ה"י 27-9

miss_t

New member
תודה לכם../images/Emo70.gif

אם כבר מפות וכיסוי מפות, יש למישהו מושג לגבי כמה חדרים יש שם? שמות? כיוונים? אנסה בקרוב לבד ואעדכן

אני לא חושב שזה כמו מייז בכלל

במייז אתה צריך לדעתץ לאן ללכת ולאיפה כשב-PQ הזה אתה צריך ללכת לאן שאפשר עד שאתה מגיע לבוס: אם הדלת הסגולה היא בצד ימין צריך לחזור ולקחת אפשרויות אחרות כדי להרוג את שני הבוסים הרגילים זאת אומרת שבכל ה-PQ יש לא יותר ולא פחות מ- 2 צמתים כדי שיתצלו ל- 3 כיוונים כדי שבסוף כל אחד מהצמתים יהיה בוס

מ י ל ר

New member
הוו איזה יום ארוך

היום התחיל שרון רצה שני אעזור לו לעלות רמה, ושאני עוזכר לעלות מישהו רמה, הוא עולה 3 רמות, אז רון עלה 3 רמות. עכשיו נראה לי הוא ברמה 94, ואמרתי לו לשים 2 נקודות בדלת שיהיה פתוחה XD ואז לקחתי אותו ללפי, שם הוא דאג להחיות אותי + HS =עליתי רמה (131) כי למות בסקלס זה סתם באסה. ואזזזזזזזזזזזז APQ, כי אני רציתי גם כיסא! ובעזרתו של עידן, והרבה צעקות בסקייפ על רון שלא יפול מהחלק שהעיגולים זזים מצד לצד, ות'אמת היה דיי מצחיק אך משעמם בו זמנית, קיבלתי כיסא (פעם השנייה שעשינו את ה-PQ) ולחשבו שרק לפניכ מה ימים קיבלתי את הכיסא של NLC, 2 כיסאות חדשים למישהו שלא היה בכלל! (ג'קוזי לא נחשב) אה, והתחדשתי בכפפות 3% אינט, והבאתי (במתנה) את הכפפות הישנות שלי (2% אינט) לרון, שיתחדש לו בציוד חדש גם. היה כיף. אה רגע שחכתי לציין, הלך לי... מלא כסף, לאחר ש-3 ספרים לא עבדו, רק הרביעי עבד, איזה השפלה. (בליזרד 30) ועכשיו יש לי רק 7 מיל ואני לא יכול להתאמן עלל כזה סכום, אז עכשיו אני מושפל. וזהו, שיהיה יום טוב!

deisy

New member
וואי, פספסתי אותך בגדול

איך רון יכול להחיות מישהוא כשהוא ברמה 94 והחיאה יש רק בעבודה רביעית?
ואיזה עיגולים יש ב APQ?
איזה כסא בדיוק קיבלת משם?
וכן, לצערי בשביל לאמן קוסם צריך קצת יותר כסף... מזל טוב לעליית הרמה

Gods Revenge

New member
אני לא מבין איך אבל הבנתי הכל!

אני אתרגם אותו- להחיות= לעשותheal apq- alienpq ויש שם את הjq שיש בו עיגולים ואני מנחש שאת מבינה איזה כיסא

deisy

New member
../images/Emo6.gif

מזל שיש תרגום
עכשיו כבר הכל יותר ברור.. תודה
ואותך אני חייבת לשאול, כל פעם שאני רואה את החתימה שלך אני תוהה.. למה נקבה זה כמו סרטן?

miss_t

New member
דוגו לא מוצלח והיימס מוצלח

התאמנתי עם לוחם crusor ברמה 106 בהיימס על דאבל אקספי לפארטי ואז עוד דאבל לעצמי- עליתי כ60% בזמן הזה. אחר כך דוגו שהיה גרוע למדיי- הDK החליט שהוא לא עושה HB בכלל כי אם הוא עשה ולא היינו לידו- זו בעיה שלנו - זה היה ממש מעצבן, מה זה השטויות האלו?!?!?! ואם מישהו לא ליידי כאני עושה BLESS או HS והוא מבקש- אז אני שמה!!! אמוריה PQ נחלה כשלון- תפוח אחד בשלושה הPQ האחרונים שעשיתי. מה שכן- אני הנהגתי אותם וזה ממש כיף להוביל פארטי!
(התמונה מתחילת האימונים)

yonVata

New member
רציתי לשאול כבר מזמן...

