R Robinho1 New member 31/7/07 #40 היי תגיד אני גם סין אתה יודע מה כדאי לי למקסס קודם?את ההייסט או את הקלאו בוסטר?
X XshironetX New member 30/7/07 #37 ../images/Emo207.gif מישהו יכול לעזור לי? אני נכנסת למסך של המשחק, כותבת את השם משתמש והסיסמא וזה יוצא לי
../images/Emo207.gif מישהו יכול לעזור לי? אני נכנסת למסך של המשחק, כותבת את השם משתמש והסיסמא וזה יוצא לי
M miss_t New member 31/7/07 #46 חלשלוש../images/Emo70.gif הייתי עם priest רמה 103.... קיבלתי איזה 3K של EXP ולא עשיתי כלום (זה היה בונוס EXP) ככה שבוסים נותנים הרבה EXP
חלשלוש../images/Emo70.gif הייתי עם priest רמה 103.... קיבלתי איזה 3K של EXP ולא עשיתי כלום (זה היה בונוס EXP) ככה שבוסים נותנים הרבה EXP
M miss_t New member 31/7/07 #47 הייתי בחתונה, איזה יפה היה ../images/Emo9.gif ואיי לארגן חתונה זה שנים לבקש רשות מההורים, לאסוף proof of love, ליצור את הטבעת,להזמין אנשים.... ואו, נגמר! סוף סוף נפתחו לי משימות חדשות של מאמוריה. בקרוב תמונות מאמוריה PQ. נכון שבעלי חתיך? (וגם עשיר וחזק ) (סליחה מכל אלה שלא הוזמנו, החתונה הייתה ב2 בבוקר )
הייתי בחתונה, איזה יפה היה ../images/Emo9.gif ואיי לארגן חתונה זה שנים לבקש רשות מההורים, לאסוף proof of love, ליצור את הטבעת,להזמין אנשים.... ואו, נגמר! סוף סוף נפתחו לי משימות חדשות של מאמוריה. בקרוב תמונות מאמוריה PQ. נכון שבעלי חתיך? (וגם עשיר וחזק ) (סליחה מכל אלה שלא הוזמנו, החתונה הייתה ב2 בבוקר )
מ מאור כהן1 New member 31/7/07 #55 מזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif אחותשלו...אני גאה בך בואי נשתכר ונרקוד יאלה יאלה עד אור החניקה
מזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif אחותשלו...אני גאה בך בואי נשתכר ונרקוד יאלה יאלה עד אור החניקה
U US navy New member 1/8/07 #61 אני הייתי היה ממש כיף רק חבל שהיה לאגים היה אצלי 7 בערב שפתאום אני רואה שהחתונה שלה מתחילה עוד מעט ו אני כזה INVITE ME והיא טוב ואז הייתי צריך לצאת ולהכנס ואז הייתי בלודי אז רק לחצתי על ההזמנה ו פווווף אני באמוריה בחתונה PP:
אני הייתי היה ממש כיף רק חבל שהיה לאגים היה אצלי 7 בערב שפתאום אני רואה שהחתונה שלה מתחילה עוד מעט ו אני כזה INVITE ME והיא טוב ואז הייתי צריך לצאת ולהכנס ואז הייתי בלודי אז רק לחצתי על ההזמנה ו פווווף אני באמוריה בחתונה PP:
F flint15 New member 31/7/07 #54 שנים שלא נכנסתי לפורום הזה איך הכל השתנה בטח באו המון אנשים אבל לא משנה עליתי להיות PAGE לבל 37