ה"י 30.1.2012

אבישי ר

New member
אין לי מושג אם להגדיר אותם OP

נראה מה יהיה אחרי החיזוק.... מה שאבל אני כן יודע, שלמרות שמחזקים את הלייזר הוא יהיה יותר איטי

btekx

New member
לא אתה טועה, זה יותר מהר!

מקודם שתיקנו הוסיף יותר מהר, אחרי הוריד קצת מהיר כלומר כעת זה זמן שלוקח להפעיל- 1470ms בבפאץ הוריד אותו ל 1080ms ובסוף עלו אותו ל 1,110ms 1,110ms עדיין יותר קטן מ1470ms כלומר יהיה יותר מהיר ובנוסף יכול לפגע במפלצות עלה מ6 ל8!!!!!!!!!!!! תזהרו לייזר המכונאי יחסל אותכם במכה אחד!!!!

miss_t

New member
מצביעה

צ ל י ל 8

New member
גם אני

(מייפל גורם לנו לאבד שפיות. צריך לעשות נגדם תלונה ייצוגית
)

תשובה לגבי ה linked skills

אז בררתי. ואפשר לשים את כל ה 3 סקילים על אותה דמות יחד. פעם ביום אפשר לשנות לאיזו דמות נותנים את ההסקילים האילו.... טוב נ8 אני אלך לאמן קנונייר עם הכפול 3 ניסיון הזה. היא דרגה 10 ..... קוראים לה סופגניה חמה כי הכנתי אותה דרגה 1 בחנוכה...

btekx

New member
סופגניה חמה! חחח

אצלי מכונאי יש כול 3 סקילים! עליתי הכול אתמול בלילה... תותחן כבר רמה 70 אחרי כ4 ימים מיצאו תותחן למייפל קוטל שדים היה 60 ועליתי אותו ל70 מרצדס היה 59 ועליתי אותו ל70 מרצדס מעולה ולא רק נותנת לי EXP אלא גם יכול לחזור לעיר שלו וזה אומר אם כיאלו אני באורביס ואין כוח לטוס להנסיס, אז מפעיל סקיל זה ובום הגעתי לעיר וזה קרוב מאוד להנסיס... (כעת בתקופה של אבן טלפורט זה לא ממש דחוף...)

מ י ל ר

New member
אההה באמת???

מרצדס מקבל סקיל (לדמות הראשית) שיכול לשגר אותך לעיר של המרצדסים?? הוו זה נשמע שווה
אבל אני לא כזה רוצה שלא יהיה לי אבן טלפורט.. כבר חודשיים אני נהנה מחיי מותרות

מ י ל ר

New member
איזה יופי D:

ואני לתומי הייתי מוכן נפשית שהולך להתבטל לי הסקיל מתי שאני מפעיל את זה של ה-DS. תענוג של ממש :D

צ ל י ל 8

New member
קנוניר היא דמות נחמדה דווקא

אני חושבת שאת לא תסבלי לעלות איתה רמות...

מ י ל ר

New member
זאקוםםם

שזה כבר לא מיוחד זה סתם עוד תרוץ לשים תמונה שלי - עם השיער החדש והמדהים שלי

Guid

New member
שמע,

השיער שלך פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם!!
(וגם של אבישי! יש לכם אותו השיער!)

למעלה