ה"י 30.3

רציתי לספר לכם ש

אחרי 3 שעות עם ניסיון כפול ולפעמים כפול 4...... קיבלתי רק אחד !!!!!
וגם שאני תקועה בקצה העולם בלי קשר עם GUN BOSS ...... ועם מיקי.... וגם שמה שאני עושה עכשיו זה רק חלק שני בסידרה שלמה..... ויש לי עוד כ 4 קווסטים עד לסקיל המיוחל אבל זה עושה דמג' שחבל על הזמן !!! זרועות זאקום לא יספיקו למצמץ בכלל.... וגם שסניפרים זה מה זה מקצוע טוב וחזק.... ומתגנבת לליבי החלטה לאמן את הסניפרית שלי.....

צ ל י ל 8

New member
כמה כאלה צריך?

ועד כדי כך את רוצה את הסקיל של DW שאת מוכנה ככה להשקיע? וויי.. הייתי מתייאשת מזמן.

Guid

New member
גם אני...

זה ממש נשמע כמו "משימה בלתי אפשרית"...

תשובות

כן. אני מאד רוצה את הסקיל שלו. הסקיל ההתקפי שלי עושה % 225 דמג' על 3 מטרות. הסקיל הזה עושה 250 % דמג' על 6 מטרות.
חוץ מזה, אני בפנסיה עכשיו. יש לי מלא זמן.....

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif לי יש אותו על ה-DW... תקנאי לך ../images/Emo3.gif

אוף, היא רק רמה 92..

מ י ל ר

New member
מה התהליך בשביל להגיע לסקייל?

אמרת שזה רק הדרופים של הארנבים ושל אומגה ספקטור. איך עכשיו יש 4 קווסטים כאלה?

תשובות

אני לא אמרתי רק.... לדאבוני גיליתי שאני רק בקווסט מספר 2 בסידרה ויש עוד כמה באים בתור דומים. בנתיים יש לי כבר 3 שמשות צהובות בוהקות.
גיליתי גם אינפורמציה שתועיל לך - כל מי שבדרגה 120 ומעלה יקבל את הסקיל ממוקסס אחרי סידרת הקווסטים הזו. ממוקסס = רמה 5. לא תצטרך לעלות 10 דרגות לרמה 2 של הסקיל כי אתה כבר דרגה 16X......

צ ל י ל 8

New member
ויש לי שאלה נובית לאללה ../images/Emo6.gif

איזה סקיל מסינגוס אני אקבל ב-BM שלי?

Hasselblad

New member
אני בכלל לא עוקבת

כל מה שהוא לא אקספלורר אין לי מושג... סיגנוסים מתנגדים וכל מיני כאלה מבחינתי הם כולם פשוט לא אקספלוררים

את מפסידה....

את חייבת לפחות לדעת מה זה סינגוס וגם להיות בעלים של אחד כזה. אייך אומרים: אם אין לך סינגוס אתה לא קיים.

Hasselblad

New member
ברור שקצת הגזמתי

ויש לי סיגנוסית רמה 6X... אני לא ממהרת לשום מקום והגישה שלי למייפל היא הרבה יותר רגועה ונינוחה... יום אחד היא גם תגיע ל 120...

צ ל י ל 8

New member
סיון, אני מעלה סינגוסית רק בשביל הATK שמקבלים

מהם. עכשיו ששלי רמה 9X, היא נותנת לי 18 ATK לעומת 16 ATK שהיה לי קודם מהדמות הכי גבוהה בחשבון. אז הנה "הרווחתי" 2 ATK. כל שעה שאני מתחברת בשביל הטבעת עליה, אני מאמנת אותה. עוד 3 רמות ויהיה לי עוד 1 ATK לBM

האם

"הגישה שלי למייפל הרבה יותר רגועה ונינוחה" רוצה לרמוז משהו? הגישה שלי למייפל מאד רגועה ונינוחה גם כן. כל אחד משחק כפי שמתאים לו.

Hasselblad

New member
../images/Emo2.gif

ככה את מכירה אותי? מעולם לא רמזתי על מישהו ואם הייתי רוצה להגיד משהו הייתי אומרת. פשוט כמו שזה נשמע הגישה שלי למייפל היא רגועה, לא משווה את עצמי לאף אחד.

מ י ל ר

New member
נמנמנמנם

היא התכוונה שרגועה ונינוחה, לא בהשוואה אליך. אלה השוואה לדמות הראשית שלה. היא לרוב בראשית, ועם הסיגנוס לא ממהרת לשום מקום, כי הסיגנוס סתם חופר.

למעלה