ה"י 30.7.08

deisy

New member
בד"כ אני גם לא מוותרת

תלוי איפה בעצם...בבית הרדוף, אם השגתי חדר, אני לא מוותרת... אבל אם אני בלודי למשל אין לי כוח למלחמות האלה... ממש אין לי סבלנות לדברים האלה... אם הKSים מתעקשים יותר מידי זמן, אני מוותרת.... ומחליפה צ'אנל... לפעמים אפילו הם מוציאים לי את החשק לשחק בכלל, ואני פשוט יוצאת מהמשחק ...

בהחלט תלוי איפה

אם זו לא מפה מבוקשת כמו היימס והבית הרדוף, אני מחליפה צ'אנל. אני לא מתעקשת בכל מקרה, רק במפות שממש קשה להשיג מקום פנוי. אני משערת שזה יהיה דומה גם בSKELES, למרות שבשעות הצהריים שלנו עד שעה 5 בערך, הרוב ממש פנוי. בשעות הערב והלילה זה הכי בעיה למצוא מקום פנוי.

deisy

New member
וזה בדיוק השעות שבהם אני משחקת

שבתות בבוקר הכי כיף... יש הרבה מפות פנויות..

מזכיר לי שאתמול גם בא איזה KSER אחד אלי

הייתי במסטר כרונוס כשפתאום באאיזה סין ברמה 57 ובגלל שאני כבר מומחה בקפיצת יריה עשיתי לו KS עד שיצא לו הנשמה והוא התנתק למה שהוא יבוא ויתחיל להרוג לי מפלצות? אז הים נאמר שלמרות שאומרים שסינים חזקים יותר בעבודה 2 מקשתים ולמרות שהוא רמה גבוהה יותר הייתי מספיק אמיץ כדי לגרום לו ללכת

Guid

New member
עליתי לרמה 25~

ובזכות `סימסון האחד` (אני עדיין לא בקיא בשמות, סורי.. ^^``) הרשיתי לעצמי לקנות קשת חדשה! וגם מכרתי הרבה שטויות שהיו לי ושקיבלתי בKPQ וקניתי בגדים חדשים! אני כבר לא נראה כמו ארצ`ר צעיר! XD היה כיף אתמול~ D:

למעלה