעשות בעבודה שלישית שישפר את העבודה הרביעית בבחירה של party bishop או attacking bishop?

IceFairy

New member
אני לא יודעת לגבי הבילד של פארטי, אבל

את שלושת הנקודות הראשונות שקיבלתי אני שמה באופן כזה: 1 נקודה GENESIS 1 נקודה BAHAMUT 1 נקודה RES לא לשים נקודות ב-Big babg, holy reflection, holy shield, סקילים מיותרים ולא שמישים. מפאת עייפות, לא עשיתי את ה-HTPQ עדיין, אבל מיד בתום ה-SC אבדוק אפשרות לעשות אותו. סיימתי חלק ראשון בקווסט לקבלת סקיל ה-RES, אני אצטרך לעשות גם JQ אין ברירה לצערי, ועל זה אמון בן זוגי חח. הקווסט השלישי שאעשה יהיה עבור הבהמוט. אמשיך לעדכן, כעת אתפנה לקרוא קצת על העבודה הרביעית, איזה מזל שיש SC.

מה לגבי אינפיניטי

משום מה שמעתי לאחרונה שזה סקיל לא ממש טוב, בעיקר אם יש MP AUTO לחיה. מה לגביו?

IceFairy

New member
כמובן, INFINITY הוא MUST אם את לא רוצה

לבזבז שיקויי MP, גם את הקווסט הזה אעשה, יש לי רשימת קווסטים ארוכה לעשות, אבל אני עושה אותם לפי סדר של מה נחוץ לי יותר, כעת הכי נחוץ לי זה הג'נסיס, אני צריכה לדברים עם חברי הבישופים ברמות הגבוהות יותר ולקבל תמונה ברורה יותר באשר לסקילים, כעת, אני די הולכת בחשכה עדיין.

btekx

New member
הי בקשה

יש לי פריסט רמה 101 איפה כדאי לי להתאמץ? עדיף באזורי דגים גופי?

היימס היימס ועוד פעם היימס

אין ברירה, מעצסבנות, משעממות מוות-אבל EXP מעולה. מרמה 101 כבר עשיתי עליהן סולו, או הלכתי עם חברים, לא משנה איזה.... בהצלחה

IceFairy

New member
היימס, היימס, היימס...

וסולו, אין ברירה, או עם HERO, הם הורגים מהר ולכן הEXP יהיה מעולה.

btekx

New member
אוקי תודה רבה,

אשאר שם עד 120...אוף... איזה מקומות טוב להתאמץ בבישופ בבפעם הראשונה (רמה 120)?

לא. ממש לא להישאר בהיימס עד 120 !

להישאר שם עד רמה 105, ואז ללכת למפות של ה newties בליפרי להצטרף לפארטי, ועדיף פארטי מלא, כלומר, 3 לוחמים ואת כפריסט. זה EXP נהדר ומהיר. מדי פעם לקפוץ להיימס גם

IceFairy

New member
בישופ מתחיל עם נקודה אחת בג'נסיס, אך ורק

HARPS בליפרי, או כל מפלצת אחרת שאתה הורג ב2-3 מכות, לא יותר. אתמול כשקיבלתי את סקיל הג'נסיס, ניסיתי בכל מיני מקומות, מפאת עייפות, ניסיתי רק בגוביס/דגי עצמות, מעולה, איזה שליטה על כל המסך, 2-3 מכות וכל המפלצות נמחקות, SPAWN מעולה. BIRKS, הלכתי עם בעלי (PALLY), גרוע לרמה 1120 עם 1 בג'נסיס. HARPS, חבל על הזמן, כסף מעולה, דרופים מעולים. ו-EXP, בזמן קצר עליתי ב-5%.

P o o f i

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo9.gif

ואי, ממש עשית לי חשק להגיע לרמה 120, אני מקווה להגיע ל100 עד סוף הקיץ.
76% לרמה 90.

Shimonos

New member
Mazal Tov !!!

