ה"י 29/7- היה מעניין!!!

אורן546

New member
ה"י 29/7- היה מעניין!!!

אני מתאמן על red drake כבר יומיים וזה ממש כייייף!!!!! (כי קיבלתי מלא דרופים שאני הולך למכור במיליונים.....) התמונות אומרות הכל....

Shira XD

New member
נחמד.../images/Emo28.gif

הממ../images/Emo87.gif

אם לא הייתי כזה שאנן וחסר תשומת לב אז הייתי ב30% כבר היום. לא נורא. הלכתי עם ליאת לכסח פילים ואז היא נטשה אותי ופגשתי קלריק אחר שהוא נחמד נורא. צירפתי אותו לגילדה שלי ושל אנה
יש לי 15 HYPR GLYPS מתוך 50. נכון מתסכל?
רק חייב לציין שהגריפונים כאלה חמודים. חבל שהם חזקים

miss_t

New member
../images/Emo24.gif לא נטשתי, הלכתי לאומגה!!

סיוט עם המגנטים, ועכשיו צריך שוב לחזור למשימה שנייה. מי בא? התקדמות שלי: 60% עם הקלריקית, פגשתי איזה DK ברמה 130 והוא החליט להוסיף אותי לפארטי ולגילד כשנלחמנו בגריפינים. היה לי בערך 50/200 אחרי איזה 20 דקות שהרגתי לבד, ואחרי דקה כבר השלמנו את המשימה - הDK השתמש בסקיל הזה הסגול עם הדרקון שהורג הכל מסביב ומוריד לו איזה חצי מה HP, ככה שקיבלתי EXP מההריגות שלו וגם מלרפא אותו, ועזבו שהיה לי HB והייתי מאושרת לכל החיים
אחרי זה הוא שאל אותי אם בא לי ללכת איתו לאומגה- הלכתי איתו, דרך ארוכה (סה"כ הלוך חזור לקח שעה). בעיר החדשה- מהמשימה של המגנטים קיבלתי 9K של EXP , וגם 2FAME ו-7 בקבוקים שמחזירים 90% מהHP+MP נותנים 5ATK וגם 40 DEF למשך 15 דק. נראה לי משהו שווה ביותר
(לפחות 10K לא?).

enjye

New member
שאלה

כל פעם שאני נכנסת לדמות אני שומעת את השיר של המקום בו אני נמצאת ואז זה ישר יוצא לי. מה לעשות???

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif רמה 54 עם הקוסמת.

אני מתקדמת מהר
אני כנראה אעצור פה ואמשיך טיפה בקשתת היום.

Robinho1

New member
ממ...

סוף סוף לבל 40!! כל כך חיכיתי לזה! רק שהתמונה לא כל כך יצאה טובה..

Robinho1

New member
איך שאני נראה עכשיו:

הרגתי גם 3 אלישרים זה היה מצחיק!

פתחתי גילד ../images/Emo3.gif

ביחד עם דנע, קוראים לו FeedMe
ויש בו אנשים מגניבים
אם מישו 50+ רוצה להצטרף שיגיד
אנחנו בקהיני אה, וחוצמזה עליתי ל65

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אופס../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

לא נורא.

למעלה