ליאת אמרה שלא כדאי להשתמש במגילה של 70%
כי יש לה "רק" סיכוי של 70% להצליח. וכן, אם הסקרול נכשל, החפץ מתפוצץ. אישית, קרו לי לא מעט מקרים שחפץ התפוצץ לי גם עם 90% סקרול, אז זה לגמרי מזל. אם יש לך אפשרות ליצור אחר כך נשק נוסף לא בהרבה מאמץ וכסף, כן הייתי הולכת על הסקרול שמקבלים מתנה אם יש לך חסך במסוס. AEE = Advanced Equip Enhancement Scroll וזה התיאור שלו: Enhances an equipment item that has been upgraded. The higher number of successes, the better chance of applying advanced options. If failed, the item is destroyed. Enhancement Success Rate 1 success: 100% 2 successes: 90% 3 successes: 80% 4 successes: 70% 5 successes: 60% 6 successes: 50% 7 successes: 40% 8 successes: 30% 9 successes: 20% 10 or more successes: 10% וזה אומר שאחרי שחפץ מסוקרל עם כל הסלוטים שלו. כאשר משתמשים בסקרול הזה הוא משפר את החפץ באטק ויש על החפץ כוכב. כוכב ראשון מצליח ב-100% (עם הסקרול הספיציפי הזה כי יש סקרולים שהכוכב הראשון שלהם הוא לא 100%). כוכב שני יצליח ב-90%, אבל! אם הסקרול נכשל החפץ מתפוצץ! לכן אחרי כוכב ראשון משתמשים או בחפץ NX שמונע התפוצצות, או בסקרולים שעכשיו כולם משכפלים על ימים ועל שמאל ואני אפילו לא זוכרת את השם שלו.