ה"י 29.12.2011

צ ל י ל 8

New member
GM סקרול, הם הסקרולים של 100%

כל הסקרולים עם 100% הצלחה נקראים GM. סקרול לאטק לכפפה מעלה +3 אטק.

btekx

New member
לא כולם סקרול 100% זה GM

יש NPC מוכר את סקרולים 100% שונות רגיל שמעלה רק 1 סטטים... אבל תודה בכל זאת!

אבישי ר

New member
במילים אחרות

סמדר ניסתה להגיד שאתה מעולה

miss_t

New member
שאלה- למה עכשיו ?

שתי שאלות 1- מאיפה אנשים מוכרים כל כך הרבה מגילות ARMOR 2- למה כ"א עולה 20+ מיל?

Hasselblad

New member
תשובות

מה שאנשים מוכרים בחנויות זה מהתרנגול הודו שהיה. כל אחד עולה 20 מיל בגלל שזה תופס גם לשאר פרטי הלבוש ולא רק אוברול (מגילה לכובע דקס פעם הייתה שווה 100מיל ועכשיו אפשר לקנות ארמור ב 20) ולמה עכשיו? אני חושבת שסמדר התכוונה למגילות המיוחדות שיש בחנות מטבעות ואם לא זה אז כן גם לנצל את זה שהמגילות יחסית זולות. זאת באמת תקופה טובה לסיקרולים לדעתי גם המגילות בשוק יחסית זולות וגם ניתן להשיג מגילות חינם בקצת השקעה (האיוונט של המטבעות) שנותנות אפילו יותר סטטים - רק להיזהר מהמגילות האפורות למי שלא מוכן לקחת סיכון ולאבד את החפץ. אגב שימי
שהמגילות 20% לנשק נותנות סטטים יותר טובים ממגילות GM.

miss_t

New member
יכול להיות שפספסתי

שקיימת מגילות 20% לנשק עבור מטבעות?? וגם מגילות ARMOR עבור מטבעות? איזה מגילות אפורות יש? והאם המחירים "סבירים"? כמה מטבעות נדרשות אם את זוכרת? (אם לא אז בכל מקרה- אבדוק בערב) לסיכום- אני צריכה לבדוק את הנושא שוב בחנות המטבעות! התמקדתי בדברים אחרים, ונראה באמת שזה רעיון מעולה להשקיע בלסקרל את הכובע שלי. תודה סיוון וסמדר !

לגבי ה 20 % וה GM

ממש לא הייתי מחליפה GM ב 20 % אני ממש לא צריכה על גרזן למשל INT ו LUK !!! ובטח שלא ב 20 % סיכויי הצלחה..... ועדיין הסקרול האולטימטיבי בעיניי שנותן את התוצאה הכי טובה של אטק פר כסף מושקע הוא GM סקרול.... אני מזמן קלטתי את הסקרולים האילו..... ואחרי שמכרתי נשק ריברס למרסדס ב 500 מיליון כולם התחילו להכין כאילו וראיתי שנובים מוכרים אותם ב 80 מיל..... החלטתי להכין כאילו ובגלל שלא כולם היו מודעים לסקרולים האילו וגם חסרים סקרולים לנשק הזה, שמתי עליהם את הסקרולים של האיוונט (40 % ) + כמה 70 % - תלוי במצב ובהצלחות..... מכרתי 3 כאילו בדרגות הצלחה שונות ועשיתי 3 ביליון תוך 24 שעות..... הסקרולים האילו בגלל שהם נותנים יותר סטטים הם הופכים את הנשק לגודלי יותר מהר מכל סקרול אחר.
כבר אמרתי פעם שחשוב להפעיל את המח במייפל? וחשוב להיות ראשון?

btekx

New member
יש לי קלף פלאמיר בוס אמא פטריה!!!!

נתנתי לו שם "king kino"

עוד 3 איוונטים נכנסו. קסנדרה נכנסה לסבב

למה חשבתי לעצמי שהיא תפסח על סבב האיוונטים הבלתי פוסקים האלה?!

טוב עשיתי את שלושתם ולדעתי יש באג

כי באחד מהם אמורים לקבל גביע וכל מה שקיבלתי זה באפים:/

Don Nirtin

New member
ברור, קסנדרה......

אני רוצה רק NPC אחד מרוכז לאיוונטים. ושזו לא תהיה היא!!!!!!!!!!!!

TheParrot

New member
נקסון עלו מדרגה

עכשיו אני מקבל גם דיסיים... יפה, יפה... צעד הבאה זה PERM BAN.... אוהב אותכם נקסון!!!

למעלה