ה"י 29.12.2011

btekx

New member
ה"י 29.12.2011

קניתי בבילון וחצי את הגלימה של פיראט רמה 140! כעת יש לי גלימה+נעליים+כפפה רמה 140 -> מקבלים 15% HP!!!!! בעיה יחיד שחסר לי -רק- 6 STR! (בגלל שהשתמשתי בסקרול AP) כך אני לא יכול ללבוש את נעליים וכפפה, (את גלימה אפשר, זה לא דרוש שום STR או DEX) נראה לי שאחכה לפאץ שמחזק את מכונאי (והתנגדות שאר עם קוסם קרב וקשת פרוע) בפאץ' זה מקבלים סקיל חדש שמוסיף 30 STR וDEX, וכך בפאץ אוכל ללבוש כאלו (לא יכול לחכות....!!!@!!!!!@@@!!) וכעת חוסך כסף בשביל ארובול רמה 140 לפיראט, יחד עם עוד שלושה בגדים, יוסיף עוד 15 ATT ועוד אפקט כול 2 שינות.. מה זה אומר??????????????????? שאלה קטנטן... בחנות שמחליף את המטבעות של אירוע הזה ישנם סקרול שמוסיף ATT לכלי נשק... בעיה שכתוב בו רק 1H או 2H, אם אני קונה 1H זה נחשב גם לאקדח? או 2H? (הרי את שלובשים אקדח אי אפשר לשתמש במגן, אז זה נחשב ל2 ידיים??) חוץ מזה מה איתם???????????????????? צלחת להרוג שוב משהו בעונת הצייד איילים??? תמונה-> נקמה מתוקה של אייל שמזמן את בוס שוק... (לצערי הנקמה שלו לא מוצלח...)

מ י ל ר

New member
הלכתי היום לסקאר

משהו שם השתנה נכנסתי למפה למרות שלא היה לי מפתח וגם היינו 5 אנשים ולא 6 (או שצריך רק 5 ואני לא זוכר?) הנה נחמד, הלכתי בשביל הכיף וגם בכלל למלא מקום, לא הרמתי כובע כי גם ככה אני לא מתכוון להשקיע על SOK. בנוסף הלכתי היום לזאקום עם עומר ועם מרצדס רנדומלי שביקש להצתרף לגילד חח, בזאקום הראשון היה לי לאגים רציניים ומתתי בגוף השלישי, אני לא יודע בדיוק ממה מתתי אבל אחרי שהשתחרר הלאג ראיתי שאני מת
לאחר ריסט למחשב המשחק עבד טוב והלכתי שוב עם עומר והרגנו את זאקום
(עומר, קיבלת אחוזים טובים?) אגב אלעד, אקדח זה נשק ל-2 ידיים, ככה שאתה צריך אטטק 2H

btekx

New member
אוקי תודה! ומזל טוב על שהרגת זאקום בפעם ה1001

מתי תלך לזאקום כאווווווס??????????????????

btekx

New member
ARMOR סקרול עובד על קסדה זאקום???

וגם לשאר הבגדים????

Hasselblad

New member
אכן

armor זה כל בגד לבוש, אוברול, חולצה, מכנס, נעליים, כפפות, כובע וגלימה, אני חושבת שגם שילד בנוסף כל החלקים של המכונאי אמורים להיות ארמור כולל המסכות של הדקרונים של האיוונים. עגילים, משקפיים, שרשרת, טבעות, מדליות, חגורות, כותפות ומסכה נחשבים לאביזר (Accessory)

צ ל י ל 8

New member
הכי פשוט כדי לדעת מה זה מה

זה להיכנס להיידן סטריט הישן והטוב ולבדוק: http://global.hidden-street.net/ מצד שמאל יש Equipment, ואז שם יש פירוט לפי קבוצות (ארמור, אקססוריז, נשקים וכד')

Hasselblad

New member
אני יודעת בדיוק מה נחשב ארמור

רק לא ניסיתי לסקרל חפצים של מכונאי אז אני לא בטוחה שהסרקולים עובדים עליהם. אחרי הכל הידן זה לא באמת מקור 100% אמין ומדויק ונקסון ידועים באהבה שלהם להמציא דברים "מיוחדים" כמו עגילים שסקרול לעגילים לא עובד עליהם וכו.

צ ל י ל 8

New member
אין על נקסון, הם אלופים בהמצאות

שהקשר בינהם למה שבפועל - תלוש מהמציאות
ומהבאגים שלהם אנשים הופכים להיות עשירים ממש
לגבי היידן, שווה הצצה, ובכל מקרה שווה ניסיון לסקרל. מקסימום, לא יעבוד..

btekx

New member
שמתי את הסקרול של אירועים על קסדה זאקום כאוס

+פטיש שיוסיף עוד 2 סלוטים... רק אחד נכשל, שאר פועל!+EEE אחד (100%) עובד... גם את גלימה רמה 140 רק 2 נכשלו שאר עובד נעליים רמה 140 2 נכשלו גם ושאר עובד ועדיין נשאר 2 סלוטים... (גלימה ונעליים אלו לא שמתי פטיש, נגמר לי NX...) ואוו מעייף...

הבעיה עכשיו שניהיה קשה להשיג מטבעות...

הדרך הכי קלה זה לחפש את האייל הכועס ולעשות עליו ווידוא הריגה איפה שהוא מזדמן הרבה ולעשות לעצמך סטוק של מגילות לעיר הקרובה..... הקווסט של גאגא של הנורות נגמר
כך שנשאר רק את החתלתול וזה נותן לך רק מטבע אחד וגם ככה צריך לאסוף 100 חתיכות שזה לא מעט... בקיצר ניהיה סרט

צ ל י ל 8

New member
נכון, ומשום מה האייל הזה לא נמצא כל הזמן

לפעמים אני מחפשת אותו בכמה מפות שראיתי אותו קודם ובכמה צ'אנלים ואני לא מוצאת אותו ואז מתייאשת.

ידוע לי על מקום מסוים שאנסה יותר מאוחר אחרי העבודה מקסימום אצטרך לחזור לגור בTOT ולוותר על מטבעות נראה:/

צ ל י ל 8

New member
אני יכולה להגיד שראיתי אותו כמה פעמים בלודי

כל פעם במפה אחרת. בעיקר במפה של הTIK TOK כשהלכתי לפאפ.

btekx

New member
ברור אני צייד איילים לארוחה!

אספתי כאלו עם 5 דמויות בחשבון אחד, (כך לא צריך לחכות 5 דקות...) כך אספתי המון סקרול בשביל קסדה, גלימה ונעליים... אני לוקח הפסקה קצת... את סקרול כאלו אפשר להעביר בבנק...

אלעד אתה פשוט פרו !!! גם אני עושה ככה !

כל הכבוד לך !!! באמת שאני מתרשמת מההשגים שלך !!! ומזה שאתה יודע לנצל איוונטים כמו שצריך. על הכפפות שמים סקרולים לאטק GM סקרולס בסקניה עולים 100 מיל אחד. קטן עליך..... לאט לאט תחסוך לזה....

btekx

New member
ברור אני שם הכול בסקרול כאלו, חוץ מכפפות

GM סקרול לכפפה - כמה מעלה ATT? וכמה % זה פועל?

למעלה