ה"י 30.1.2012

אתה ממילא בבית הספר....

מה אתם אומרים יהיה עוד רול בק ???? שמעתי את כל ההאקרים צוחקים אייך ניצחו את נקסון פעם נוספת וכל החפצים המשוכפלים שלהם עוד אצלם....

Don Nirtin

New member
שכחת את הדבר החשוב

לכמה זמן?.......

הסרבר צ'ק התחיל לפנות בוקר

ויגמר בסביבות 10 .... הניסוח של עדו היה קצת מבלבל....בכל זאת היה מוקדם בבוקר...

צ ל י ל 8

New member
לא התקדמתי אתמול אפילו חצי אחוז

ירדן לקח את כל 4 הטבעות וזהו. הייתי כ"כ עייפה שלא הייתי מסוגלת לעשות משהו במייפל, אפילו לא לפתוח חנות. מצידי, שיהיה עוד רול, רק שיחזירו את אותן המתנות
, או שאפילו יכפילו אותן

miss_t

New member
עוד מתנות?

נראה לך ? שנקסון האלו יתנו עוד מתנות? את חולמת בהיץ, זה לא יקרה גם אם שבוע לא יהיה משחק מקסימום..... דאבל דרופ ודאבל אקספי ואז יהיה פי 5 EXP

המתנות שהם נתנו

די מטורפות בכל מקרה.... הם ממש השתגעו בנדיבות שלהם. אמנם הם גנבו ממני 500-600 $ ואני לא צריכה את המתנות שלהם בכלל באופן אישי. אבל אני חושבת שקהילת השחקנים מרויחה מהמתנות שלהם בענק. מאות ! שחקנים עלו אתתמול לדרגה 200 בסקניה. מאות !

צ ל י ל 8

New member
אבל אבל אני רוצה עוד שיקוי שמעלה רמה

למרות שעדיין לא השתמשתי בשלי. ואני רוצה עוד סלוטים, ואת האבן לטלפורט לכל מקום..

יש כאילו שעלו אתמול 10 , 20 דרגות ויותר ....

וקיבלו בקוביות שלהם פוטנציאל לג'נדרי מעולה ! מאד התאמצו אתמול במשחק. העלו את הצארם שלהם 3 דרגות. ועוד ועוד ועוד אם יהיה רול בק 129834782173648 יפסידו את כל זה. לא כולם הלכו לישון אתמול כי לא היה להם כח.

miss_t

New member
עוד?

נותנים אצבע, רוצה את כל היד! אמנם אני לא ממש שמחה ממה שנקסון עשו- הרול באק לקח יותר מאשר הם נתנו... אבל ההרחבה של הסלוטים הייתה נחמדה מאוד, האבן טלפורט היא נהדרת- אני עושה עכשיו את משימות הCRUSIDER בקלות ובכלל אפשר להגיע לכל מקום! זה מגניב!! סיימתי קווסטים של מקומות נידחים בכזו קלות. אבל מכל זה אפשר לראות בקלות איך נקסון בעצם עושים את זה לטובת עצמם אחרי שתגמר האבן- אנשים ירצו לקנות אותה- כי יתרגלו אליה!! והנוחות של הרחבת התאים- גם היא תדרוש עוד - ואנשים יגלגלו לנקסון כסף .... זה מה שנקרא ירידה לצורך עלייה, אז עכשיו הם הפסידו קצת כסף על המתנות האלו- אבל עוד חודש חודשיים שוב יתגלגל לכיסם כל הדברים שהם הרגילו אותנו אליהם, שלא נדבר על בגדי הNX החינמיים שמגיעים כל יום! אין לי תלונות! אבל תראי איך זה כבר משפיע עלינו!

מ י ל ר

New member
בשבילי הרול בק של ה-3 ימים

החזיר יותר דברים מאשר לקח כול אחד מתלונן פה איך שמתאים לו, שפועל זה לךק הרוויחו וחלק הפסידו. באמת שהרול בק החזיר לי יותר מאשר לקח (והוא לקח גם דברים טובים מה-MTS) למרות שאני דיי מרוצה שהיה רול בק אני לא רוצה בכללי שיהיה רול בק, זה מעפאן.

miss_t

New member
בוא נשא תפילה

כזו: לכל מי שרוצה שיהיה רול באק ופיצויים- אנו נתפלל שכך יהיה ולכל אלו שרוצים שלא יהיה רול באק- נתפלל שכך יהיה... אני אישית לא בטוחה מה אני רוצה כרגע סקרלתי אובראול של 6% INT עם 20 INT, ואני חושבת שזה לא מוצלח... (מה דעתך אסף? הייתי יכולה לסקרל יותר טוב?) רול באק יעזור לי בנושא הזה

הארכה של שעתיים.

יחזור בעזרת נקסון ב 12 ורבע... אולי.... הודיעו שעקב בקשתה של שרון לרול בק מיוחד הם נאלצים להאריך את הסרבר צ'ק כדי לטפל בבקשתה.

צ ל י ל 8

New member
איזה כבוד

את יודעת מה, יש לי מצב רוח טוב הבוקר, אני אתפשר על מתנות בלי רול-בק. איך אני?

חותמת על זה גם כן.

אבל אני רוצה מתנות יותר שוות....מי שכבר דרגה 200 צריך לקבל מתנה פיצוי על המתנה......

מ י ל ר

New member
אוף מספיק להגיד רול בק!!!!

אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אאבד את השיער החדש שלי, כבר ציינתי כמה רציתי אותו. ולא רוצה לעשות בפעם השלישית הירו וויל. נמאס כבר לעשות טבעות!!! איך אנשים עושים 100 טבעות אחרי שהיה מלא זמן מבוזבז שחזר ברול בק בחיי שיגמר כבר ה-10 ימים המזוייפים האלה שישחררו אותי מיזה כבר.

זה משהו מאד פופולרי בימיינו אסף

יש כאן כמה שהמתכרו לזה.... אני לא יכולה לאבד יותר ממה שכבר איבדתי. אז מה אם עליתי 3 דרגות צ'ארם אתמול בפעם השניה. אפשר לעשות הכל שוב בפעם השלישית.

צ ל י ל 8

New member
וגם ברביעית וגם בחמישית, אצל נקסון אי אפשר

לדעת. ואסף, חחחח הכל נאמר בבדיחות הדעת. אישית, לא משנה לי אם יהיה רול בק או לא כי לא עשיתי כלום חוץ מהטבעות המסריחות האלה שכבר בא להקיא אותן!!!! אבל אני בהחלט לא בעד באופן כללי. אישית, לא מעניינת אותי הכלכלה במייפל, לא מעניינים אותי חפצים משוכלפים או לא. אני לא קונה שום דבר ומוכרת שטויות לרוב (דרופים וכאלה. אני ממש לא משקיעה בחפצים). מצידי שנקסון לא יעשו בכלל רול בק, רק שיפצו במתנות
עם כל הפעמים שהטבעות האלה ניסו לעלות רמות, הן כבר היו צריכות להיות עם 20 אטק!!!

למעלה