ה"י 30.3

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה..D:

אני שומעת אותו נוחר כבר. מאז גרסת הבטא ואני עדיין מקרטעת..XD

The Geese

New member
השגתי את הMount זאב של האראן

(כי שרשרתי מוקדם לשרשור הלא נכון וזה) אחרי התלבטויות ארוכות, 10M שהלכו וחיפוש אחרי ETCים (תהליך שקרה פעמיים אצל היטיים כי בטעות התבלבלתי בNPC וסיימתי קווסט אחר שהיה צריך בשבילו את הETC שלהם
) השגתי את הזאב הנחשק. הוא כזה חמוד

צ ל י ל 8

New member
אני מתלבטת אם לקחת אותו. הוא כזה יקר ../images/Emo10.gif

50 מיל בשביל מישהו לרכב עליו? יש לי את זה של רמה 70 וגם ככה אני בקושי הולכת עליו כי יש לי מקסימום ספיד.

החיית רכיבה היא 180 % SPEED

אני בתור לוחמת זה ממש חובה בשבילי למרות שיש לי SELF HASTE ו 12 SPEED על החיה ובעצם מקסימום ספיד. כשאני רוכבת על החית רכיבה אני מהירה פי 2.... או לפחות ככה זה מרגיש.

צ ל י ל 8

New member
אבל... 50 מיליון ../images/Emo35.gif אני יודעת שמדי פעם נקסון

עושים הנחות על חיות רכיבה. מישהו יודע מתי תהיה הפעם הבאה?

מ י ל ר

New member
WTF? רשמתי כותרת וההודעה נשלחה לי! 0:

מה שרציתי להגיד זה זה לא קשור... זאת חיה שבמשחק עצמו, בלי NX וקישקושים. אולי לך לא שווה לעשות כרגע את החיה, כי יש לך 140% (שזה לא מקסימום ספיד, זה המהירות שהשחקן יכול להגיע בלי חיה) גם אני על פי עיקרון לא צריך חיה, יש לי 120% ספיד וטלפרוט, זה לא אומר שאין לי חיה, ואני משתמש בה כול הזמן, ב-GFM אני מעדיך לרכב על חיה מאשר טלפורט לדומא.

צ ל י ל 8

New member
מה זה GFM?

אולי אני אעשה אותה כשיהיה לי עודף כסף
אני מוצאת את עצמי הולכת המון ברגל ופחות על החיה ולו בגלל שאי אפשר לשים שיקויים כשרוכבים עליה... אז מה הטעם?

מ י ל ר

New member
התכוונתי ל-FM

ומה שבא לך. נכון ש-140% ספיד זה אחלה דבר, אמן היה לי את זה.. (אנ מת לנעליים עם הייסט) אבל עדיין. לסילבר מאנה יש 170% ספיד ככה שזה אחלה דבר.. ונכון שאי אפשר לשתות שיקויים, אבל אם יש Auto HP, אז החיה כן שותה D: מאז שיש לי Auto HP אני משתמש ממש מלא בחית ריכבה שלי, מאוד עוזר שהולכים לזאקום (עם כול הקפיצות שיש במפה של הלבה) וגם שאני הולך ל-LHC זה עוזר, קיצר, עם Auto HP אין לך מה לדאוג.

צ ל י ל 8

New member
רגע רגע, מה אמרת עכשיו ????

כשיש AUTO HP זה מעלה HP גם כשרוכבים על החיה?? אם ככה, זה אדיר
לא ידעתי
תודה אז כן, זה שווה....

חחחח כמה טוב שיש פורום.....

אסף כמובן צודק ב 200% עוד כמה ימים תכתבי לנו שאת לא מבינה אייך לא רכבת על חזיר כועס קודם לכן

למעלה