ה"י 3.3.07

ווינגז

New member
ה"י 3.3.07../images/Emo8.gif

התקדמות יומית. מה עשיתם (תעשו) היום? מה קניתם? מה מכרתם? עליתם lvls? או שרק כמה אחוזים? סיימתם קווסט מעצבן ממש ובא לכם להתלהב? שוטו.
לשם הפרוטוקול - 8.

באמבוק

New member
סיימתי את המשימה של הסאונה.

לא ידעתי שהיא קיימת עד עכשיו
והיום סיימתי אותה. יש לי 53% ואני ברמה 45.. כבר נמאס לי לעלות רמות.. ועכשיו חזרתי ללודי.

באמבוק

New member
אהא.

טוב, אז לך ל - Sleepwood שכידוע זוהי העיר המרכזית של דנג'ן. תעלה למעלה ואז תקנה את הכרטיס VIP שעולה 999 מסוס, דבר עם אדון ישבן רטוב [xDDDD] ואז תשיג 5 ראשי חזיר, 50 בננות של קופים, 50 זנבות של עין מקוללת [הלטאות הירוקות] וג'אוול יהלומים. לך ל - Filed up north of eilliana שליד איליאנה ותמשיך לשני שיגורים הבאים. תכנס לעץ הראשון שאתה רואה ותעלה למעלה עד שתראה ילד. דבר איתו ואז לך לאיילאנה ודבר עם Rowen The Fairy. היא תביא לך במקום היהלום והזנבות אני חושבת חלב מרענן. לך להנסיס ל - RINA ובמקום הבננות והראשי חזיר היא תביא לך לחם. חזור לילד והביא לו הכל. הוא יביא לך ספר. חזור לאיש ההוא ע"י כרטיס ה - VIP והוא יביא לך 10k, 500 EXP וסאונה כחולה אם אתה בן ואדומה אם אתה בת. המשימה היא לרמות 30+. בהצלחה.

morosh1234

New member
המשימה הזו מעצבנת../images/Emo67.gif

איך רמה 30 אמור להשיג 50 בננות? גייסתי את עזרתו של הקלריק שלי כדי לסיים את המשימה הזו. בקוסמת אייס שלי, אני אחכה לשלב 35 בערך ואז יעשה את המשימה. אחריי הכל זה לא דחוף לי

והקופים ניתנים להריגה מ30+?../images/Emo87.gif

כי הם עושים לי MISS MISS MISS... תהיו טובים ותמותו
.

מילא EYE EVIL../images/Emo87.gif

אבל הקופים הם תעלומה בלתי מובנת. איך הם לא מתים?!
אה וכן. נראה לי נדחה את המשימה הזו עד 40+ לפחות. כדי שיהיה פחות MISS.

../images/Emo87.gif

זהירות- לפנייך תיאור הזוי.
חבורת גברים עם מגבת כרוכה מסביבם יושבים בחדר סגור. החדר הזה ממולא באדים והם מזיעים כמו חזירים ואז יוצאים משם אחרי זמן מה. במייפל סטורי הוא נמצא בעיר סליפי ווד- שנמצא כמובן בדגנון. כנסי למלון שנמצא בסלייפי ווד ותקני כניסה לשם. 999 מסוס כל הסיפור הזה.

מה?../images/Emo2.gif../images/Emo149.gif

שיר שאני דיברתי איתך בהתחלה בהתחלה שאמרת שאת משחקת במייפל היית רמה 9
וואי את כל כך מהירה
האממ את בסקניה ?? אם כן מה השם שלך ?

הממ../images/Emo87.gif

פתחתי שחקן חדש. בכוונה כדי להעביר את כל הדברים של האח ההאקר שלי לשחקן הזה ואז למחוק אותו. XD. כרגע צריך להתמיד בציד פטריות כתומות מה שמתברר להיות אסון גדול. אני בלבל 7- המשימה היא לצוד מה שנשאר מהפטריות. יש לי 11 חלזונות כחולות. בשחקן השני שלי אני על 40%. היום בערב נמשיך וננסה להתקדם לשלב 18. אני תקוע מדי ב17. אגב- למה במאמרים רמות 18-20 נעדרים הסקיל שצריך להעלות?
יאללה. לישון.

באמבוק

New member
../images/Emo42.gif

1. לא ניתן. אוקיי - כל ה - DEF למינהם 100K ופחות. Two-Handed Sword ATT בגלל שזה 10% אז 200K?
Wand Magic ATT 60% בערך.. 2 מיל. הסנובוארד 600K וכל הדברים לקוסמים בערך 50-100K, תבקש שיציעו מחיר ותאזן לפי מה שנוח לך.

ToryMaster

New member
היי

רק להבא, בשביל שאלות מחירים וכאלו, יש את שרשור המחירים, טוב?

למעלה