ה"י 30.3

מ י ל ר

New member
סקיל שהופך אותך לירוקה כזאת

עם סקילים חזקים, ויש לזה קול דאון נראה לי בכול אופן.

Macbook

New member
בתכלס, אני לא בטוח שלאנשים חוץ מלוחמים

כדאי לעשות את זה. אם כבר, כדאי לפתוח סיגנוס בשביל הבסלינג ולעשות את הקווסט של Empress' Might (ככה קוראים לזה?) שנותן לך ללבוש חפץ כשאת 10 רמות מתחתיו, וזה סקיל יותר טוב ברמות נמוכות כמו רמה 100 שאז אפשר ללבוש MON ו110 אם רוצים HTP או ריברס...

מ י ל ר

New member
בטח ששווה לאחרים לעשות את הסקיל של הסיגנוסים

אתה יודע איזה גבר יהיה הקוסם קרח שלי אם יהיה לו את הפליימ גיר של הסיגנוס אש?? אני רוצה את זה רק בשביל הפוזה.

Hasselblad

New member
אז לי יש שאלה יותר נובית

נגיד שהבנתי את הקטע שאחרי שמגיעים עם הסיגנוס ל 120 ועושים קווסטים מקבלים סקיל נוסף בדמות האקספלורר הראשית (לא לגמרי הבנתי אבל בערך). הסקיל שמקבלים נקבע לפי הסוג סיגנוס שיש לי או לפי הסוג אקספלורר שיש לי?

Macbook

New member
לפי סוג האקספלורר.

כי זה לא הגיוני שתפתחי Dawn Warrior (הלוחם סיגנוס) ותקבלי על השאדוורית Soul Driver

צ ל י ל 8

New member
אגב, זה דווקא היה יכול להיות ממש אחלה ../images/Emo127.gif

הייתי מעדיפה את הסקיל של הלוחם על הסקיל של הקשת.

Hasselblad

New member
אם כן אני לפחות אגיד תודה

שאני לא צריכה לעשות את הקווסטים!

צ ל י ל 8

New member
אם יש לך שאדוורית, את תקבלי את הסקיל של

סינגוס גנב, לא משנה איזה סינגוס יש לך. במקרה שלך זה יהיה סקיל של NIGHT WALKER, אבל אל תשאלי אותי איזה סקיל שלו את מקבלת
לפי הצצה בסקילים שלו, נראה לי שתקבלי את: (Throws a bomb that generates a poisonous cloud. Monsters within the range of the poisonous cloud will continuously take damage. ) Poison Bomb (כל השאר ממילא יש לך
) בגלל זה כולם פותחים סינגוס DW כי הוא פשוט הכי מהיר.

צ ל י ל 8

New member
לשאדוורית שלך תקבלי סקיל של

סינגוס גנב, לא משנה איזה סינגוס יש לך... במקרה שלך זה יהיה סקיל של NIGHT WALKER, אבל אל תשאלי אותי איזה סקיל שלו את מקבלת
לפי הצצה בסקילים שלו, נראה לי שתקבלי את: (Throws a bomb that generates a poisonous cloud. Monsters within the range of the poisonous cloud will continuously take damage. ) Poison Bomb (כל השאר ממילא יש לך
) בגלל זה כולם פותחים סינגוס DW כי הוא פשוט הכי מהיר.

מ י ל ר

New member
אם עידן יעשה את הקווסט

הוא יקבל סקיל שיעשה כאילו הוא רמה 120, אבל יהיה לזה קול דאון של 3 שנים.

Guid

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש בזה משהו...

טוב נו , אז אני אחלוק איתכם גם שסוף סוף

גמרתי לעבוד על הטבעת של רותם החמודה מהפורום (שנסעה לה לארה"ב). ועכשיו יש לה טבעת דרגה 17 למהדרין. רק צריכה לזכור לדבר בשבילה עם גאגא ב 3 לאפריל....

Hasselblad

New member
ה"י 30.3

בנוהל הרגיל, מה עשיתם היום, לאן התקדמתם, איזה חוויות עברתם... שתפו אותנו

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifווהו...=]

עליתי לרמה 105=] בגאלופרה [איך זה שלא הייתי בקום ההוא קודם?!
] לקח לי בערך שעתיים ואיזה מישהו ברמה 90 שניסה לגנוב לי את המפה ב20% האחרונים
מעבר לזה אין מה לספר כי זה כל מה שעשיתי היום...LOL

למעלה