ה"י 28.2

וואוו

אוקיי, תודה לשתיכן, אחשוב על זה, אני לא מזליסטית גדולה

אממ

גם אם ייצא פוטנציאל הוא עלול להיות דפוק לגמרי ואני לא מבזבזת NX על קוביות, אז אולי אין בכלל טעם...

miss_t

New member
הוא יכול גם להיות נחמד

קורים מקרים נדירים בהם מתקבל פונציאל EPIC או UNIQE גם אם תקבלי RARE הוא יכול להיות תוספת למתקפה או INT LUK שזה גם טוב. אמרת שאת לא מחפשת ציוד הכי טוב שיש וזה בסדר גמור, לפי דעתי יש מקום לשיפור קטן - כדי להעלות קצת את הדמג' - חשבי על זה שתוכלי להרוג ב-2 מכות מפלצת וכך תוכלי לקבל יותר עלים מאפשר להכות4-5 פעמים. הציוד שלך הוא בסיסי, בלי פוטנציאל ואם הייתי יודעת לא הייתי מוכרת את הגלימה, חגורה וכפפות הישנות שלי (3% INT) אני לא יודעת מה הסטטים על הנעלים שלך אבל נעליים 6% INT סניקס יכולות להיות סבבה לגמריי ולא מאוד יקר (בערך 20 מיל) את יכולה גם להוסיף לדמות שלך משקפיים מKENTA PQ (אני יודעת שאת פחות אוהבת, אבל זה PQ פשוט) ופריט לפנים שניתן להכין. נעמה, אם הכל נכתב בגדר המלצה בלבד בלי שום ניסיון לפגוע. המשחק תמיד כיפי, אבל פתאום כשמתחזקים- זה מוסיף נופח למשחק!

תודה ליאתי

אל תדאגי, אני לא נפגעת בכלל
אולי אנסה לקנות מגילת פוטנציאל, העניין הוא שפשוט יש לי בערך 120 מיל, זה לא ממש מספיק להרבה דברים
אני צריכה לחזור ל-FM, לבדוק מחירים ולקנות חנות, יש לי מלא דברים למכור למרות שאני לא חושבת שהם שווים הרבה

צ ל י ל 8

New member
נעמה, את עושה את המשימה של קסנדרה

לאסוף 50 דרופים ביום? כי מקבלים ממנה באיזה שלב סקרול פוטנציאל של 70%, כך שתחסכי לך כסף.

miss_t

New member
מגילה של 70%?

לא כדאי להשתמש בה אם זה חפץ חשוב- ונשק זה לרוב חפץ חשוב. את מגילת ה 70%- מקבלים אותה ביום השישי של הקווסט והמגילה הזו לא שווה הרבה, אם כבר אז AEE שמקבלים ביום החמישי ממולצת יותר כמשהו לחסוך ממנו כסף.

שרון וליאת

למען האמת בינתיים עשיתי רק יום 1 מהמשימות של קסנדרה, אני לא יודעת עד מתי הקווסט הזה נשאר אבל אני אמשיך לעשות אותו כל עוד אני יכולה... ליאת, למה לא כדאי להשתמש במגילה של ה-70%
היא גם מפוצצת את החפץ אם היא נכשלת
ומה זה AEE
שוב סליחה על הנוביות
ותודה לכן על העזרה

צ ל י ל 8

New member
ליאת אמרה שלא כדאי להשתמש במגילה של 70%

כי יש לה "רק" סיכוי של 70% להצליח. וכן, אם הסקרול נכשל, החפץ מתפוצץ. אישית, קרו לי לא מעט מקרים שחפץ התפוצץ לי גם עם 90% סקרול, אז זה לגמרי מזל. אם יש לך אפשרות ליצור אחר כך נשק נוסף לא בהרבה מאמץ וכסף, כן הייתי הולכת על הסקרול שמקבלים מתנה אם יש לך חסך במסוס. AEE = Advanced Equip Enhancement Scroll וזה התיאור שלו: Enhances an equipment item that has been upgraded. The higher number of successes, the better chance of applying advanced options. If failed, the item is destroyed. Enhancement Success Rate 1 success: 100% 2 successes: 90% 3 successes: 80% 4 successes: 70% 5 successes: 60% 6 successes: 50% 7 successes: 40% 8 successes: 30% 9 successes: 20% 10 or more successes: 10% וזה אומר שאחרי שחפץ מסוקרל עם כל הסלוטים שלו. כאשר משתמשים בסקרול הזה הוא משפר את החפץ באטק ויש על החפץ כוכב. כוכב ראשון מצליח ב-100% (עם הסקרול הספיציפי הזה כי יש סקרולים שהכוכב הראשון שלהם הוא לא 100%). כוכב שני יצליח ב-90%, אבל! אם הסקרול נכשל החפץ מתפוצץ! לכן אחרי כוכב ראשון משתמשים או בחפץ NX שמונע התפוצצות, או בסקרולים שעכשיו כולם משכפלים על ימים ועל שמאל ואני אפילו לא זוכרת את השם שלו.

miss_t

New member
לרוב הדברים

אבל רק דבר אחד - AEE לא בהכרח משפר באטק כמו שכתבת. יכול להיות שהוא לא ישפיע בכלל, יכול להיות שהוא יעלה משהו אחר. נעמה, לא הייתי ממליצה להשתמש ב-70% בגלל שכדי לייצר את הנשק שלך צריך מתכון (אני לא זוכרת מהיכן השגתי את שלי, אבל כנראה למדתי אותו מתישהו ושכחתי ממנו- אני כבר לא יכולה לייצר אותו- המתכון הוא חד פעמי ולא ניתן לייצר אותו שוב ללא מתכון) ראיתי את הנשק הזה נמכר בכ-20 מיל נקי (אנשים השתגעו?) ושלך די טוב- הMATK שלו גבוה בנקודה מהממוצע- לכן עדיף לשים 90% על פני 70%. אם מתפוצץ- אז יש לאן לשאוף יותר גבוה- להתחיל לחפש מתכון לReverse או להתחיל לעשות PVP ולייצר לך נשק לרמה 130 (האחרון מבינהם די מייגע)

