ה"י 30.1.2012

אני חושבת

כשתגיעי ל 200 ..... את תהיי השחקנית דרגה 200 הכי מוזרה שאני מכירה....
כזו שהמשחק עובר לידה.... אבל הצליחה לעשות את זה.... איכשהו.....

צ ל י ל 8

New member
אין הגדרה מדוייקת מזו

ואני רצינית! אני ה-נובית הכי גדולה שאהיה ברמה 200. אבל מה אכפת לי.....

miss_t

New member
את לא היחידה שתיהי כזו

יום אחד פנתה אלייה רמה 200 כדי לקנות את האובראול הישן שלי שהיה.... 3% INT הופתעתי מאוד!! אבל אחרי שיחה איתה הבנתי שפרצו לה ושהיא שמחה על האובראול הזה שהיה מסוקרל עם 24INT והאמינה שהיא תהיה איתו תקופה ארוכה

אבישי ר

New member
הארכה של עוד שעתיים

דווקא ביום שאני מסיים מוקדם
זמן להשלים שעות שינה... לילה טוב לכולם

זה סימן מבשר רעות בעיניי

ומהניסיון שלי כששרון רוצה רול בק היא מקבלת..... אני אצא לקניות.... הקטנה מצפה מהבעל להביא לה משהו מסויים מחו"ל ואני צריכה לצאת לצוד את זה עכשיו.... באסה שקר וגשום בחוץ......

יש לי 2 חברים בדרגה 199 99.9 %

שהיתה אמורה להיות להם היום ב 8 בבוקר מסיבת דרגה 200. והם נשארו עיירים עמוק לתוך הלילה שלהם כדי לעלות ל 200.... הם ממש משתגעים כבר....

אסף הכחול עם החום .... הממממ

השחקן שלך ממש יפה עכשיו ואוטוטו מסיבת דרגה 200..... קופון לצבע עור עולה הכי זול..... יאללה.....

מ י ל ר

New member
כן כבר חשבתי על לשנות צבע עור

הבעיה שהתרגלתי לזה ככה ואני מפחד לשנות ואם אני לא אוהב ובלה בלה.. אני צריך עוד לחשוב על זה

אבישי ר

New member
עד עכשיו המשחק היה מאוד יציב

מה שמנתק אותי זה ה GM POLICE המטומטם הזה... נראה לי זה בגלל שהדמון סלייר הם OP בצורה מוגזמת

אבישי ר

New member
OP= overpowered

זה לתאר עבודה שהיא ממש חזקה... כמו למשל המכניקים של פעם- בלי ציוד היו עושים דמג' מטורף הלוחם של הסיגנוסים - לפני הכאוס עשה עם הסקיל soul driver דמג' מטורף היום- שלושת עבודות הלג'נד אפשר לקרוא להם עבדות OP (בעיקר דמון סלייר וקאנוניר)

btekx

New member
למשל המכניקים של פעם, בקרוב זה יהיה חזק יותר

מקודם שעושה לייזר בעבודה 4 400% דמג' כעת מוריד ל360% בקרוב בפברואר מעלה ל500%!!!!! אז זה נחשב לOP?? תגב גם מרצדס OP ממש,

למעלה