ה"י 27-9

מ י ל ר

New member
רק לציין עובדה

שאני אמרתי לאח שלו שיכנס כבר למייפל ולא יעשה כלום, ממש היה צריך לשכנע אותו רק להכנס למייפל ולא לעשות כלום! זה לא יאומן. איזה כיף ש-HS לא מוריד EXP לפארטי,ככה הוא עלה רמה.

Guid

New member
לא רציתי לקחת לכם את הEXP...

תודה! /tapuzforum/images/Emo9.gif

Hawkgirl

New member
עוד 3 מפות ואני מגיעה ל-PB!

מי היה מאמין?! #$^ תוך יומיים או שלושה עברתי מהמפה של דודו עד למפה של ה-monks האדומים עם השני "תלמידים" האלו... PINK BEAN HERE I COME! ^$@#@#$^#$&$& דרך אגב, יש פה סמדר אחת בפורום(בסקניה)? ראיתי אותה חולפת על פני באחת המפות של temple of time, ניסיתי לרדוף אחריה עד שנפל לי האסימון אבל היא עברה למפה שעוד לא הגעתי אליה O:

Don Nirtin

New member
לא סביר להניח שתגיעי לPB אי פעם../images/Emo87.gif

צריך כמה דרופים נדירים מהמפלצות של TOT+ פארטי+ מזל. וחוץ מזה, הדלת שלו לא נמצאת בסוף המפות.

Hawkgirl

New member
איזה דרופים? :S

ולא תכננתי להיכנס לפארטי של PB בזמן הקרוב.. רק לסיים את כל הקווסטים האלו להרוג 999 מפלצות X_X" וחוץ מזה שהמפות האלו יהיו אחלה מקומות לאימון כשיש 2x event. הן תמיד ריקות ובמפות של מפלצות האש יש לי ייתרון וגם המפלצות נותנות אחלה EXP

Don Nirtin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif

המסכות האלה והחתיכות שריון שהם לפעמים מפילים........... זה מה שצריך. ולגבי איזור האש- הוא יהיה הבית הכי טוב שלך אחרי הביג באנג.

Hawkgirl

New member
הא.. הדרופים האלו..

בלעכט.. מכל הזמן הזה שהרגתי מפלצות לא השגתי אפילו 10 מכל אחד(וכבר זרקתי אותם O: )

yonVata

New member
אהמ... פדיחה... אהמ...

ניר חכה חכה לסכמ"ש!
רותם היא האנטי-ביגבן....
לא אנה

../images/Emo209.gifזה בסדר ../images/Emo6.gif

אני לא בן אדם שונא, אז קצת לא הבנתי מאיפה זה בא P:

Don Nirtin

New member
זה בא מבחור מסטול שלא שם לב לסושי../images/Emo87.gif

מה שמזכיר לי! נעמה בסוף לא אכלה סושי או שאני רק עיוור במפגש?

yonVata

New member
זאת את שאמרת...

שאחרי הביג-בן את פורשת, אז זה מה שהבנו ממך...

Don Nirtin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif

ואת כל כך מבטאת את שנאתך לביג בן.............

מה את רצינית? ../images/Emo2.gif

תוסיפי אותי ל BL שלך אם את רוצה....לא שמתי לב בכלל. לא ידעתי שאת בסקניה. רק עכשיו סיימתי לעזור למיקי להגיע למפה הכי <<<< ואם את מוסיפה אותי את חייבת להזכיר לי את השם שלך כי אני גרועה מאד בשמות.
ולא נעים לי להגיד אבל אני בדר"כ לא עוצרת לשוחח עם אנשים שאני לא מכירה. אני עוזרת אם מישהו מבקש עזרה ספציפית אבל מיקי היתה עדה פעם אייך סתם אנשים רוצים להיות חברים שלי ואני פראנואידית מהאקרים.

למעלה