אני לא רוצה להסתכן לפוצץ חפץ

אחרי שכבר סיקרלתי אותו
אם הבנתי נכון ב-AEE משתמשים אחרי שכבר החפץ מסוקרל עם כל הסלוטים שלו, אז גם לקנות סקרולים (כסף) וגם להסתכן שאח"כ החפץ יתפוצץ, אני לא יכולה להרשות לעצמי...
לעומת זאת, במגילה של ה-70% אני משתמשת כשהחפץ עוד לא מסוקרל נכון
אז זה פחות מסוכן, ומקסימום אם הוא יתפוצץ לי אז יש לי עוד את הנשק הקודם שיש עליו 7 אינט אאל"ט אז זה עוד טוב לבינתיים...

miss_t

New member
ערבבת שני דברים

יש מגילת פוטנציל משני סוגים- 70% ו-90%- המגילה בצבע סגול ושונה מהצורה בה מגילות אחרות נראות. מגילת פוטנציאל מפעילים על חפץ שאין לו פוטנציאל כלל, והאחוזים הם אחוזי ההצלחה של המגילה לעבוד ולתת לך פוטנציאל חבוי. את יכולה לשים את המגילה בכל שלב שתרצי- גם אחרי סקרול, אבל זה פחות עדיף כי יש סיכון לאבד את החפץ. לכן מומלץ לשים מגילה לפני שמסקרלים את החפץ. מגילת אנהצמנט- גם כאן יש שני סוגי מגילות - EE ויש AEE - מגילה צהובה EE = equip enchanet שווה בסביבות המיליון מסוס או פחות AEE= ADVANCE equip enchanet שווה עשרות מיליונים (אני לא בטוחה אם 20 או 40 מיל) במגילות מסוג equip enchanet משתמשים אחרי שמסיימים את להפעיל סקרולים על החפץ - כלומר רשום לך 0 SOLTS, כשמפעילים equip enchanet יש 80% שהיא תצליח- אם היא מצליחה היא מוסיפה כוכב על הפריט ומשפרת משהו על הפריט. אם היא נכשלת, החפץ נהרס. כשמפעילים advance Equip Enhancement אז הסיכוי להצלחה בכוכב הראשון הוא 100%- החפץ לא יתפוצץ, אחרי מגילה ראשונה כזו אם את רוצה להמשיך- אז סיכויי ההצלחה יורדים: אפשר להמשיך ולשים Equip Enhancement אבל! ככל ששמים יותר אז הסיכויים להצלחה קטנים. מה שאני מציעה זה לשים פוטנציאל על המטה שלך, לסקרל אותו ואת יכולה לשים AEE אחד (אבל אולי תעדיפי למכור אותו או לשמור אותו כי יש עדיין מקום להתקדמות עם נשק מבחינתך- זה לא מטה לסוף המשחק- לפי דעתי) ועדיף לשים AEE או בכלל EE על EQUIPS שיהיו סופיים מבחינתך למשחק. לי אין הרבה NX אז אני לא שמה המון AEE, שניים או שלושה, בעדיפות לשים רק אחד! צריך NX כדי להגן מפיצוץ- וזאת רק אם החפץ חשוב לך שלא יתפוצץ.

טוב

אני קודם כל אנסה להשיג את המטרה העיקרתי שלי כרגע, המדליה של ה-8+ אח"כ אראה מה הלאה

miss_t

New member
אחלה!

אגב, באמת שהמקדש המוזהב באמת טוב בשביל עלים הלכתי לשם לראות מה קורה (אני שוקלת ללכת לרבנה בשביל הכיף- אף פעם לא הייתי) ואספתי 300 עלים בחצי שעה (מוכרת לך תמורת חיבוק ומסו אחד
)

miss_t

New member
לא בדקתי את הנושא הבא- אולי את יודעת בת אל

אם אפשר להכנס יותר מפעם אחת? ועדיין לא הבנתי מי מפיל Sunbruns ואיך בדיוק הולכים לראבנה! בלע אנסה לחקור היום אחה"צ

btekx

New member
Sunbruns מפיל רק מגוליבינים למינהם

(אפור, אדום או כחול), קצת נדיר לפעמים מפיל כ1-2 לחצי שעה... הכניסה לבוס, יש שער מיוחד שליד פורטל בצד ימין (או שמאל אם הלכת למפה שני שבתוך הפורטל...) כדי להכניס צריך לפחות 2 שותפים או יותר, כול שחקן חייב לחזיק 5 Sunbruns (חשוב שתבדוק אם לשחקן שני יש 5 Sunbruns ...)

ניתן להיכנס רק פעם ביום

ניסיתי כבר באיונט הקודם ללכת עם אסף פעמיים כי היה דאבלים ונפלו כמו מיים עכשיו יש לי רק אחד ולא יודעת אם יהיה לי זמן לצוד עוד.

תודה ליאתי

אני אתחבר קצת בערב, לצערי אין לי הרבה זמן היום ומחר ובשבת בקושי אהיה בבית
אני צריכה כמה שיותר עזרה

למעלה