ה"י 28.2

miss_t

New member
בהצלחה

אגב, ה-CS לא משותף עם הקשת שלך אז תשימי לב אם את עושה את הדמות הזו כחנות. נסי להתאמן ב Stone Golems או באדלשטיין ממליצה להתאמן במפלצות 2-3 רמות יותר ממך- זה לרוב יותר EXP ולא כזה קשה להרוג

צ ל י ל 8

New member
אני יודעת שה-SC לא משותף

הוא ישמש מחסן ולא דמות לחנות. הייתי בגולמים (אגב, יש שם חדשים שלא הכרתי קודם בכחול ואדום) אבל זה נראה לי איטי מדי.

Don Nirtin

New member
5 דקות= רמה חדשה. מה רע?

מה שכן, לקראת 25 עוברים למקום אחר....... אני הייתי מנסה בפלורינה ביץ'. עם הלורנג לורנג........

צ ל י ל 8

New member
אה, לא משנה כבר.. עליתי לרמה 30

עוד מחסן לאוסף
יש לי 2 קנונרים למחסנים ועוד אחת רמה 8X+ עם כל חפצי המייפל שאני מקבלת מהקוספאות הייתי חייבת עוד דמות מחסן בחשבון הזה.

killer97

New member
אפשר בשלדים סוסים האלה( ניראלי זה מה שהם)

בבית הרדוף בNLC

btekx

New member
יש לי סקיל חדש שמוסיף הכול 5!!!!!!!!!!!!!!!!!

סופסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btekx

New member
בעזרה אבן טלפורט ושחקן התנגדות חדש בחשבון אחר

אם את מדברת על בעיה שאני לא מוצא סיגנוס גנב, אז חזרתי לעיר התנגדות לבדוק אם משהו פספסתי, ומופיע מנורה (?), מתברר שסיגנוס גנב נמצא ב... עיר התנגדות (?!?!?) איפה שיש ספינת אוויר...(?) אחרי יש משימות עוד לא ברור, אבל חיפשתי בכול מפה של עיר התנגדות ובסוף צלחתי לסיים הכוווווווול,

אז אתמול כבר היה לי מאוחר כדי לכתוב

וכבר רציתי ללכת לישון
אומנם לא הייתה לי התקדמות משמעותית מבחינת אחוזים אבל אספתי עוד קצת עלים וקופסאות ועשיתי את הקווסטים של קסנדרה וגאגה חחח אבל החלק הכי חשוב הוא שליאת מכרה לי מגן ממש ממש טוב, אצלם אותו פעם הבאה שאתחבר
ובנוסף ליאת גם הכינה לי מטה חדש
גם אותו אצלם בפעם הבאה שאתחבר
תודה ליאת
אתמול היה נחמד מאוד בזכותך

miss_t

New member

אמנם הוא לא המגן הכי טוב שיש, אבל יש עליו קצת m.atk וקצת INT (על שלי אין בכלל INT
) הוא יותר טוב ממגן עם 4% INT נקי (בדקתי זאת), אבל פחות טוב משלי שמסוקרל עם 20 INT. אני מאמינה שהוא ילווה אותך
, חבל שלא עבדו עליו יותר סקרולים
לגבי המטה שלך! אני פשוט הייתי בשוק שהיה לי מתכון לייצר את זה! סליחה על כל הבלאגן עם היהלומים. היה לי גרניטים מוכנים בתיק. מציעה לנסות לשים סקרול 90% לפוטנציאל על המטה! ואם את רוצה לסקרל אותו- אשמח לעזור (אין לי עדיין תוספת של 10% הצלחה, אבל יש לי מזל
) אני שמחה שיצא לטובה

למען האמת אני לא מחפשת ציוד הכי טוב שיש

מבחינתי מספיק שהמגן הזה יותר טוב ממה שהיה לי, אני לא מחפשת להיות מושלמת, אני נהנית מהמשחק גם בלי זה
ואין לך על מה להתנצל
תודה על העזרה, ולמען האמת, תסלחי לי על הנוביות, אבל אין לי מושג מה זה סקרול 90% לפוטנציאל

צ ל י ל 8

New member
Potential Scroll הוא סקרול ששם פוטנציאל

על חפץ שאין בו פוטנציאל. יש 2 סוגים: 70% ו-90%, שזה אומר 90% (או 70%) שהסקרול יעבוד. אבל!!!! אם הסקרול לא עובד - החפץ מתפוצץ נדמה לי ב-100%
על חפצים שווים שמתכוונים להישאר איתם לאורך זמן ולסקרל, שווה לשים פוטנציאל (אבל לפני שמסקרלים כמובן!!!)

למעלה