I always miss ur important moments I hope u start to have more fun and kick ass to all the those that always ks us priests Dying to open MS and c u a bishop already Friday is coming soon LOL Shimon

עליתי לרמה 69 ו-3%

ההייתי היום רמה 68 ו-78% ופשוט חרשתי על lmpq עד שעליתי רמה וקצת .עוד רמה אחת ועבודה שלישית =]... בצהריים אני יעלה עוד כמה אחוזים {אני חושב
} נראה כבר...

עליתי רמה אחת שלמה ל 105

התאמנתי 5 שעות בהיימס עם הרמיט מדהים בבאדי שלי, כולל השעתיים של X2. הייתי 0% והגעתי ל12% רמה 105. סוף סוף אפשר NEWTIES....
ברוך השם שנגמר הX2 הזה. איזה KS היה עלינו אתמול בהיימס. הייתי שם לבד בהתחלה כי ההרמיט היה AFK. נכנס איזה הרמיט אחר וברוב חוצפתו אמר לי CC. ברור שלא עברתי. שמרתי על הערוץ הזה 3 שעות קודם!!! הוא התעצבן ואמר שאם ככה אני אצטער על זה והוא יביא איתו חברים. בקיצר, בינתיים ההרמיט הגיע וגם צירפתי פריסטית אחרת מהאליאנס. ואז הבחור חזר עם עוד 2 מהגייל שלו, בישופ וDK. והם עשו עלינו KS. לא התרגשנו ולא עזבנו. טוב ברור שאין מה לעשות נגד ג'נסיס, אבל הקפדתי לפגוע לפחות פעם אחת בכל היימס, כך שקיבלנו ממילא EXP
. דווקא די נהננו. הבישופ אמר תודה על המוב (כמובן בציניות) ואני אמרתי לו תודה על הליץ'. בקיצר הוא אמר שהוא מחכה שאני אהיה בישופ ואז הוא יעשה עלי KS בSKELES.. חחח.. כאילו זה מפחיד אותי. בסוף כמובן שהם עזבו כי זה דפוק עבור בישופ לבוא להיימס ולבזבז ג'נסיס על 4-5 מפלצות. חחח.. הם היו 3 ואנחנו שניים ובכל זאת ניצחנו. פריסט והרמיט סילקו בישופ, DK והרמיט. חחח.. אני גאה בעצמי. למרות שהם איימו שהם יחפשו אותנו בכל מקום לעשות KS. נו טוב.. אם אין להם שום דבר מעניין אחר לעשות
הידד לעקשנות.

deisy

New member
איך יש לך סבלנות לדברים האלה?

אתמול בבית הרדוף גם אכלתי כמה KS אבל הייתי כל כך עייפה שלא היה לי כוח לריב...

אם הייתי לבד בפארטי אולי הייתי עוזבת

אבל הוא נתן לי מוטיבציה. וחוץ מזה, אני הייתי שם קודם. למה שאני אלך? בX2 אי אפשר למצוא שום צ'אנל פתוח בהיימ, וכן גם לא בבית הרדוף
אין, אם מישהו בא לעשות עלי KS, אני בדרך כלל תמיד נשארת. וב-90% אני גם זוכה כי זה לא שווה להם לעשות עלי KS. אין עלפריסטים בהיימס. אפילו DK לא מסוגל לנצח בהיימס. אז לקחתי את היתרון הזה שלי וניצלתי אותו עד הסוף! יכול להיות שאני משוגעת
אבל כ"כ רציתי לעלות רמה. ורמה אחת ביום, זה לא משהו ששווה לוותר עליו

IceFairy

New member
כל הכבוד, אני מעולם לא עזבתי את הצ'אנל שלי

ועברתי כמה KSים בבית הרדוף, לא ויתרתי וניצחתי ולא, אין לי כוחות נפשיים למלחמות, אבל עמדתי על הזכות שהצ'אנל היה שלי ולא משנה לכמה חברים הם קראו, בסוף הם התייאשו.

למעלה