למה את משחקת עם רזולוצית רקע נמוכה? ומזלטוב על האחוזים! אבל אני עדין חושב שעדיף לך ללכת לגלופרה אחרי 89 ולעשות שם פארטי, היחס בין האקספי שאת מקבלת לHP שאת צריכה להוריד ליצורים הוא הרבה יותר גבוה מאשר בהימס!... וגם אני צריך תפוחים, יאללה, APQ בראבק?

miss_t

New member
תשובה

רזולוציה נמוכה- הבנתי שזה מקל על הלאגים. רק בAPQ כשאני לידרית אני משנה רזולוציה כדי להגיד לאנשים על איזה משבצות לעמוד (כי לא רואים את האותיות ברזולציה נמוכה). יאללה APQ וקצת דוגו!! 4K לחגורה שחורה

שריתושי

New member
רמה 81 ^^

ובכלל טעיתי כשאמרתי שהיה לי גשם רמה 21. הוא היה רמה 24, כך שממילא העליתי אותו לרמה 27 ועוד רמה אחת הוא ממוקסס.. חחח.. סתם בלבלתי את השכל. אני כ"כ נהנית להתאמן איתה.
ויש מצב שהיא הולכת להתחתן עוד כמה ימים
יש. עם בחור ממש ממש חמוד מאוסטרליה שהכרתי עוד ב CPQ2. כשאנחנו מחוברים, אנחנו כל הזמן ביחד. היינו אותה רמה, אבל קצת השגתי אותו קדימה. הכי כיף שהוא גם הג'וניור שלי, אז אנחנו גם משתמשים בדאבל מהרפ שאני מקבלת ממנו. הג'סטרז כ"כ שווים. אני עולה כ"כ מהר רמות, כמובן בתנאי שאני מוצאת חדר פנוי.

שריתושי

New member
כמה נזק עושה גאלפורה?

שווה לי ללכת להתאמן שם (או לפחות לנסות למצוא מפה) ? אולי ללכת לMDT? (כמה נזק יש להם?) נכון שהג'סטרז מעולים לי, אבל יחסית ל2 המפלצות שהזכרתי יש להם יותר HP ופחות EXP. אולי שווה לי משהו אחר? הצעות?

yonVata

New member
זה מאוד משתנה...

עלי הן עושות נזק פיזי של בערך 900, ונזק קסם של בערך 300... אבל היום אני וליאור היינו עם קשת ברמה 72 (כןכן, נוב שביקש להצטרף לפארטי למרות שהוא לא קיבל שם אקספי, ועשה קריטיקל דמג' של 800 עליהם...) והם הורידו לו בערך 1200 במגה פיזי... תלכי לנסות שאת 0% ותראי מה הולך עםזה... בכלמקרה למייטב ידיעתי לקשתים הכי טובה הפלטפורה הימינית על הבול עץ....

שריתושי

New member
תודה, וכן אני יודעת..

ראיתי ביוטיוב איך קשת אמור לעשות מוב משמאל לימין ולעמוד בצד ימין על משהו עם גשם. יש לי 0% כרגע. נראה לי שאני באמת אנסה כמה מקומות.. בא לי לגוון קצת.

Guid

New member
עליתי ל94! ../images/Emo9.gif

רון ואסף התאמנו עם דאבלים בגאלאופרה, אז אני פשוט הצטרפתי לפרטי וישבתי על הבול-עץ שיש שם בצד. היה ממש נחמד!

למעלה