ה"י 3.3.07

אפשר אולי קצת הסבר?../images/Emo87.gif

אני מנסה למצוא את procced tree (שזה מאובנים.) הבנתי ש10 ענפי עצים הופכים את זה למה שאני צריך. הבעיה? אני לא מוצא בנאדם שעושה את זה. עזרה?

תודה../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

עכשיו אוכל לסיים את הקווסט הזה בשקט.

ToryMaster

New member
רק הבהרונת

זה לא מאובן, זה עץ מעובד. אתה תראה כשתקבל את זה, אבל זה שני דברים שונים.

morosh1234

New member
קוסמת קרח לבל 31!../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif

עברתי לאורביס, הגיע הזמן, לא?
התחלתי להרוג את הגרופינס הקטנים.. יצאו לי כמה דרופים נחמדים ובזה סיימתי
סיימתי הרבה קוויסטים, קיבלתי עגילים לשלב 40 ועוד הרבה שיקויים לאימון. יום נחמד

tapas tapas

New member
הסטטוס שלי

עליתי ללבל 11. הכח שלי כרגע הוא 37 הפכתי למקצוע לוחם.:D קניתי חרב LONG SWORD ב 3000 מזוס מצאתי מגן Stolen fence וזהו עכשיו אני בפריון, ולא יודע כל כך מה לעשות חוץ מללכת לשלב הצמוד לפריון עם העצים ולהרוג מלא STOMP בשביל האינדיאנית הזאת, ולנסות למצוא עצים בשביל זה שנהרס לו הבית. ניסיתי לחזור ללילי פורט, אבל לא היה לי מה לעשות שם. אז סתם ביזבזתי איזה 2500 מזוס. כי חזרתי אחרי זה ל perion יש לכם המלצות מה כדאי לי לעשות הלאה? אהה... ויש לי SKILL אחד לבחור מהסקילים החדשים של הלוחם. איזה כדאי לי לבחור? נראה לי שאני יכול לבחור רק אחד משתיים. יש אחד של ריפוי מהיר בעמידה שנראה לי מעפן. ויש אחד להתקפה יותר חזקה. בקיצור, מה כדאי לעשות הלאה? עצות יתקבלו בברכה.

../images/Emo87.gif הממ המלצה לקווסט

בהנסייס יש בחורצ'יק נחמד שקוראים לו ברוס. לך אליו והוא יביא לך משימה של להרוג פטריות כתומות. אחרי שתעשה את זה תחזור אליו ותחכה קצת. הוא יביא לך חרב צעצוע נחמד בשביל האינדיאנית שמפחדת מהעצים. האינדיאנית היא בתו של ברוס אגב. אחרי שתשיב את המכתב תשובה של האינדיאנית לברוס תוכל להשלים את מסכת העינויים הזו.

tapas tapas

New member
עוד

קניתי שריון ב3000 מזוס במקום החולצה. נותן לי איזה הגנה 15. מישהי סתם הפילה בשבילי שריון ומכנסיים ללבל 15! לקחתי. ואז היא הפילה גם חרב אבל מישהו אחר לקח את זה. אני עדיין בפריון, הולך לאותו המקום בדיוק ומחסל שמה יצורים בשיטתיות. עדיין לבל 11. לקחתי סקילל אחד בהתקפה חזקה, לא זוכר איך קוראים לזה. אבל אחרי שנגמר לי הMP אין לי הרבה מה לעשות עם זה. והMP עולה ממש לאט.

jenniecat

New member
עדיין רמה 25

סיימתי את הקווסט של לוק, של נלה, כמה מהקווסטים של השלטים, ואת הקווסט של סביטרמה (סוף סוף!!) עשיתי אותו עם חבר אבל הוא נטש אותי באמצע
אהה וגם את זה עם הצ'יף סטאן ואלקס וקיבלתי עגילי ברק ו... אממ... לא זוכרת מה עוד

miss_t

New member
למה לא לעשות PQ?

ברמה 31 יהיה לך משעמם עדיף לעשות חלק מהמשימות ברמה 31 (גם יהיה יותר קל לבצע אותן) PQ זה הרבה EXP בזמן קצרר

באמבוק

New member
נכון ../images/Emo42.gif

תאמין לי, מנסיון, ברמות הגבוהות תתגעגע ל - KPQ. תעשה כמה שיותר ותגיע מהר לעבודה שנייה.

jenniecat

New member
אני ב-ת ../images/Emo46.gif

וברמות הגבוהות גם ככה יש PQ פשוט לא בא לי להתקע ברמה 30+ עם מלא קווסטים אני אוהבת לגמור אותם כמה שיותר מוקדם וPQ יחכה...

ToryMaster

New member
תכל'ס

אבל יש קווסטים שעדיף לחכות איתם קצת, כדי שיהיה קל יותר להשלים.

morosh1234

New member
צודקת ../images/Emo9.gif

בשלב 31 עשיתי את רוב הקוויסטים שהשארתי. פשוט נעזרתי בHiddenStreet כדיי לברר על משימות שמביאות לי בגדים לשלבים שאני צריכה ועשיתי אותן. את השאר השארתי לשלב 31 כדיי שתהיה לי תעסוקה

jenniecat

New member
בסדר אבל

את מה שקשה מדי לרמה שלי אני באמת משאירה אבל מה שאני יכולה לעשות - למה לא? אני שונאת להתקע עם מלא קווסטים לא גמורים חוצמיזה שעד רמה 31 יהיה לי הרבה תעסוקה עם כל הקווסטים שאני אקבל ברמה 30 וכל מה שנשאר לי מרמות קודמות...

morosh1234

New member
תאמיני לי שבשלבי 31-35 יהיה לך

המון זמן. אלו שלביי משבר.. ככה אני קוראת להם
כי אלו שלבים שאין בהם PQ, קשה לעלות רמות ומתים מהר.. מה גם, שאף אחד לא אמר שישר בשלב 35 יקבלו אותך לPQ בלודי, מקבלים בערך משלב 37 לPQ נורמלי

כל כך נכון

אני 32, וממש משעמם, קשה, קווסטים מעצבנים של לבל 30 שחייבים לעשות ובקיצור משעמם לאללה.

morosh1234

New member
גם אני 32. ~.~

בבאדי שלי יש אחד שעשה איתי PQ כשהייתי מעליו בשתיי רמות ועכשיו הוא שלב 40
כמובן.. הוא Warrior
את קלריקית, נכון?

למעלה