ה"י 29/7- היה מעניין!!!

yoni323

New member
../images/Emo203.gifזהו. אני החלטתי -_-

אני שונא את NLC. המטרה היחידה שבגללה אני שם היא הספה הענקית :D אמ..מתתי היום בMDT, לא ראיתי שנגמרו לי השיקויים וניסיתי ללחוץ על הכפתור של השיקויים ואני מבחין שנגמר, עד שמאוחר מידי
טוב נו, 5% זה לא כזה נורא... והגעתי למסקנה שנקסון אכן מנסים[ומצליחים] כמה שיותר לדפוק אותנו. מאז שיצאו השיקויים החדשים של NLC הפייטרים והוויזרדים פחות רצויים בלודי פיקיו..ופחות זו לא מילה, וויזרדים היו מקובלים לפיקיו בגלל המידיטציה שלהם מוסיפה +20 m.att ובגלל שיש את השיקוי החדש שמוסיף בדיוק אותו דבר, לאנשים יש תירוץ לא לקבל אותם ובמקום זאת לקבל אחרים. לגבי הפייטרים, גם הם לא כאלה מקובלים עכשיו, רק בגלל ההתקפה הטובה הם מתקבלים. הרייג' שלהם מוסיף +10 להתקפה והשיקוי החדש מוסיף +12. אבל זה לא כל כך אמור להפריע, השיקויים נמצאים רק בNLC, זה מהווה חיסרון [במקרה של וויזרדים ופייטרים זה ייתרון]. אגב, קראתי את זה בפורום מייפל סטורי ישראל. בקיצור, אני 50% D:

אבל בואו נחשב את זה ביחד.XD../images/Emo118.gif

השיקוי שמוסיף 12 התקפה עולה אלפיים. רייג' זה סקיל שמשתמש ב20 MP. שיקוי מאנה עולה 630 בד"כ אאל'ט, והוא מרפא 300 - אז נחלק את זה ב15 כדי שנקבל 20 MP - זה יוצא 42 מסו!! 42 מסו לכל רייג'! מה זה לעומת אלפיים? D: [ואו חפרתי. אבל מה T_T]

idoh1

New member
יום ארוך מאוד

עליתי לרמה 25 עם הקוסם מתתי איזה 8 פעמים
עשיתי את המישמה של המטבע האבוד ברציף B1 לקח לי איזה שלוש שעות .. סיפור.... בקיצור יום ארוך ומעצבן מאוד אגב miss_t העוגות שלך מחכות לך

הצלחת את משימת המטבע../images/Emo35.gif

אישית התאיישתי באמצע... נמאס לי מהחשמל המחורבן שם

הצלחתי היום לעשותXD

בסוף....איפה שיש ג'ליבינים כחולים אני מנסה שעה לעלות למעלה..עד שהבנתי שפשוט לוחצים על התיבה ולא מגיעים עלייה...=/

idoh1

New member
אני מוכן לעשות לך אבל בשני תנאים

/ אתה צריך ליסמוך עלי 2 45K

2eye

New member
בדמות הקודמת התייאשתי,

אבל בזאת עשיתי, היום P: צריך רק לקלוט את הטווחשל החשמל...

MR Lordi

New member
רמה 98 עם הDK ו8%

עשיתי GPQ אבל כל הזמן הפארטי יצא בStg השני ונתקענו חצי שעה בקטע עם הפסלים בהתחלה אז יצאתי הלכתי לזאקום אבל לא יכולתי, כי הייתי צריך לעשות את המשימות ולא בא לי..... מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר אני קונה 180K של NX.....קצת מוגזם זה מה שקורה שיש 4 שותפים באותו שחקן וכל אחד משלם
אני משלם הכי הרבה
300 ש"ח היום עשיתי את 6 ההזמנות
מחר אני קונה..

MR Lordi

New member
אה ואני מנסה כל היום להיכנס לאימייל שלי

בהוטמייל והוא לא עובד
מישהו יודע למה?

XxTherionxX

New member
סוף סוף ובשעה טובה....

Therion הפכה לרנג'ר.... חשבתי שיהייה קשה לעבור את המשימה של העבודה השלישית לפחות כמו שהיה לי עם הקלריקית.. אבל טעיתי.. היה כל כך קל... משהו בסביבות הדקה וחצי... עכשיו רק בעיה אחת... אין לי מושג איך לסדר את הסקילים של רמה 70.... וגם לא מצאתי מדריך מרמה 70 ומעלה... מישהו מכיר?

One Minute

New member
רמה 40! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo205.gif

כמה חרשתי היום. |מאוהבעצמי|

Giallorossi

New member
חזרתי לשחק לפני שבוע

לפני כמה ימים הסין שלי עלה ל46. מכרתי 2 סקרולים ב5מיל. פתחתי קשת שמיועד להיות קרוסבוומן [כרגע לבל 16 :-|], כבר קניתי בנוב טרייד Maple Crossbow, סקרולים של 60% וכל זה, אבל בינתיים אני מעדיף לשחק עם הסין שלי. מתכוון להשיג בזמן הקרוב 9 atk wg.

Giallorossi

New member
שאלה בקשר לwg

יש הרבה כסף ממחירות בזמן האחרון, ואני רוצה להשיג וורק גלוב עם הרבה אטק. שתי שאלות. * מה עדיף- להכין 9 אטק וורק גלוב, או לקנות. * אם לקנות - מה המחיר?

Giallorossi

New member
איזה לידר מטומטם ->>>>

זה אחד משני הדברים הכי מבאסים שיכולים לקרות בPQ [ זה, וכשהקלריק לא עושה היל ואתה מת/כמעט מת] בנקודות מסוימות של הPQ הייתי בטוח שהלידר שלי זה אלון מזרחי.

למעלה